Tornalp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bir arkadaşım yeni başlıycak. Orc warrior Blademaster diye duymuş.Bir yerden concept artlarını görmüş.Galiba warcraft3 böyle bişey vardı diye hatırlıyorum.Elinde kılıç sırtında eski samurailer gibi flama. Ben bunu oynamak istiyorum diyor. Ama ben bakındım öyle bir class göremedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Öyle birşey yok mlsf wotlkda arms'a bladestorm eklendi sadece (dandik bişi bu arada) Arkadaşın ya nagrandda ogrelerin orda duran blademasterı yada Yada ubrs bossu Rend Blackhand'i görmüştür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 O nagranddaki herifin kılıcını quest sonunda alabiliyorsun galiba. Şöyle çim yeşili bi orc açar, beldenüstüne birşey giymez, o kılıcı da alır eline, flama olarak da bir wsg bayrağı veririz ona, karakterin adını da Orcâsm koyar, blademasterdan kral olur falla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ya da arena yapar orc warrior açıp xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 İşte bundan bahsediyor.İlla bunu oynamak istiyor. Orc Warrior seçip böyle olabilme şansı varmı? Olsa bile ne işe yarıyacak ki bu char? Galiba thrall'ın guardarından bir kaçı bunlardanmış.Ben görmedim.Sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 http://www.wowwiki.com/Blademaster daha detaylı bilgi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 blademasterlar, burningblade clanından gelen savaşcılardır, eski horde dağılıp yenı horde kurulduğunda bı kısmı orc savaşcılarıı eğitmek için oraya buraya, bı kısmı etrafta thrallın verdiği görevleri yapıyor, bır kısmıda thrall'ın el altında tuttuğu özel birliğinde duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 belki ilerde hero class olarak gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 her eve bir yurnero lazım ultisi ile her classı aglatıcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 arkadaşın açsın warrior ya eğlenir bu leap falan filan çoşturur arkadaşını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Yalnız resim feci fake, çöp orc'u battle standartın üstünde durdurup ss almışlar xD Eğer arkadaşın öyle olursa one shot olur, heba olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 wotlk ile birlikte yanılmıyorsam warriorlara bladestorm gibisinden bir ability gelcek[arms talentina], açar öyle takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 çıplak şaman videoları falan var bak bu da çıplak diye göster, onu oynasın fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Çıplak nelf videoları var, donsuz, sütyensiz, onu göster ally olsun. Hakkın yolu asdasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 çıplak draenei hatun göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar