Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bu nedir abi? orda yapılan her bi gösteri tek başına 100 liralık biletlerden sunulabilir kalitede ve hepsi bir arada. naptılar bunlar yahu:S sırf kürenin çıkışını veya sırf olimpiyat logosunun yükselişini, veya veya sırf meşalenin yakılmasını tek başına izlemek için bi dünya para verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 şuan trt3 te tekrarını veriyorlar.. izlemek isteyenlere duyurulur.. edit : sonuymuşş.. gene kaçırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 internete de düşmüş açılış töreni. iniyor bakalım ben izleyememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 o matbaa tamamen otomatik sanıyordum, içinden insanlar çıkınca secdeye yattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 asinanyavuz said: internete de düşmüş açılış töreni. iniyor bakalım ben izleyememiştim. abi böyle söyleyip kaçmayın yahuu. adres verebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 720p versiyonu var nette acilis toreninin. 24 GB'cik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 720si değilde, normal ripleri türk-torrent sitelerinde mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 besbelli fake olduğu ne helali ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Lopeth said: o matbaa tamamen otomatik sanıyordum, içinden insanlar çıkınca secdeye yattım aynen aynen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bu zor herşeye fake demekte komik oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Smoke said: Umarım biz olimpiyatları hiç alamayız... rezil oluruz bu gösteriden sonra. -veee anadolu ateşi... -veeee yine anadolu ateşi... vs. ahahah aynen katılıyorum, bi anadolu ateşi, bi yağlı güreş, bı kılıc kalkan, bi efeler turlar, sonra tekrar anadolu ateşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Töreni canlı yayında baştan sona izledim gerçi HD izlenmesi gereken bir şölendi sanki TRT yayınıyla bir gömlek zayıflamış bir şovdu, ama herşeyiyle mükemmeldi. Başkası tarafından daha iyisi yapılamaz bence. Hani anca Japonya yeniden bir olimpiyat yapar, hadi hadi anca öyle o da. Bir not da şu: Gösterinin kareografisini Zhang Yimou yapmış. Bir zamanlar filmleri Çin'de sansürlenen adamın bu noktaya gelmesi bile "Yürü ya kulum" özdeyişini hatırlattı bana. Sarah Brightman'ın katılımı ayrı bir süprizdi ve geceye ayrı renk kattı. Ayrıca ilk havai fişekler atıldığında 4-5 kere belirgin şekilde atışların smiley şeklinde gitmesini ayakta alkışlayasım geldi. Aynı şekilde 15 kişinin neredeyse sıfır hatayla yaptığı tai chi gösterisi enfesti. Kısaca: Çinli yapıyor abi! not: Bu gösteriden sonra "Türkiye'nin olimpiyat projesi için bu yıl şu kadar seneye bu kadar vergi kesicez" diyenlere içinizden HAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTR diyesiniz gelecek libo$ değilseniz eğer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben adamlardakı uyum ve dısıplın anlayısın ne demek oldugunu bu acılıs organızasyonunda gordum showlar superdı varutu bız bulduk sacalım anlayısı vardı ama tarıhın adamları olayı superdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bence adamlar için bu töreni hazırlamak ve uygulamak çok zor olmamıştır. başlarındaki biri deiştiğinde ya da bi kutlama olduğunda nüfüsun 3 de 2 si zaten böle bişey yapıo ve zorla olmadan, para da almadan gönülden yapıolar. adamların mantalitesi gerçekten çok ilginç, bünye potansiyeli böle şeyleri yapmak için direk programlanmış gibi hazır, ülkem içinse ölümüne yaparım gazıyla. süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar