Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliyi 1 gün boyunca aramamak abesmidir?

ajikal

Öne çıkan mesajlar

Bence gayet büyük bir problem, ve birileriyle paylaşılması gereken bir sorun. Bunun forum içerisinde yapılmış olması belki yakınlarından ziyade bu konuyu tanımadıkları ile konuşmak istemesinden kaynaklanıyordur.

Sorun aramaması değil bence, sorun halen oyun oynuyor olması ve oyun oynarken dünya ile olan ilişiğinin kopması ve basit bir telefon görüşmesini unuttuğunu söylemesi, yani her gün aranmaz felan gibi bir düşünce öne sürmüş olsa, bahsettiklerinizin doğruluk payı artabilir, ancak unutmak ?? Ağbi insan evleneceği kadını unutur mu ? Nişanlısını unutur mu ?

Basit bir üniversite aşkından bahsetmiyorsunuz. 30 yaşına gelmiş, muhtemelen hayatlarının kalanını beraber geçirmek isteyen bir çiftten bahsediyorsunuz.

Bu uzun açıklamayı biraz olsun konuyu algılayın, insanların canını boş yere sıkmayın diye yaptım.

Gelelim konuya, muhtemelen iş stresi vb. durumlardan bir kaçış, belki eğlenceli vakit geçirme isteği vs ile bencilce davranılarak uygulanan bir durum bence bu. Bence konuşmalı, mali durumda yerinde olduğuna göre, oyun oynayacağı vakitleri mümkün olduğunca birlikte eğlenceli bir şekilde geçirmeye çalışmalı. Bilmiyorum işte, belki film izlersiniz, çıkar boğazda yemek yersiniz, karaoke felan yaparsınız. Yani eğlence ve stres atımı yaparsınız birlikte. Oyunu muhtemelen ihtiyaç üzerine oynuyordur, bu ihtiyaçları beraber karşılayabileceğinizi açık bir şekilde izah etmen gerekebilir sanırım.

Zor bir konu, benim boyumu aşıyor birazcık.
Fazla yardımcı olabileceğimi zannetmiyorum, patideki evli insanlar belki daha fazla yardımcı olabilirler, eğer topiği görürlerse.
Sosyal ağlarda paylaş

Pen Duick said:
oper said:

o aramadıysa sen ara onu?

çok önemli nokta, madem merak ettin ara. Bunu gurursuzluk ya da ne bileyim zayıflık olarak gören kadınlar mevcut, halbuki sevgi karşılıklıysa bu da ara sıra gayet karşılıklı olabilir. Erkeklere düşüncesiz dersiniz, siz düşüncesizlik yapınca bunu bir de erkeğe atıp onun hatasıymış gibi göstermeye çalışırsınız.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

ajikal said:
oper said:
7 sayfayı okumadım. belki sorulmuş ve cevap verilmiş olabilir.
hergün arayan o mu?
sen hiç aramıyo musun? yoksa sırayla mı arıyorsunuz birbirinizi?
o aramadıysa sen ara onu?
ah kızlar...

İlla o arar diye bi kural olabilirmi.İkimizde ararız.ama ben o gün erken uyumustum.Sabah kalkınca telefonumda hiç cevapsız çağrı göremeyince dellendim..Evet ah kızlar kardesim.İlgi manyağıyım kabul

hmm...
aslında bunu tartışmaya çevirmek yerine şaka yoluyla anlatabilirsin belki. "telefonum hiç çalmamış sabaha kadar, neden acaba" diyebilirsin. ama ses tonu önemli burda. tartışma yaratmamak önemli olan.

benim genel izlediğim bi yol var. mesela böyle bi durumda o aramadı mı? ben de ertesi gün hiç aramam. karşımdaki ne hissettiğimi anlar belki diye. ama bunun sonu ayrılığa gitti bende hep :) be careful
Sosyal ağlarda paylaş

Adam oturmuş oyun oynuomuş, oyun oynarken zırt pırt arayıp aranmak isteyen biri olarak benim de gözüm dönüyor, herkesi unutuyorum. Normaldir, birşey yok. İki pc alıp birlikte oynarız da demiş bak, negzel. Böyle hayalleri varsa zaten seni önemsiodur, seni sallamadığından aramamak gibi birşey söz konusu değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

KireiMerodii said:
Adam oturmuş oyun oynuomuş, oyun oynarken zırt pırt arayıp aranmak isteyen biri olarak benim de gözüm dönüyor, herkesi unutuyorum. Normaldir, birşey yok. İki pc alıp birlikte oynarız da demiş bak, negzel. Böyle hayalleri varsa zaten seni önemsiodur, seni sallamadığından aramamak gibi birşey söz konusu değildir.

biz kızlar galiba ilişkiyi işimiz gibi görüp üstünde çok kafa yoruyoruz :(
Sosyal ağlarda paylaş

KireiMerodii said:

Bu mesajı arada referans olarak göstermek istiyorum, quoteladım dursun böyle ehah.
Sosyal ağlarda paylaş

al benim kız arkadasım dan bitane daha varmıs

yok neymiş oyunları ondan daha cok seviyormusum
5 saat olmus nasıl onu aramazmısım ..
raid vardıı ara vermedik .. falan anlamaz dinlemez .
ve hani dun cıkmaya baslasak neyse 3 sene oldu
3 senedir aynı muhabbett hala oyunları ondan cok sevdiğimi düşünüyor .
Sosyal ağlarda paylaş

1gün aramadı diye yaptıklarına bak ::o
acıdım çocuğa be 2gün aramasa yüzüğü eline verirsin galiba
eski sevgilim bibuçuk ay boyunca aramadı beni ne çağrı ne msj
bi buçuk ay sabrettim sonunda bi msj attım telefonu duvara fırlatıp parçalamış öyle işte 1hafta sonra fln ayrılmıştık
neyse bi kız olarak bende karşıyım her gün aramaya,aranmaya fazlası sıkar orta yolu bulmak lazım=)
Sosyal ağlarda paylaş

darkness87 said:
1gün aramadı diye yaptıklarına bak ::o
acıdım çocuğa be 2gün aramasa yüzüğü eline verirsin galiba
eski sevgilim bibuçuk ay boyunca aramadı beni ne çağrı ne msj
bi buçuk ay sabrettim sonunda bi msj attım telefonu duvara fırlatıp parçalamış öyle işte 1hafta sonra fln ayrılmıştık
neyse bi kız olarak bende karşıyım her gün aramaya,aranmaya fazlası sıkar orta yolu bulmak lazım=)

darkness87 nerde yaşıyorsun.İletişimsiz,birbirinden kopuk ilişki istiyorsan git Avrupa'da yaşa.istediklerinden orda çok var.Beni 2-3 günde bir arıcak adam benden eksik olsun.Paylaşım olmadıktan sonra neye yarar hayatımda olmuş,olmamış
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
e palaşım aramakla olmuyo,

paylaşım aramayınca burala yazıcak kadar delirdiğinde, onunla adam gibi konuşmakla oluyo.

konuştuktan sonra zaten buraya sizlerinde fikrini almak için yazdım.Biz aramızda uzlaştıkda acaba bendemi bi anormallik var die şeyettim :)
Sosyal ağlarda paylaş

ajikal said:
Cuce said:
e palaşım aramakla olmuyo,

paylaşım aramayınca burala yazıcak kadar delirdiğinde, onunla adam gibi konuşmakla oluyo.

konuştuktan sonra zaten buraya sizlerinde fikrini almak için yazdım.Biz aramızda uzlaştıkda acaba bendemi bi anormallik var die şeyettim :)

evet sende bi anormallik var 1 gün aramadı diye delirdiğin için;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...