Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in, bugün İstanbul'da gözaltına alındığı bildirildi. İbrahim Tatlıses'in İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde işlemlerinin başladığı belirtildi. Tatlıses'in Derya Tuna'yı vurmaya azmettirmek suçlamasıyla gözaltına alındığı iddia edilirken, gözaltı nedeni ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. iyi olmuş
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 memetalinin damarına basmıştı onun işidir
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ergenekolda ortaya cıkan pkk'ya yardım dan
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Masticore said: ergenekolda ortaya cıkan pkk'ya yardım dan aynen
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oper said: Aket-Atum said: ERGENEKON!
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 merah etmeyin yarın serbest bırakılır
mani Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 kendisinin ciddi anlamda yargılanması gerekiyor ama memleketimde ibrahim tatlıses in abisi, amcası dayısı olan okadar çok mevki sahibi insan varki biraz zor. kendileri zamanında yanındaki adamlara kendisiyle tartışan esnafı öldürtmüştü. suçu başkası üstlendi oda yatıp çıktı zaten.
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Aket-Atum said: ERGENEKON! aynı şeyi demek için girmiştim:)
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 derya tuna olayı nedir yahu, zaman asımına ugramadı mı lol.
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yeni deliller çıkmış olmalı
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bacağından mı vurdurmuştu.. herkes bilio ibonun yaptıını daha yeni mi öğrenmiş polisler :)
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ibrahim tatlıses çok kişinin ahını aldı adı avrupada bi kadına tecavüze karıştı turistik biyerde insanların mülklerini haraç gibi ellerinden aldığı söylendi yarın bırakılır diye düşünüyorum
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 demokrasi güçlünün dediğinin olmasıysa ne farkı kaldı meşru rejimden ?
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Fatih ürek'in şarkısını çaldıgında çok nefret etmiştim bu heriften ya ağlayacaktı neredeyse fatih ürek canlı yayında.
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 türkiyede AKPnin gücü yetmeyecek tek insan şu an İbo'dur 2 güne kalmaz çıkar merak etmeyin
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ya siz iboyu güçlü mü sanıyosunuz? parası var ama güçlü değil ibrahim tatlıses yakın tarihte bir mafya babası tarafından 70 lik rakı şişesine oturtulmuş diye dedikodular duymuştum bilmiyorum doğrumudur ehem...
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Revenqe said: Ya siz iboyu güçlü mü sanıyosunuz? parası var ama güçlü değil ibrahim tatlıses yakın tarihte bir mafya babası tarafından 70 lik rakı şişesine oturtulmuş diye dedikodular duymuştum bilmiyorum doğrumudur ehem... ::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 adama arada heyecan olsun diye periyodik olarak alıyorlar gözaltına, çay çorba ısmarlayıp bırakıyorlar.
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Şişeye oturtma olayını ben de duydum hatta olayın Nükhet Duru yüzünden oldugu söyleniyor.
Öne çıkan mesajlar