FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orochi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Hunterlarin yerinde olsam gider guild masterı bir temiz sopalar sonra özür dilerdim, baktın hala yan çiziyo bi kere daha sopalarsin böylece adam kıvama gelene kadar devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 oyunda hunter ahric ranged wep ile damage yapan class varmi? yok zamaninda ashkandi zin rokh da filanda ayni geyik yapilirdi hutnerlar stat icin isteyince ve ortak mantik su silahin damage a bakar ama puglara gelen huntard lar yuzunden class in oyle bir adi cikmiski nefreti cok iyi anliyabiliyorsun gecmiste olsa bu sekilde atiyorum hunterin teki sirf sadik diye thunderfuryi herkesten once kapsa yemedigi kufur kalmazdi ama rogue benzer seyi yapinca "hmm statlar fena degil" olur blizz su hunterlari komple silsede herkes kurtulsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Benim gordugum, abidik gubidik bir guildin tum dunyanin dikkatini uzerine cektirmesi ve kendileri hakkinda konusturuyor olmasi. Zekice planlanmis guzel uygulanmis bir reklam. Akilli GM'mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Genellikle seni çok iddialı laflarla görmek nasip oluyor hep bu forumlarda. Eğer KJ kesen bir guildde GM'lik yapsaydın 2-3 parça epic için başvuran ne idüğü belirsiz oyuncuları guilde almazdın. Benim guildim KJ'yi henüz kesmemesine rağmen öyle random oyuncu almıyor sadece serverın belli guildlerinden alıyor. Dolayısıyla bir item alıp da guildden çıkacak kadar çapsız insanlarla oynuyorsan direk oyunu bırak. Ben bu bowu huntera vermek gerektiğini düşünen salaklardanım. Sen main weapon>ranged olduğunu bilmeyen salaklardan mısın? Bu gibi konularda bazı salak arkadaşlarımız iyi bir guildde yöneticilik yapmadıkları için bu gibi keyfi durumların pek iyi sonuçlanmayacağını da göremiyorlar. Eskiden aldığımız itemlar,legendaryler şimdi hava cıva oldu ancak ilkeli kurallı adam gibi guildler yerinde durmaya devam ediyor. Hem hunter hem de rogue AYNI statüdeler ve kurallarla işleyen bir guild olsaydı her ikisi de raid yapan aynı statüdeki memberlar oldukları için hunter alırdı bowu. Her neyse zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış... FreEmoon said: Gidin bir guildde 1-2 yıl officerlık yada GM'lik yapın o zaman tekrar konuşalım. Bırakın legenderyi 2-3 parça epik verdiğiniz 4-5 aylık oyuncu basıp gitsin kalın ortada anlayın nedemek istediğimiz. Bu gibi durumlara 8-10 kere düştükten sonra artık kimseye acımamaya başlıyorsunuz. Biz bir ara dkp sistemi kullanırken guilde giren oyuncuya ilk 3 ay dkp bile kullandırmıyorduk. 3 at geçsin sonra dkp kullanamaya hakkın olacak diyorduk. Daha guilde 3 ay önce gelmiş, kimdir nedir bilmediğiniz adama birde kalkıp leganedry verecek salak bulamassınız bu alemde. Haa siz o salaklardansanızda p kadar çok kazık yer o kadar çok adam kaybedersinizki nefret edersiniz guildinizdende PvE'dende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 nihlathak said: Benim gordugum, abidik gubidik bir guildin tum dunyanin dikkatini uzerine cektirmesi ve kendileri hakkinda konusturuyor olmasi. Zekice planlanmis guzel uygulanmis bir reklam. Akilli GM'mis. Eh işte öyle fakat biraz Leeroy-vari bir dikkat çekme olmuş. İyi mi döner kendilerine kötü mü onu bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 freemoon bu başlığa 6 kere legendary yazmaya çalışmışsın, sadece bir kere yazabilmişsin. