obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Smoke said: Otellerde kalırken dikkat et gece 3 de Jandarma/polis alabilir :) Tecrübeyle sabittir. 3 gün önce kuzenimin eşini almışlar otelden gece saat 4-5 sularında yoklama kaçağı gözüküyormuş kendileri.. kelepçe fln takmışlar.. amerikadan gelmişlerdi rezil olmuş tatilleri.. ertesi gün saat 3 e kadar tutmuşlar sonra tecil olayı ispatlandığından salıvermişler enişteyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 dasaaa said: ayrıca tecil işlemi için vs vs. kütüğe gerek yok. fax ile işleminizi hallediyorlar. kısaca sıkıntınıza çözüm bulmaya çalışıyorlar Bunu yapmadılar bana bi türlü. Gittim bizzat. Sağlık muaynesi vs vs vs dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bence sen pijamanı terliği dış fırçanı vb. hazırla bavuluna koy. zaten bu aralar dağıtım vakti alırlar seni askere. ayrıca tavsiye saçını gitmeden kendin kestir. bi daha askerde sıra bekleme en baştan :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bu arada üniversite bitince gittiğim ilk muayenede beni ve yüzlerce kişiyi boxer/don la bırakmışlardı. vücudunda bir gariplik olup olmadığına bakıyorlardı. Hala var mıdır bu uygulama bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Law said: Yahu ne dövmesi ne soyması haha. Öyle bir efsane vardır, anlatırlar ya hep:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Smoke said: Bu arada üniversite bitince gittiğim ilk muayenede beni ve yüzlerce kişiyi boxer/don la bırakmışlardı. vücudunda bir gariplik olup olmadığına bakıyorlardı. Hala var mıdır bu uygulama bilemiyorum. full soymadıklarına dua et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 İlk yoklamamı yaptırırken kasımpaşa deniz hastanesine gittim, doktorun karşısına çıkdım, bana bakarak bir sorunum olup olmadığını sordu, bende yok dedim ve muayene bitti. Acemi birliğinde ise yani askerliğinizin ilk günleri, bizi yani 50 kişiyi revire götürdüler 10 kişi içeri alındık ve sadece boxerlar ile kaldık, iki kola aynı anda iki iğne oluyorsunuz (menenjit ve tetanoz aşısı) daha sonra koridorun sağında ve solunda iki doktordan birine görünüyorsunuz, yine bana bakarak bir sorunum olup olmadığını sordu ve bende yok dedim, sünnet olup olmadığınızı soruyor ama arkamdaki yani koridorun diğer ucundaki doktor bu muayeneyi boxerınızı indirterek yapıyordu hehe. Birde her cuma silah bakımından sonra koltukaltı muayenesi olur ve ayrıca çoraplarınızı çıkartırlar ve tabiyki botlarınızıda ve ayak kontrolü olur. Bunlar yapılmak zorunda toplu halde yaşıyorsunuz ve koğuşlarda kokudan ölmek istemezsiniz, birde yalınayak koştururlar sizi bir 5 dakka. Akabinde sizi gaz odalarına alıp 5 dakka siclon B verdikden sonra ölmeyenlerin kafalarına odunlarla vurup öldürüler, sonra yakılacağınız fırınlara alınıyorsunuz. Hayırlı teskereler nıhahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ashauhsuah sonunda iyi güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ahaha "yakılacağınız fırınlara alınıyorsunuz" kısmı süper sdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 salı askere gidiyordum da Law sağolsun şuan kaçmayı planlıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 DynamicK said: salı askere gidiyordum da Law sağolsun şuan kaçmayı planlıyorum =) Şimdiden iyi eğlenceler sana :) haha, o kadar fantastik olaylar ve insanlarla karşılaşacaksın ki kesinlikle ama kesinlikle tahmin bile edemessin. Ama eğleneceğin kesin :). Nereye düştüğünü be sınıfınıda yazarsın artık buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Geçen ay banada bildiri geldi, yoklama için şubeye geliniz diyor. Tecil için gerekli evraklarla geliniz vs. Şimdi Son yoklama 3 Eylül gözüküyor. Ben 1 Ekimde Yurtdışında Üniversiteye başlıyorum. Az önce şubeye gittim, taksici sen geç kalmışın koçum sabah 4te geleceksin ddeyince kapısından döndük beraber. Bir sıra vardı ki ben diyeyim 200 kişi hatta belkide 300 kişi vardı. Tahminende bu gün bitmez o sıra. Neyse asıl sorum; Şimdi bildiğim üzere üniversite öğrencileri şubeye gitmesine gerek kalmadan üniversite aracılığı ile askerlik tecil ettirilebiliyor. Ben böyle bir haktan yararlanabilirmiyim? Son yoklama 3 eylül ancak benim üniversitem 1 ekimde başlıyor. Aradaki o günlerde yoklama kaçağı mı gözükeceğim? Bu kötü bir şey mi? Fazla sorun teşkil eder mi? Ayrıca Yurtdışından büyük ihtimal üniversite uğraşmaz hatta takip bile etmez askerliğimi (zaten ülkede askerlik kaldırılmış) bunun yüzünden benim ne gibi evraklarla nereye (Türk konsolosluğu gibi) başvurmam gerekir? Varsa tecrübeli olan bu tür yurtdışı konularında paylaşırsa sevinirim. Ayrıca bir diğer amacım yurtdışında eğitimimi bitirdikten sonra kendi adıma fir şirket açıp 1050 prim gününü doldurduktan sonra Türkiye'de ki askerliğimin bedelliye düşmesini sağlamaktır. Yegane ve tek amacım budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Benim de bir sorum var. Haziran 2008 de mezun oldum üniden. Bildiğim kadarıyla askerliği üni den mezun olduktan sonra 2 sene tecil hakkımız oluyormuş. Başvuru için bir zaman sınırı var mı ? Bilen biri yardımcı olsun lütfen. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 var. ama yerine göre değişiyo. muayene olman lazım, gideceğin askerlik şubesinde her zaman doktor yoktur. bleirli günlerde gelirler. askerlik şubesine gidip sorman lazım. onlar sana şu tarihler arasında gel der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 chesterfield said: Geçen ay banada bildiri geldi, yoklama için şubeye geliniz diyor. Tecil için gerekli evraklarla geliniz vs. Şimdi Son yoklama 3 Eylül gözüküyor. Ben 1 Ekimde Yurtdışında Üniversiteye başlıyorum. Az önce şubeye gittim, taksici sen geç kalmışın koçum sabah 4te geleceksin ddeyince kapısından döndük beraber. Bir sıra vardı ki ben diyeyim 200 kişi hatta belkide 300 kişi vardı. Tahminende bu gün bitmez o sıra. Neyse asıl sorum; Şimdi bildiğim üzere üniversite öğrencileri şubeye gitmesine gerek kalmadan üniversite aracılığı ile askerlik tecil ettirilebiliyor. Ben böyle bir haktan yararlanabilirmiyim? Son yoklama 3 eylül ancak benim üniversitem 1 ekimde başlıyor. Aradaki o günlerde yoklama kaçağı mı gözükeceğim? Bu kötü bir şey mi? Fazla sorun teşkil eder mi? Ayrıca Yurtdışından büyük ihtimal üniversite uğraşmaz hatta takip bile etmez askerliğimi (zaten ülkede askerlik kaldırılmış) bunun yüzünden benim ne gibi evraklarla nereye (Türk konsolosluğu gibi) başvurmam gerekir? Varsa tecrübeli olan bu tür yurtdışı konularında paylaşırsa sevinirim. Ayrıca bir diğer amacım yurtdışında eğitimimi bitirdikten sonra kendi adıma fir şirket açıp 1050 prim gününü doldurduktan sonra Türkiye'de ki askerliğimin bedelliye düşmesini sağlamaktır. Yegane ve tek amacım budur. Ankara askerlik şubesimi dediğin yer bende tecil için sabahın 7.30 da gittim rahat 150 kişi vardi içeri girmeyi bekleyen,tanıdık sayesinde öğlene kadar hallettim ben işlerimi. 1.cisi askerlik işlemlerini yaptırmadan yurtdışına çıkamassın,bende bulgaristana gideceğim eğitim için,çıkışta sorun oluyormuş ,her üni mezununun(2 seneliklerde dahil) 2 sene tecil hakkı var şu an,ama aşırı bir kalabalik var bu günlerde Ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 İstanbul/Avcılar Şubesi benim bahsettiğim. Tamam tabiki tecil hakkımız varda ben sabah 8de gittim 300 küsür kişi vardı sırada, SABAH 4te geleceksin dediler yer kapmak için. Benim sormak istediğim; Bulgaristan'da konsolosluk aracılığı ile halledilebilir mi acaba bu konu? (Paticikte avukat falan yokmu acaba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bilirkişi bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 abim üniversitede öğrenci. 2 sene önce askerler babamın işyerine geldi oğlunuz kaçak die babam anlattı oğlum öğrenci vs. he tmm o zaman okulu yollamamıştır okuduğuna dair belgeyi konuşun halletsinler die anlatıp gitti adam :D hakikaten de okul göndermemiş adam asker kaçağı muamelesi gördüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 chesterfield said: Bilirkişi bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Daha önce tecil ettirmiş miydin? Eğer ettirmediysen ve son yoklaman 3 Eylül ise git şubeye ve tecil hakkını kullan. Okulla ilgili belgelerinide yanına al. Orada yapman gerekenleri sana açıklarlar. 1 Ekimde yurt dışına çıkarken eğer yoklama kaçağı durumuna düştüysen ve polis kayıtlarına girmişsen kontrollerde yakalanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Yahu sorunumu okumuyormusun siz, ben şubeye gitmesine gidicemde bu sabah gittiğimde 200-300 kişi sıra vardı. ondan kurtulmak için soruyorm işte yurtdışına çıkacağım için oradan konsolosluk üzerinden tecil ettirmek mümkün mü diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 önceden tecil yaptırmış mıydın hiç, ya da hiç yoklama yaptırdın mı? bağlı bulunduğun kütüğün askerlik şubesini telefonla ara. onlara sor. senin durumunda konsolosluktan tecil yapılabilir mi söylerler. ancak hiç yoklmaya katılmadıysan eğer buna katılman gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 benim yoklamam daha gelmedi 89 şubat.. mümkünse gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Sorununu okuyoruz çözüm de sunuyoruz ama istediğin senin yerine sıra bekleyecek biriyse yardımcı olamayız heralde. Yurtdışından konsolosluktan yaptırabilmen için yurtdışına çıkabilmen lazım... Yurtdışına çıkabilmek için kaçak durumda olmaman lazım... Ya ara telefonla öğren ya da bir sabah erken kalk şubeye git hallet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 az sonra çıkıyorum, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar