Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in, bugün İstanbul'da gözaltına alındığı bildirildi. İbrahim Tatlıses'in İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde işlemlerinin başladığı belirtildi. Tatlıses'in Derya Tuna'yı vurmaya azmettirmek suçlamasıyla gözaltına alındığı iddia edilirken, gözaltı nedeni ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ERGENEKON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 memetalinin damarına basmıştı onun işidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ergenekolda ortaya cıkan pkk'ya yardım dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Masticore said: ergenekolda ortaya cıkan pkk'ya yardım dan aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Aket-Atum said: ERGENEKON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oper said: Aket-Atum said: ERGENEKON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 merah etmeyin yarın serbest bırakılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 kendisinin ciddi anlamda yargılanması gerekiyor ama memleketimde ibrahim tatlıses in abisi, amcası dayısı olan okadar çok mevki sahibi insan varki biraz zor. kendileri zamanında yanındaki adamlara kendisiyle tartışan esnafı öldürtmüştü. suçu başkası üstlendi oda yatıp çıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 İyi olmuş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Aket-Atum said: ERGENEKON! aynı şeyi demek için girmiştim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 derya tuna olayı nedir yahu, zaman asımına ugramadı mı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yeni deliller çıkmış olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bacağından mı vurdurmuştu.. herkes bilio ibonun yaptıını daha yeni mi öğrenmiş polisler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ibrahim tatlıses çok kişinin ahını aldı adı avrupada bi kadına tecavüze karıştı turistik biyerde insanların mülklerini haraç gibi ellerinden aldığı söylendi yarın bırakılır diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 demokrasi güçlünün dediğinin olmasıysa ne farkı kaldı meşru rejimden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Fatih ürek'in şarkısını çaldıgında çok nefret etmiştim bu heriften ya ağlayacaktı neredeyse fatih ürek canlı yayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 (: daadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 türkiyede AKPnin gücü yetmeyecek tek insan şu an İbo'dur 2 güne kalmaz çıkar merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ya siz iboyu güçlü mü sanıyosunuz? parası var ama güçlü değil ibrahim tatlıses yakın tarihte bir mafya babası tarafından 70 lik rakı şişesine oturtulmuş diye dedikodular duymuştum bilmiyorum doğrumudur ehem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Revenqe said: Ya siz iboyu güçlü mü sanıyosunuz? parası var ama güçlü değil ibrahim tatlıses yakın tarihte bir mafya babası tarafından 70 lik rakı şişesine oturtulmuş diye dedikodular duymuştum bilmiyorum doğrumudur ehem... ::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 adama arada heyecan olsun diye periyodik olarak alıyorlar gözaltına, çay çorba ısmarlayıp bırakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Şişeye oturtma olayını ben de duydum hatta olayın Nükhet Duru yüzünden oldugu söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar