Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 abi ağıır konuşmak istemediğim için son 2 haftadır uğraşıyorum ağır konuşuyorum o da işe yaramıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 khalad said: hayırlı olsun 3 senelik bir ilişki bitirmek kolay değil haliyle. 3 senelik bi ilişkiden sonra toparlanıp yeni bi ilişkiye başlamak ta kolay değil(dir yani). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 2 niz de su icin geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 kız şekerli su içsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Noyanh said: abi ağıır konuşmak istemediğim için son 2 haftadır uğraşıyorum ağır konuşuyorum o da işe yaramıyor =) Ondan demedim ben. Yani onu sevmediğini, hatta bu ilişkiden sıkıldığını bilmemne söyle. Anlasın evet. Ama hani "seninle bir geleceğim yok!" gibi, kızın gocunabileceği, üzerine alacağı laflardan kaçın ki ileride "nefret" etmesin senden bir şekilde. Çünkü biliyoruz hepimiz, eski sevgili nefret edilmeye müsait bir yaşam biçimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ondan ayrılmanın tek yolu bir anda ilisigini kesmektir.degistir herseyini bırak nefret etsin simdilik ilerde neden yaptıgını anlayacaktır.Arada kalmak daha cok uzer onu, onun icin karsı tarafın uzulmesini istemiyorsan ve sende daha fazla uzulmek istemiyorsan bi sure gorusme telefonlarına cıkma hatta degistirebiliyorsan hattını degistir.O da unutur sende unutursun yeterki onurunu kıracak seyler yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 inanma değerlisin ayaklarına. kız milleti bu. yalvarır gitme diye, aradan iki gün geçer yüzüne bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ginaly said: inanma değerlisin ayaklarına. kız milleti bu. yalvarır gitme diye, aradan iki gün geçer yüzüne bakmaz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Stblack said: ginaly said: inanma değerlisin ayaklarına. kız milleti bu. yalvarır gitme diye, aradan iki gün geçer yüzüne bakmaz. (tu) (tu) :)-D dostum boşver meyhane ye git iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 vivavale said: Stblack said: ginaly said: inanma değerlisin ayaklarına. kız milleti bu. yalvarır gitme diye, aradan iki gün geçer yüzüne bakmaz. (tu) (tu) :)-D dostum boşver meyhane ye git iç. Sonrada "Çelik'den "Meyhaneci sarhoşum bu gece..." şarkısını dinle. Sanırım biraz ironik oldu. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 engelle sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 değmez hiç bir kız için git de kov döv süründür yada hala gitmiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ginaly nin dediiini oku... kardeşin... :D kardeşinim ben...güven bana :D dünyada hangi kıza elini atsan ondan daha iyidir...ki istediiinede elini atabilcek durumdasın..sna bakmayan lezbiyendir yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ayrılamazsan sonun şuan benim facebookumda gördüklerim gibi olucak. aynı durumunda olan bir arkadaşım var ve adam ayrılmak için beni bile kullandı fakat gene ayrılamadı. kız intihar etmeye kalkıştı ayrılıcak diye ki umarım seninkisi bu kadar sorunlu değildir. bak facebook bu arkadaş için diyor ki Hede is now single. 1 gün sonra Hede is now in a relationship. 4-5 gün sonra Hede is now single. 1-2 gün sonra Hede is now in a relationship. 1 hafta sonra Hede is... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bu insan soyu ne sevilme meraklisi yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 uzak dur başka bi arkadaşına pasla.biliyorum kulağa hayvanca geliyor ama kendi kendine unutmaz birinin unutturması lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kız arkadaşını tanımıyorum ama kendi tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim asla kararından vazgeçme. Türkiyede şu an ki genç bayan nüfusu oldukça farklılaşmış durumda. Dürüstlük denen bişey yok herşey çıkar için. Eğer gerçekten seviyorsa o başka tabi ama sevgisinden zerre kadar şüphen varsa bırak gitsin sürünmez merak etme iki gün sonra seni unutur başka ortamdaki abilere bile yazmaya başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ayrılda gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 yuwi said: kız arkadaşını tanımıyorum ama kendi tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim asla kararından vazgeçme. Türkiyede şu an ki genç bayan nüfusu oldukça farklılaşmış durumda. Dürüstlük denen bişey yok herşey çıkar için. Eğer gerçekten seviyorsa o başka tabi ama sevgisinden zerre kadar şüphen varsa bırak gitsin sürünmez merak etme iki gün sonra seni unutur başka ortamdaki abilere bile yazmaya başlar... +1 karım gibisin dedigim aynı yataga başkoydugum , senelerce takıldıgım insan bile 2 günde beni bırakıp başkasına yazıldı.. takma güvenmiyosan ko g*te.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 vur tekmeyi gitsin, acima. gerekirse evden at... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 yaptigin cok ayip, cok adaletsiz sana yakistiramadim derse veya aglamaya devam ederse de vur dirsegi agzinin ortasina disler dokulsun. baska yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 8 gündür hala evdeyse zaten bence bırak evi sen kac git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 seviyosan ağlamasına dayanamassın ama zamanla o aglama bi silah haline gelcek.gaz vermek gibi olmasın ama inanmamak lazım sora yedigin darbeyle bunalımdan cıkana kadar bu sefer sen cok ağlarsın kendini en kötüye hazırla ona gore düşün davran yok benim başıma böle şeyler gelmez deme , ben çok diyordum çokda geldi başıma olmayacak şeyler degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Azmodai said: yaptigin cok ayip, cok adaletsiz sana yakistiramadim derse veya aglamaya devam ederse de vur dirsegi agzinin ortasina disler dokulsun. baska yolu yok. katılıyorum. ağlarsa filan en mantıklısı dayak atmak. kendiliğinden uzaklaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar