Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 paralel bağlayarak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bu navigasyon hedelerinin mp3'lüleri yok muydu? 280-300ytl'ye öle bişi alınsa hem mp3 hem gps kullanılsa olmaz mıdır? olmazsa nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 paranı çarçur etme pioner 6050 ub al usb bağlantısıda var alırsın flash disk atarsın mp3leri cd lede ugraşmassın.cıkışlarıda kuvvetli 2 takım companent 2 subwoofer 2 amfi bağlı benimkinde gayet saglam fiyatıda 350 ytl fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dasaaa said: bu navigasyon hedelerinin mp3'lüleri yok muydu? 280-300ytl'ye öle bişi alınsa hem mp3 hem gps kullanılsa olmaz mıdır? olmazsa nedendir? kuzende piranha marka bi navigasyon aleti var. sd kart girişiyle içine tonla şarkı atıyo, sonra şu bi ucu 3,5 mm jack diğer ucu kaset olan çeviriciyle de teypten dinliyo. ama dezavantajı (belki sadece o modelde öyledir) mp3 çalarken gpse bakamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mr_Hand said: paralel bağlayarak?? Hoparlörlerin aynı olduğunu varsayarsak toplam empedans değeri yarı yarıya düşmüş olur. Bu da anfiyi/teybi yakma riski taşır. Gerçi araçlara teyp alırken kim teybin ve hoparlörün değerlerine bakıyor onu da bilmiyorum. Bu bilgi ışığında başka bağlama alternatifi var mdır? Yoksa bu risk binde bir falan gibi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 @ginaly hadi yaw.. ben de doğrudan sisteme bağlanıyor sanıyordum. gps'in iptal olması olayı da kötüymüş gerçekten. halbuki, gps+media center gibi bişi bayağı bayağı faydalı olabilir (tabii öylesi de vardır belki. ben bilmiyorumdur.. var mıdır?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 valla olabilir. dediğim gibi ondaki model öyleydi. genelleme yapamam. iskoçyada en az bir tane siyah koyun vardır (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Selam, Cumartesi günü biraz zaman harcayarak ve parmağımı yararaktan yeni teybimin montajını yaptım :) DIN bölmesi için uygun kapak da temin aşamasında. Sipariş vererek Blaupunkt New Orleans MP58 aldım. Kardeşim geldiğinde getirdi. Teknik özellikler Radyo: Alıcı tipi: Codem III+ Desteklenen frekanslar: FM, AM RDS: RDS, EON, PTY; Trafik Radyosu Programı (TP),Trafik radyosu uyarı anonsu (TA) Trafik hafızası: Var Kanal Hafızası: 25 Otomatik Arama: Var Parazit engelleme: Var FM Frekans davranışı (Hz) -3dB: 35 - 16.000 Veri Taşıyıcısı: CD: CD-R, CD-RW Disk sürücü tipi: Otomatik USB Versiyonu: USB 2.0 USB format tipi: FAT 32 CD: CD-Text: Var CD-Mix: Var CD-Repeat: Var Track-Scan: Var Frekans davranışı (Hz) - 1dB: 15 - 20.000 MP3: Desteklenen dosya formatları: MP3, WMA Dosya adı gösterimi: ID3-tag, parça adı, dosya adı Bitrate (kBit/s): 8 - 320 Değişken veri aktarma hızı: Var Amfi: Kanal Sayısı: 4 Maksimum Güç (Watt): 4 x 50 RMS Güç 14,4 V (Watt): 4 x 26 Ekolayzır: Bant Sayısı: 3 Ekolayzır modeli: Semi parametrik Ekolayzır türü: Analog Otomatik Ses (GALA): Var Ton seçenekleri: Klasik, Pop, Rock Ses kaynağına özel ses seviyesi ayarı: Var Ekran: Ekran türü: DOT (Tam Grafik Ekran) Türü: 4.096 renk (VarioColour) Ekran parlaklığı: Ayarlanabilir Saat gösterimi: Var Kişisel açılış metni: Var Bağlantılar: Anten girişi (adet): 1 USB girişi (adet): 1 Aux girişi (adet): 2 Audio Mix: Var Telefon sesi kısma: Var Bluetooth: Opsiyonel Bluetooth Arayüzü ile iPod: Opsiyonel iPod Arayüzü ile Ses çıkışları: Navigasyon, telefon Subwoofer çıkış adedi: 1 Subwoofer ayarları: Frekans, gain Ön Amfi çıkış adedi: 1 Ön Amfi kanal sayısı: 4 Kanal (3V) Diğer: Boyutlar (G x Y x D) (mm): 50 x 179 x 150 Montaj yeri: 1 DIN Ön panel: Çıkarılabilir Renk: Siyah, gümüş Tuş renkleri (gündüz): Kırmızı Tuş renkleri (gece): Kırmızı CD-Changer kontrölü: Var Teslimat kapsamında: Ön panel kutusu: Var Kullanma kılavuzu: Var Ön amfi kablosu: Var USB kablosu: Var En önemli kısmı kırmızı tuş aydınlatması ve 4096 renk seçenekli ekran ;) USB olayını daha kullanmadım ve pek de gerek yok gibi : Şimdi hoparlörleri elden geçireceğim ama orjinal ölçülerine sadık kalmak istiyorum. Şöyle bir sorunum var. Nokia marka arka hoparlörlerden birinin dibinde birşey var. Anfi gibi ama gömülü sistem tabir edebileceğim birşey. Arkaları bağlarken de anfi girişi denen yerden bağladım. 1.Line Out LR 2.Line Out RR 3.Line Out / Ground 6.SW Supply +12V Amp. Şimdi bu arka hoparlörlerde anfi olduğu anlamına mı gelir?!? Ne koyacağım bunların yerine şimdi ben!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Selam, Bu oto ses sistemlerine basmıyor bir türlü kafa : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar