Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliyi 1 gün boyunca aramamak abesmidir?

ajikal

Öne çıkan mesajlar

hayır yani yanlışsam yanlışsın diyin.
insana çekici gelen kısım o ayarlayana kadarki süre değilmidir?
sırf bu yüzden hatunlar önce ilgi gösterip sonra kendini çekmez mi?
ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim diye boşuna mı dizeler var.

vay yavrum vay, isyankar postuma gel lan. kendimden korktum allahıma kitabıma. hangi? evet. selam.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
paylaşım hep benım le hep benımle demek değil,

"yorulmuştur kafası bozuktur, bitkindir, bi iki gün oyun oynasın kafası dağılır"

demektir

gg
mesela bir erkek annesini çok sever yani hiçbir zaman sevgisi bitmeyecek derecede sever , ama annesini pek aramaz , arada merak eder arar.

Sevgiyi telefonla ölçebilecek kadar az beyin hücresi olan kızları buradan kınıyorum

Kızlar ilişkiyi işiniz olarak görmekten vazgeçin. Dünya koskoca bir yer. Hergün konuşarak birbirinizden sıkılmamanız çok zor ( yada erkek kız beyinli olacak anca öyle ).

Sevgili nedir ?
Zor günlerinde wow'un canı cehenneme deyip bilgisayarının başından kalkıp yanına koşandır. Üzgün olduğunda veya çok sevinçli oldum mu ararsın teselli bulursun , onuda mutlu edersin dağıtmak istersin mutluluğunu.

5 dakikada bir arayan hatunun telefonunu Wow oynadığı için açmayan adamda bence bir garilik yoktur. Yahu ben seninle zaten bir ömür geçirecem seni aldatmadığımdan sana sonsuza sadık olduktan sonra benimle 2-3 gün konuşmamışsın ne fark eder ?

Kıskanmak hep benim hep benim olsun demek egoyla sevmektir. Bencilleşip bencilleşip önce karşıdakine sonra kendinize dünyayı zindan edersiniz. Bırak çocuğu rahat isterse 1 hafta bırak oynasın belli ki kafasını dağıtmaya ihtiyacı var.
Sosyal ağlarda paylaş

Nişanlımı neden arayayım ? Zaten nişanlıyız, 3 yıldırda berabersek neden arayayım, insan sıkılır be püffff. Hiç bir zaman sevgi kelebegi bir insan olamadım hergün aramak, sevgi sozcukleri, bebişim, aşkumm, hiç bir zaman ayrilmicazlar öehyy. Neyse Ömür boyu mutluluklar. Püffff vıcık vıcık.
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde bizim arkadaş vardı bu çocuğu telefonla konuşurken sinirden dövmüştüm bi kere evde. akşam 9 da başlamıştı konuşmaya kız arkadaşıyla ben gece 3 de yatmıştım sonra bi bağırma sesine uyandım bu kız arkadaşına küfrediyodu bende uykudan uyandırdı diye daldım bi buna sonra saate baktım sabah 5:30 du. 8 buçuk saat konuşmuşlar anlıycan. gerizekalılıkta son sınırdı ikiside.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bak kardeşinin bilgisayarı gelmiş, oyunlara dalmışlar işte, bırak oynasınlar iki gün, üç gün neyse, sonra evlendiğinizde daha ilerde ona da vakit bulamayabilir boşver azıcık keyif yapsın kafasına göre, ne takılıyorsun bunlara, memuriyet gibi hergün saati gelince arıyacağına, bir gün aramayıp ertesi gün çok özlemiş vaziyette araması 10 kat iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...