Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Direksiyon Tavsiyesi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saitek'in üstten pedallı sistemini sürmek momo racing force'a göre daha keyifli ancak yine de biraz daha koyup g25 almanı tavsiye ederim. bende g25 var acaip başarılı bir ürün..

ha bu arada momo direksiyon olarak saitek'den biraz daha kalitelidir. direksiyon çaplarına da bakmak lazım tabii.
Mesaj tarihi:
seri şekilde oynuyorsanız yarış oyunlarını alın..senede bir oynuyorsanız verilen paraya değmez. pro oynuyorsanız oyunları ya da allahın her günü oynuyorsanız ne bilyim yarış oyunlarının paramecium'uysanız ACT labs'la destekleyin. başka sistemler de var. ama onlar bunun 2-3 katı fiyata..
Mesaj tarihi:
daha neler var neler.. böle salyalar akıyor. mesela grand turismo iyidir ama çok özelleşmiş simulasyonlar var. (adamların bi forumları da var ama bulamıyorum şimdi) süper oyunları, sistemleri vs vs özel üretip satıyorlar adamlar.

gaza basınca hidrolikler geriye yatıyor. sola çeviriyorsun ona göre araç bi teker üzerinde eğilmiş gibi kokpit de dönüyor hızlı hızlı..

ciddi güzel şeyler..
Mesaj tarihi:

abi sana bunu verelim

cxc systems.. ki bu da en iyisi değil..

paraya bakıyor..

ACT sadece parça satar full sistemi CXC satar genelde.. ama dediğim gibi mesela sadece pedallara uzmanlaşmış şirketler var, sadece vites yapanlar da var. toplarsan öküzcan şeyler çıkartabilirsin..

zaten genelde yarışan adamlar alıyor bu dev sistemleri..

Mesaj tarihi:
g25 bizim alabildiklerimiz içerisinde en iyisidir. al g25 kardeşi olalım :)

çöyle diyim cxc'nin ürünlerinden çok daha iyi 2şirket daha var. yerden 1-1,20m yüksekte hidroliklerle dönmeyi falan birebir simule ediyorlar.. alanlar adamlar genelde nascar, kit car yarışlarında yarışan olunca onlar para vermekten ve üreticiler de geliştirmekten yorulmuyorlar..

g25'in direksiyonu çift motorlu olduğu için piyasadikelere göre daha serttir. güçlüdür yani. uygun ayarlar ve uygun oyurlarla olabildiğince gerçekçi yarışlar yapabilirsin. ralli oyunlarında çok eğleniyorum valla ben..
Mesaj tarihi:
Ben ehliyet kursu ararken girdiğim bir kursta vardı böyle bir şey. Adam bir deneme sürücü yaptı. Baya gerçekçi valla. Çok pahalı da değil. Almanya'da normalde bir direksiyon dersi 33 euro'yken bu simulatörle 15 euro. Ama başka sebeplerden dolayı o ehliyet kursuna yazılmadım o yüzden kendi yorumlarımı yazamicam.
Mesaj tarihi:
g25'i ayarlarsın 900'e

gerçi senko, sen hangi ayarları kullanıyordun rally oynarken bilmek isterim? kaç derecedeydi direksiyon, (diğer ayarları neler var bilemiyorum)

genelde rally'lerde daha hassas tutuyorum ben mesela.. 540-720 oluyor çoğunlukla.. çok hızlı bi parkurda 540la gitmek çok daha kolaylaştırabiliyor =P

ama asfalt içeren oyunlarda neyse o.. çok fazla açı değiştirmiyorum
Mesaj tarihi:
360tı benimkinin dönüşü
rallylerde bende hassaslaştırıyordum direksiyonu ama yol aniden sağa sonra aniden sola dönünce bayağı bi akrobatlık yapmak zorunda kalıyorsun direksiyonla. force feedback ta çoşturuyor tabii bu arada :D
yarım saat cmr oynayıp kan ter içinde kalkıyordum hep.
ama gtr2 tarzı oyunlarda dönüş açısı pek sorun olmuyor direksiyonlarda.
Mesaj tarihi:
hepiniz g25 alın! g25kardeşi olalım.. setupları paylaşalım, arada bi araya gelir yarışırız vs vs..

g25 rullaz! (<-act'den ürün getirecek param veya cxc koyacak yerim yok demek bu)
Mesaj tarihi:
g25 ilk çıktığından beri bende hastasıyım. vatan bilgisayara gittiğimde bi 10dakka oynarım hep o aletle zaten.
ama alcak para yok işte. alcak olsam anam babam görse ne diyecek sonra :) daha doğrusu ben onlara ne diyecem.
  • Yeni Oluştur...