Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 :D http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=10&vid=506 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 oha herif nie maymun gibi zıplıyo.yoksa break dance'ın bir versiyonuda benmi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 nihat doğan 10 numara adam.seviyoruz seni nihat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 adam zıplıyor be sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Merakıma yenik düşüp açtım siteyi de, allahtan browser kullanıcı dostu, açmadı videoyu, oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 nihat doğanı hiç böyle görmediniz dedi. harbiden göremedim. video dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ie ile deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 "o günlerde kara yağı bir delikanlı olan nihat doğan" "seda sayan ın antonio banderas a benzettiği nihat.." Ooooldu o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 nihat doğan olmasa berkut olmazdı berkut olmasa şahan olmazdı şahan olmasa recep ivedik olmazdı recep ivedik olmasa recebin tavuğu olmazdı recebin tavuğu olmasa trcell olmazdı trcell olmasa süperlig olamzdı süper lig olmasa bu hayattan ben zevk almazdım iyiki varsın nihat doğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 zıplayamazsın lan sen demişler, gaza gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 şu magazincilere hayranım. toplam 30 saniyelik görüntüden 5 dk'lık haber üretmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 2pacAmaruShakur said: nihat doğan olmasa berkut olmazdı berkut olmasa şahan olmazdı şahan olmasa recep ivedik olmazdı recep ivedik olmasa recebin tavuğu olmazdı recebin tavuğu olmasa trcell olmazdı trcell olmasa süperlig olamzdı süper lig olmasa bu hayattan ben zevk almazdım iyiki varsın nihat doğan amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 o sayılanların hiç birine gerek yok olm. hepsi birbirinden gereksiz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 "Yerli Banderas" Nihat Doğan'ı hiç böyle görmediniz. "3 - ZORUNA MI GİTTİ" cevap gibi albüm bide şu var "7 - ARAMIZA RAYLAR GİRDİ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 "Yerli Banderas" Nihat Doğan'ı hiç böyle görmediniz. Seda Sayan'la bir ayrılıp bir barışan Nihat Doğan, 15 yaşındaki haliyle dün akşam Star TV'deki "Zoom" programındaydı. Pembe gömleğiyle sahneye çıkan ardından da Break Dance yapan Nihat Doğan, izleyenleri bir hayli şaşırttı. Epictir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hahah Nihat Doğan'a gidip gösterseler kesin "hmm evet zamanın da break dance de yaptık elbette" falan der ashuduh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 10snlik görüntü ile 2,20dk'lık magazin yapılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 nihat dogan'dan dale youtube.com/watch?v=EZuLP5OLQI4 http://www.youtube.com/watch?v=EZuLP5OLQI4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ahahaha bu dale don dale iyiymiş güldürdü sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 karpuzseven said: 9. mardin kapısından atlıyamadım. ulan.. ulan bişey derdim ya, demiyorum neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 aaa olmadı, lütfen... cık cık cık, bkz. 12- Özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Whoops said: bide şu var "7 - ARAMIZA RAYLAR GİRDİ" ahaha iyi bari aramıza girmiş sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 tren girse daha fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ajdarı bile bu adamdan cok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar