Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayrılma sorunsalı

Noyanh

Öne çıkan mesajlar

Noyanh said:
abi ağıır konuşmak istemediğim için son 2 haftadır uğraşıyorum
ağır konuşuyorum o da işe yaramıyor =)

Ondan demedim ben. Yani onu sevmediğini, hatta bu ilişkiden sıkıldığını bilmemne söyle. Anlasın evet.
Ama hani "seninle bir geleceğim yok!" gibi, kızın gocunabileceği, üzerine alacağı laflardan kaçın ki ileride "nefret" etmesin senden bir şekilde. Çünkü biliyoruz hepimiz, eski sevgili nefret edilmeye müsait bir yaşam biçimi
Sosyal ağlarda paylaş

ondan ayrılmanın tek yolu bir anda ilisigini kesmektir.degistir herseyini bırak nefret etsin simdilik ilerde neden yaptıgını anlayacaktır.Arada kalmak daha cok uzer onu, onun icin karsı tarafın uzulmesini istemiyorsan ve sende daha fazla uzulmek istemiyorsan bi sure gorusme telefonlarına cıkma hatta degistirebiliyorsan hattını degistir.O da unutur sende unutursun yeterki onurunu kıracak seyler yapma
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:
Stblack said:
ginaly said:
inanma değerlisin ayaklarına.

kız milleti bu. yalvarır gitme diye, aradan iki gün geçer yüzüne bakmaz.

(tu)

(tu) :)-D dostum boşver meyhane ye git iç.

Sonrada "Çelik'den "Meyhaneci sarhoşum bu gece..." şarkısını dinle.
Sanırım biraz ironik oldu. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ayrılamazsan sonun şuan benim facebookumda gördüklerim gibi olucak. aynı durumunda olan bir arkadaşım var ve adam ayrılmak için beni bile kullandı fakat gene ayrılamadı. kız intihar etmeye kalkıştı ayrılıcak diye ki umarım seninkisi bu kadar sorunlu değildir.
bak facebook bu arkadaş için diyor ki

Hede is now single.
1 gün sonra
Hede is now in a relationship.
4-5 gün sonra
Hede is now single.
1-2 gün sonra
Hede is now in a relationship.
1 hafta sonra
Hede is...
Sosyal ağlarda paylaş

kız arkadaşını tanımıyorum ama kendi tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim asla kararından vazgeçme. Türkiyede şu an ki genç bayan nüfusu oldukça farklılaşmış durumda. Dürüstlük denen bişey yok herşey çıkar için. Eğer gerçekten seviyorsa o başka tabi ama sevgisinden zerre kadar şüphen varsa bırak gitsin sürünmez merak etme iki gün sonra seni unutur başka ortamdaki abilere bile yazmaya başlar...
Sosyal ağlarda paylaş

yuwi said:
kız arkadaşını tanımıyorum ama kendi tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim asla kararından vazgeçme. Türkiyede şu an ki genç bayan nüfusu oldukça farklılaşmış durumda. Dürüstlük denen bişey yok herşey çıkar için. Eğer gerçekten seviyorsa o başka tabi ama sevgisinden zerre kadar şüphen varsa bırak gitsin sürünmez merak etme iki gün sonra seni unutur başka ortamdaki abilere bile yazmaya başlar...

+1

karım gibisin dedigim aynı yataga başkoydugum , senelerce takıldıgım insan bile 2 günde beni bırakıp başkasına yazıldı..
takma güvenmiyosan ko g*te..
Sosyal ağlarda paylaş

seviyosan ağlamasına dayanamassın ama zamanla o aglama bi silah haline gelcek.gaz vermek gibi olmasın ama inanmamak lazım sora yedigin darbeyle bunalımdan cıkana kadar bu sefer sen cok ağlarsın kendini en kötüye hazırla ona gore düşün davran yok benim başıma böle şeyler gelmez deme , ben çok diyordum çokda geldi başıma olmayacak şeyler degil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...