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ashkandi den Claymore of unholyden bol düşen bişimi vardi bi kere barbed yada eye of nerub düşmezmi ya.. Blizzin "loot is random" anlayışına tükürim Cenarion core Judgement/dodgefang lair Doomcaller temple Frostfireamas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 loot random da düşme şansları var ona gore random oluyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 abi illidan'dan dusen 95.8 dps legedary 162.8 dps .. yuhhh aglarim lan ben hunter olsam.. silerim chari herhalde o an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Çelik aynalar çekilmiş, iki gram pve tecrübesi olmayan adamlarda hemen belli etmişler kendilerini. PvE'de 2-3 ay sizi eski üye yapmaz, hala yenisinizdir. Eğer kankiş türk guildlarında oynuyorsanız nasıl yönetiyorsunuz bilemem. Ama sadece ve sadece karizmasına alınacak bir legendary wep'i gidip yeni bir üyeye vermezsiniz. Burada "Kime daha çok yarayacak?" gibi bir sorunsal da yok zaten, birkaç ay sonra wotlk geliyor, o silah sadece gösteriş için orada kalakacak. O hunterların bugün yarın guildta olup olmayacağı belli değil, ama GM'im kankası olan rogue ilk Karazhan boss kill'ında bile oradaymış. Tabii ki öyle bir üyeye verilecek. Epic değil Legendary item'dan bahsediyoruz, 2 aylık hunterlardan bahsediyoruz. Silah Hunter wep, buna şüphe yok zaten. Ama drop rate'i saçma derecede yüksek bir item. First drop da olduğu için adam kaya üyeye vermiş, bu normal. Çok daha ekstrem şeyler oluyor bu oyunda item dağıtımı adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Selam, benim konu hakkında en ufak bir fikrim yok ama xunn'a katılıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 thelegbra said: freemoon bu başlığa 6 kere legendary yazmaya çalışmışsın, sadece bir kere yazabilmişsin. tebrikler. -Sayın eski devlet bakanım, karıştığınız yolsuzluk için neler diyeceksiniz. -Eski devlet olmaz, Türkçe öğrenin önce ben devlet eski bakanıyım. -Ama yolsuzluk.... -Çekil çekil, Türkçe bilmeyenleri muhabir yapıyorlar ya hayret bişey, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Viktor said: blizz su hunterlari komple silsede herkes kurtulsa +dokuzyüzbilmemkaçbinsonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 tamamen blizz in aptallığı bence niye tag koymuyosun weapona azznoth lardada olmasaydı tag ve bir hunter bunu alsaydı burdaki yorumların coğu çok farklı olurdu nedir bu hunter düşmanlığı ,ayrıca duruma gelecek olursak hunter a verilmesi doğru olurdu diye düşünüyorum ustune ustluk rogue a öle ağım şahım bir upgrade i de yok ve legenday ler karizmadır falan denmiş walla adım başı glave artık reklamı falan kalmadı bence , umarm wotlk ta drop legendary mantığını değiştirir blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ben mgt den düşen healing ringi alıp üstüne bi de +12 spell damage koyduğumda da ayaklanma olmuştu baya. Değmez arkadaşlar bi ok için kırmayın birbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 @xunn: bu yazdiklarini "pve ile isim olmaz" diyen ve pveden cakmayan birisi mi soyluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 xunn void reaverın toplarından kacamayınca pvp ye verdi kendini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 olorin84 said: tamamen blizz in aptallığı bence niye tag koymuyosun weapona azznoth lardada olmasaydı tag ve bir hunter bunu alsaydı burdaki yorumların coğu çok farklı olurdu nedir bu hunter düşmanlığı ,ayrıca duruma gelecek olursak hunter a verilmesi doğru olurdu diye düşünüyorum ustune ustluk rogue a öle ağım şahım bir upgrade i de yok ve legenday ler karizmadır falan denmiş walla adım başı glave artık reklamı falan kalmadı bence , umarm wotlk ta drop legendary mantığını değiştirir blizz Olayı anlamadın sanırım olay hunter düşmanlığı değil olay oyunun bitmiş olması.Blizz in o bow a hunter class yazmamamısının sebeplerınden bırıde olayın ticari yonu.Yazın zaten mıllete oyun zulüm gıbı gelıo bı suru class oyunu bırakıo adam rog warrior hunter lar da min kayıp yaşamak adına oraya hunter yazmaz. Herkes idealist deil KJ keseyim namım