nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Selamlar, Ben bir suredir ariyorum, palm tarzi bir alet kullaniyodum ama tam isimi gormuyor, notebook heran acik birsey degil. Hem telefon hem pc tarzi birsey ariyorum. Wi-fi ve 3G birlikte olmasi onemli.. Blackberry'nin modellerinde wi-fi ve 3G birlikte olan bir model yok bildigim kadari ile. Cok sarj yiyor diye iptal etmisler, blackberry bold cikacak 2 aya onda varmis o yuzden onu bekliyordum. Blackberry bold gibi olan ekranida biraz buyuk smartphone (wi-fi ve 3g olacak) biliyor musunuz? 24 saat gtalk acik olacak, mailleri check edicem, browser'a neredeyse ihtiyacim yok gibi, ayrica bazi onemli uygulamalari yuklicem (ssh gibi). Ekran buyuklugu ssh dan dolayi biraz onemli. Sony'nin ux serisini dusundum, sahane bi alet ama biraz pahali, ayrica surekli tasinabilirligi yok. Bunlar disinda cepte tasinabilinecek wi-fi ve 3G olan, qwerty klavyesi olan smartphone biliyor musunuz? Yani etrafta cok varda iyi olanlari biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bu gibi ürünlerde her zamanki gibi yine hp ipaq'i öneriyorum hatta şu an değil de daha sonra beğendiğim bir modelini linklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ipaq 910c ye baktim simdi istedigim ozelliklerin cogu var ama ekran cozunurlugu dusuk 320x240 , 2.46 inch, TFT ekranmis birde.. Blackberry bold 2.8 inch LCD 480 x 320. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 914c modeline baktım gerçekten de 320x240, bi de linkini koyacağım pdanin telefon özelliği yokmuş direk eledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 smartphone istiyorsan blackberry alıcan artık. ne güzel mpx serisi vardı motorolanın ama yenisini üretmiyorlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Blackberry Bold guzele benziyor. Bende bir haftadir onlara bakiyorum. Ingiltere'de baya populer Blackberry'ler. Birde Blackberry'nin 2009'da Google'in acik kaynak kodlu Andromeda isletim sistemli modelleri gelecekmis. Cilgin olabilir. iPhone 3G alamiyoruz bari Blackberry alalim modundayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 googlein acik kod olayi cikinca enteresan seyler olucak gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 eed bende bilmiyorum ne olacak google inki ile pandoranin kutusu gibi uehueh.. abi 5 saate yakin suren arastirmalarimdan sonra karar degistirdim, htc touch pro alicam release date i bi sitede 13 agustos bi sitede 1 september yazio.. ekran 2.8 inch tam istedigim gibi klavye daha buyuk, islemci cok guclu, tam aradigimi buldum.. edit:ekran boyutu 2.8.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Fiyati hakkinda birsey okudun mu nedanko ? Gozune carpti mi ? Bir link verebilir misin zahmet olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 fiyati bi yerde 900 dolar olacak yaziyodu, diger yerde 550 sterlin, burada bi yer satiyo 1200 AUD, ayni sey neredeyse.. herhalde bu civarlarda olacak, kesin bi fiyat yok ama.. link bi tanesi mesela http://www.tracyandmatt.co.uk/blogs/index.php/2008/07/03/htc_touch_pro_price_revealed burda da var http://3gweek.net/2008/06/05/htc-touch-pro-review/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bu arada 2009 un ilk ceyregine kadar bekleyecekler icin bence bu telefondan da guzeli su var.. http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/seethephone/x1?cc=au&lc=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Toshiba G500 kullanıyorum gayet mutluyum tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 khalad said: Toshiba G500 kullanıyorum gayet mutluyum tavsiye ederim. Nasıl mutlusun böyle bir telefonla ? Sırrı varsa bana da anlat ne olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 nedanko said: Bu arada 2009 un ilk ceyregine kadar bekleyecekler icin bence bu telefondan da guzeli su var.. http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/seethephone/x1?cc=au&lc=en nedanko bittim buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Bütçeyi aşmıyorsa hatice'den şaşma. Örneğin şu: http://www.htc.com/www/product.aspx?id=46278 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 khalad said: Toshiba G500 kullanıyorum gayet mutluyum tavsiye ederim. toshiba g500 degilde g900 gordum onunda ozellikleri dusuk, birazda kaba bir telefon gibi geldi.. http://www.trceptelefonu.com/data/media/84/toshiba-g900-wm6-pda-phone.jpg bunlar disinda nokia e90 da cok guzel bi telefon http://indrapamungkas.files.wordpress.com/2008/06/nokia-e90-b.jpg ama gecen sene cikmis biraz teknolojik olarak geride kalmis bi telefon.. ama ekran falan cok guzel tabii.. belki ikinci elini alip, ericsson x1 cikana kadar kullanirim, sonra satarim diye bi fikrimde var ama ikinci elini goremedim ebayde.. x1 e bende cok hasta oldum ama htc touch pro dan cok bi farki olmayacak biraz ekran buyuk olacak, o cok iyi bisi tabii, ama gerisi ayni neredeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 aktiftablet said: Bütçeyi aşmıyorsa hatice'den şaşma. Örneğin şu: http://www.htc.com/www/product.aspx?id=46278 iste o kucuk htc touch pro alicam %90, teknik olarak daha guclu bide qwerty klavye var o tam bonus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 sakın g500 alma özellikleri yetersiz gelir,g900 de çok kaba bence.alacaksan htc al,bende benq e72 var emin ol g500 den iyidir ama htc nin yanında toshibalar,hp ler cocuk oyuncagı gıbım kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 g500 normal telefona benziyen tek smartphone, bazı problemleri var kabul ediyorum,mesela geçen gün 1 saat içindeki mesajlarımı kaybettim nasıl oldugunu anlamadım. Sistemini daha güncellemedim wm5 kullanıyorum şu an için 6'ya geçince belki daha düzgün bir performans alabilirim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 g500'e bir kez daha lanet okudum bugun eksikleri yuzunden ve isimi gormediginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Cidden bunlarla işinizi görebiliyo musunuz dışarda ya? Email , IM, browsing zart zurt falan 3 inç kıç kadar ekranda zor olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 toshiba dunyayi verse almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Akila dogru soyluyo bu sefer. ( bu sefer yalniz =P eheh ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 MrMarvelous said: Cidden bunlarla işinizi görebiliyo musunuz dışarda ya? Email , IM, browsing zart zurt falan 3 inç kıç kadar ekranda zor olmuyo mu? Siteye ya da amaca gore degisiyor. Cep bilgisayarlari icin tasarlanmis siteler cok rahat oluyor. Bununla birlikte opera'nin mobile versiyonu normal siteleri de dikey olarak oldukca basarili sekilde duzenleyip gosterebiliyor. Pek rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bölümümüzün 10000. mesajını atan "di" bir adet :)-D kazandı tebrik ederiz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar