Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OCZ NIA (Sinirsel Kuvvet Uyarıcısı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bu ayki oyungezerde gördüm gecen seneki fuarlarda haberini duymuştum, cihaz oyunları beyin gücümüzle oynamayı sağlıyor

ama aleti iyi bir şekilde kullanmak için baya bir kendimizi eğitmek gerekiyor yoksa hareket etmek çok zorlaşıyormuş
alet 2 kısımdan oluşuyor kafa bandı ve nia aleti. önceden böyle aletletler vardı teknoloji programlarına çıkardı ama kafaya takılan o aletler torba gibi insanın kafasına geçiriliyordu, alet baya küçük bandana gibi takıyorsunuz. 2. alet bir modem büyüklügünde bir şey beyin dalgalarına inceliyor ve pcye aktarıyor, baya ilginç bir ürün fiyatı 200 dolarmış bide bu teknoloji bu fiyak çok iyi dorusu,

youtube.com/watch?v=RUwtsCWxwHI izleyin çok ilginç

Mesaj tarihi:
Oyungezer'de okudum ben de bu ay... Paticiğe yazacaktım da üşendim neyse =) Bunun videosu vardı youtube'suz bulayım koyayım...
Yalnız alışması uzun sürüyormuş baya 1-2 ay felan...
Burda NIA ile oynanan ve klavye+mouse ile oynanan iki counter videosu var: Buyrun

edit: ya bu Türkiye'ye gelse de bi yerde deneme imkanımız olsa keşke çok merak ettim..
Mesaj tarihi:
aklımdan "frost nova" diye geçirip kaçıp "ice lance" diye düşününce onlarla eşleşen keybind'ları mı kullanıyor ?

edit : kasları falan oynatarak yapıyormuşuz, ok.
Mesaj tarihi:
biraz okuudum da gözümüzü oynatma olayı varmış, yorar be hem monitör hem göz hareketleri.

veya yanaklarımı sağa/sola kasıp dudağımı ileri götürünce saldırması falan fsdsdf
Mesaj tarihi:
bşka bi mini aletçik vardı, onunla da küpleri falan kaldırıyordu vs vs..

işin ucu koptu bi şekilde 4-5sene içinde evimize girer artık. en azından yazı yazma ve araçlarda kullanımı yaygınlaşsa vs vs.. olayını hızlıca çözseler güzel olacak. yazıyı löp diye akıtabiliriz ekrana. bu daha kolay olur da araba için daha da var herhal..

tabii exoskeleton ile felçlilere yapacağı fayda da yadsınamaz..

ama fiyatı uygun olursa bu aleti kullanmak için en uygun yer ev robotu üstü olacaktır. işte bu alet sayesinde yapay zekaya gerek kalmadan sadece bir ekran ve robot üstü kamerası sayesinde evinizde her türlü işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

robot dediysem hemen robonova gibi pahalı ürünler anlaşılmasın, lego'nun robot serileri bile azimli biri için iş görür hale gelecektir, aynı şekilde robosapienler gibi insansı olmasına bile gerek yok. tekerlekli ve tutmak için bir uzvu olsun yeter..

OCZnin çıkışından sonra hacklerini dört gözle bekliyorum.

eheh 149-190$arası bi fiyatla çıkacak sanırım. en azından google shoppingin sonuçlar öle.. süper
  • Yeni Oluştur...