yürüsün. adamın m'uru FK li yaza denk gelir sonra ben tatile gidiom der basar gider ama o bow sayesınde 1 kişi bile oyunda kalsa bu blizz için ticari bi başarıdır. Hunter lar istedikleri kadar ağlasın Blizz bir ticarethane. Ve daha oncede solediğim gibi adam bow u rog a verdi ve 3x legendary lı bi char oldu guildinde. Artı kankası mutlu oldu. Gelelim senin soruna; eger warglave leri bi hunter alsaydı (ki orda rog&war yazmasa bile alamazlardı muhtemelen) sen kendi sunwell progressini baltalamış olurdun. ama bow u rog a vererek hiç bişey kaybetmiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Innuendo said: @xunn: bu yazdiklarini "pve ile isim olmaz" diyen ve pveden cakmayan birisi mi soyluyor? Naxx raidledim ben. Senin gibi gerçekten sunacak argümanı olmadığı halde çok boş konuşan insanların çok basit birşeyi beceremeyip bütün raidi wipelamasına katlanamadığım için bıraktım. Bıraktım dediğim halimle de Kael indirdim. PvE ne zamandan beri anlaması zor bir konu ayrıca? Hiç yapmamış olsam yine anlardım, stat bilmek pve bilmesen bile bilmen gereken birşey. Susun da azıcık saygınlığınız kalsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 lovu lovu <3 naxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Gerçekten merak ediyorum ne zaman şunu anlıyacaksın. Bir tartışmada karşısındaki kişinin karakterini, kabiliyetini, kişisel özelliklerini veya konu ile alakasız hatalarını sürekli ortaya süremeye meraklı kişinin konu hakkında söyleyecek tek tutarlı fikri yoktur. Bu açığı kapamanın yolunuda bu tarz taktiklerle bulmuştur. Yani herhangi bir tartışmanın ortasında söyleyecek birşeyiniz kalmadı ise bişey söylemek için saçlamayı bile göze almanıza gerek yok. Bu size tartışmada avantaj sağlamaz. Sadece karşı tarafın gözünde olan değerinizi yitirmenize yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 sene 84 gene naksdayiz kankitolarla safiron ays tomb attı dedim cano sen iki rekat su koca kıçlıyı tankla ben bi sıçıp geliom tabi canoda kingiz fol var bide nekıro nayts garb var meyc ama çok delikanlı adamdır aldı agroyu tanklamış ben gelene kadar şerefsizim Yapılan bir embesillik var. İstersen guildin ilk gehennas killinde ol öyle kayırma olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Pirvan said: Eğer KJ kesen bir guildde GM'lik yapsaydın 2-3 parça epic için başvuran ne idüğü belirsiz oyuncuları guilde almazdın. Benim guildim KJ'yi henüz kesmemesine rağmen öyle random oyuncu almıyor sadece serverın belli guildlerinden alıyor. Dolayısıyla bir item alıp da guildden çıkacak kadar çapsız insanlarla oynuyorsan direk oyunu bırak. Aman tanrım bu efsanevi postu gözden kaçırmışım, çok pardon. Demek senin guildin sadece diğer guildlerden adam alıyor. Ayani diğer guildden itemini alan alacak itemi kalamadığı için hop sizin guilde zıplayan kişileri alıyorsunuz. Afferin alın onları verin epixleri, legenderyleri sonra bassınlar gitsinler başka guilde. "başkasının yatağından sizin yatağınıza gelen, elbet birgün sizinkinden de başkasına gidecektir." "Ben bu bowu huntera vermek gerektiğini düşünen salaklardanım." demişsin. ben o bowu huntera vermek gerektiğini düşünmek salaklıktır demedim, yazımı iyi oku o bowu 3 ay önce guildine gelmiş bir huntera verecek kadar salak guild lideri bulamasınız dedim. Halada böyle düşünüyorum, bekara karı boşamak kolaydır, siz eğer KJ farmlayan bir guildin lideri iseniz ve 3 ay önce guildinize 2 hunter almışsanız (üstelik guilde başka hunter olamdığına göre demekki 3 ay önce guilddeki hunterlar aldıkları tüm itemlerle çekip gitmişler demekktir, yani sütten ağzınız yanmıştır birkere) o 2 huntera kalkıpta o bowu verecek kadar salak olmassınız. O mevkiye gelince niye vermemeniz gerektiğini daha net anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar