Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 öyle demeyin ne cok tarifeli hatlar var. ör: -anne ben afrikaya gidiyorum gibi. asdafdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 insan sevgilisini neden arasın ki? zaten o elinde. elinde olmayanı arar insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 merak edip özlediği sesini duymak istediği için arar? aramaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 gerek yok sesini falan duymaya. napcan sesi. ses işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 arar arar.. arasın. mesaj atmasında napıyorsa yapsın hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ginaly said: insan sevgilisini neden arasın ki? zaten o elinde. elinde olmayanı arar insan.cok iyi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hayır yani yanlışsam yanlışsın diyin. insana çekici gelen kısım o ayarlayana kadarki süre değilmidir? sırf bu yüzden hatunlar önce ilgi gösterip sonra kendini çekmez mi? ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim diye boşuna mı dizeler var. vay yavrum vay, isyankar postuma gel lan. kendimden korktum allahıma kitabıma. hangi? evet. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sadece hatunlar mı önce ilgi gösterip kendini çekio sence ? iki cins için de geçerli bence bu dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 evet orayı atlamışım. doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 topu topu iki cins var nasıl bu kadar denklem oluyo anlamak çok güç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 cinslerin içinde türlü türlü cinsler oluo da ondan bu denklemler :D herkes birbirinin aynı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 tüm genellemler yalnıştır o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 başlı başına yanlış bir cümle oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 cümlelerin başı yanlış olabilir, doğru bitirirsen, dediğin anlaşılacaktır. sdlkjgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Cuce said: paylaşım hep benım le hep benımle demek değil, "yorulmuştur kafası bozuktur, bitkindir, bi iki gün oyun oynasın kafası dağılır" demektir gg mesela bir erkek annesini çok sever yani hiçbir zaman sevgisi bitmeyecek derecede sever , ama annesini pek aramaz , arada merak eder arar. Sevgiyi telefonla ölçebilecek kadar az beyin hücresi olan kızları buradan kınıyorum Kızlar ilişkiyi işiniz olarak görmekten vazgeçin. Dünya koskoca bir yer. Hergün konuşarak birbirinizden sıkılmamanız çok zor ( yada erkek kız beyinli olacak anca öyle ). Sevgili nedir ? Zor günlerinde wow'un canı cehenneme deyip bilgisayarının başından kalkıp yanına koşandır. Üzgün olduğunda veya çok sevinçli oldum mu ararsın teselli bulursun , onuda mutlu edersin dağıtmak istersin mutluluğunu. 5 dakikada bir arayan hatunun telefonunu Wow oynadığı için açmayan adamda bence bir garilik yoktur. Yahu ben seninle zaten bir ömür geçirecem seni aldatmadığımdan sana sonsuza sadık olduktan sonra benimle 2-3 gün konuşmamışsın ne fark eder ? Kıskanmak hep benim hep benim olsun demek egoyla sevmektir. Bencilleşip bencilleşip önce karşıdakine sonra kendinize dünyayı zindan edersiniz. Bırak çocuğu rahat isterse 1 hafta bırak oynasın belli ki kafasını dağıtmaya ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Nişanınızı bozun. Kesin ayrılacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 istersen bi hafta arama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 rabbena hep bana tarzı bi ilişki tarzı raylandı türk kızlarına. raylandı diyorum çünkü bu rayın dışına çıkan az.. anca üzerinde bi ileri bi geri hareket ediyorlar.. elbette onlara her türlü imkanı veren gay aşıklara kızmak lazım esas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 arama, msnde konuşma, ne olursa olsun sürekli iletişim bi yerden sonra insanları birbirine baydırır. bi zaman ayrı olunması lazım birbirini özlemek için. özlemin gücü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Nişanlımı neden arayayım ? Zaten nişanlıyız, 3 yıldırda berabersek neden arayayım, insan sıkılır be püffff. Hiç bir zaman sevgi kelebegi bir insan olamadım hergün aramak, sevgi sozcukleri, bebişim, aşkumm, hiç bir zaman ayrilmicazlar öehyy. Neyse Ömür boyu mutluluklar. Püffff vıcık vıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 o değilde bizim arkadaş vardı bu çocuğu telefonla konuşurken sinirden dövmüştüm bi kere evde. akşam 9 da başlamıştı konuşmaya kız arkadaşıyla ben gece 3 de yatmıştım sonra bi bağırma sesine uyandım bu kız arkadaşına küfrediyodu bende uykudan uyandırdı diye daldım bi buna sonra saate baktım sabah 5:30 du. 8 buçuk saat konuşmuşlar anlıycan. gerizekalılıkta son sınırdı ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 tuvaletede birlikte girmişlerdir o zaman babında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 vay be ben sevgilimle o memleketteyken 2 saat falan konusmustum da bu bi rekor falan filan gozuyle bakıodum demek 8.5 saatte konusulabiliyormus ne diim helal olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben 4 gün konuşmadığımı biliyorum,sizce yeterince onu sıkmayıp rahat bırakmışmıyım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ya bak kardeşinin bilgisayarı gelmiş, oyunlara dalmışlar işte, bırak oynasınlar iki gün, üç gün neyse, sonra evlendiğinizde daha ilerde ona da vakit bulamayabilir boşver azıcık keyif yapsın kafasına göre, ne takılıyorsun bunlara, memuriyet gibi hergün saati gelince arıyacağına, bir gün aramayıp ertesi gün çok özlemiş vaziyette araması 10 kat iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar