Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliyi 1 gün boyunca aramamak abesmidir?

ajikal

Öne çıkan mesajlar

Aslında olayı wow yüzünden gibi düşünmemek lazım, kimi zaman öyle noktaya geliyor ki ilişkiler uzak olduğun her an kulağında telefonla dolaşmak zorunda kalıyorsun. Bunaltıyor tabii insanı. Zamanında ben de warcraft oynarken telefonumu kapatırdım her an her an bik bik konuşma isteği duyduğu için sevdicek insanı.

İnsanların arada birbirini rahat bırakması da lazım ilişkilerde, sıkıcı oluyor öteki türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

ajikal said:
abi yeter artık ya oyun ya ben kıvamına gelmiştim bir aralar.önceden seneye bırakırım diyordu.sene bitti,evlenince dedi,şimdide 2 bilgisayarımız olur yanyana kurarız beraber oynarız demeye başladı.

bak senide unutmamış 2 bilgisayar alırız diyo.
hem oyun oynayıp hemde bencilleşmemiş ya
iyi yönünden bak biraz
Sosyal ağlarda paylaş

ajikal said:
abi yeter artık ya oyun ya ben kıvamına gelmiştim bir aralar.önceden seneye bırakırım diyordu.sene bitti,evlenince dedi,şimdide 2 bilgisayarımız olur yanyana kurarız beraber oynarız demeye başladı.

ahahahahahahha
ahahahhah

- AŞKIM HEAL AMA, GÖRMÜYON MÜ NÜKÜYOLAR BENİ

+ CC YE ALDILAR BENİ NAPİYİM !

dsadsadsasadsad
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

- AŞKIM HEAL AMA, GÖRMÜYON MÜ NÜKÜYOLAR BENİ

+ CC YE ALDILAR BENİ NAPİYİM !

dsadsadsasadsad

böle kibar konusabilirlerse helal onlara =)

ben çıldırıyordum walla.

"ulan demezz !! demezz !!! demezz !!! "

"SPEED NERDEEEEEEEEEE !!!"

"Stun AT !!!!!!!!!!!"

ama zevklidir birlikte oynamak, arkadaşlarınla oynamaktan kat kat zevklidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on said:
Quibble said:
Son bi kaç post beni benden aldı.. AHAHAH !

forumda eski kız arkadaşını kıskandırmak için binbir türlü entrika çeviren adamın ilişkiler konusunda konuşmaması lazım bence quibble.

git lütfen.

noldu eski sevglimle aranızda bişi mi vaR?
nerden çıktı şimdi bu trip?

ayrıca sanane?
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on said:
Hayır, ilişkilerde lisedeki ''çıkma'' mantığında kalmış bir adamın gelip çok bir şey biliyormuş gibi atıp tutması hoşuma gitmiyor.

herkesin ilişki yaşama tarzı kendinedir. hoşuna gitmiyorsa bu kadar takip etmezsin beni.

ayrıca şesuyu kıskandırmaya yönelik hiçbirşeyim yok burda yazdıklarımı buraya yazılmadan önce o biliyordu zaten. en azından çoğunu.

dediim gibi rahatsız oluyorsan benim postlarımı atlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yaptınız ne oyunu ?

Ufak bir hesap yaparsanız, standart bir üniversite mezunu'nun ailesini geçindirebilecek parayı kazanması için haftada 42-60 saat arası çalışması gerekmektedir.(devlet kulpundan özel sektöre olan fark) bu durumdaki bir adam, hem ailesi ile ilgilenecek, hem işlerini yolunda kuracak ve arkadaş çevresi ve akrabaları ile uyum içerisinde olacak, haftada 1 ya da 2 gün tatili olacak ve oyun oynayacak.

Eğer oyun oynarsa muhtemelen hanımı hafta'da yalnızca bir ya da 2 gün onunla 2-3 saat geçirebilecek.

Saçmalamayın ne beraber oyun oynaması, anne-baba parası altında çok kolay geliyor herhalde bunları söylemek. Kız nişandan felan bahsediyor.

Bence düpedüz sorumsuzluk örneği, yani aramaması değil, oyun oynarken tüm dünya'yı unutmuş olması sorumsuzluk örneği. ( yoksa şahsi olarak düşüncem hergün telefonda mı konusulur )

Neyse,
bir kaç soru sormak istiyorum,
Yaş kaç ?
Anne-Baba finansal durumları nasıl ?
Sizlerin finansal durumları nasıl ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...