Baggio Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Babam bir ameliyat gecirdigi icin iki-uc gundur oradayim, adamlar odalara network usulu internet dagitmislar, 80-90kb/s ile cekiliyor, boyle buyuk bir download ihtiyaciniz olursa kolunuzu bacaginizi cikarip yatin birkac gun :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
SiSL Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 baban hasta senin düşünüdüğüme bak :yapma:! :).[signature][hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler, Oysa bugünler, dünlerin yarınları değil mi?
Eternal Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 geçmiş olsun hocam..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ehe babam ameliyat diye girmiş cümleye bende hass bişimi oldu acaba diye düşündüm baktım topic farklı olmamıstır derken internert 80-90kb lol güzel olmuş :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bravo[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Cons Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 eheh geçmiş olsun =) ameliyat ne ameliyatı bu arada ?[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu"
kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 geçmiş olsun :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Baggio Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Sagolun, cok onemli birsey degil, daha dogrusu onemli de babam onemsiz atlatti, beklenenden kolay gecmis ameliyat. Kulaginda su denge hodusunun orda, uzengi miydi neydi, iltihap ve polipler vardi, kemigi yemeye basladigi icin dengesini vs kaybediyordu, onu temizlediler. Yuz sinirlerini zedeleyip gecici kismi yuz felci gecirme riski vardi da yirtti cok sukur. Dedigim gibi ama, ara sira ya hasta ziyaretine ya da biyerinizi cikarip yatmaya gidin, super internet :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 iyi fikir aslında :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
narin Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Ben orda 1 hafta yattım ya tühhh :) Gerçi allah göstermesin de bidaha :) ![signature][hline]Fornication Under Control of the King
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 dorsia ahahah düşündüğüne bak.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Siamon Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Çok ciddi bi ameliyatmış ama atlatmış geçmiş olsun...
Baggio Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Sigortan yoksa evet, en az 1 yillik 512 adsl parasi eder heralde, kurulum ve modem dahil :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ssk lılar girebiliyomu ? :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 yaw bu acıbadem hastanesi ssk dan bile kötü bir hastane[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mighty abartmanın sınırı yok tabii.[signature][hline]I'm in a world of shit.
Zagg Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Gecmis olsun dostum 80/90 k download a bisey demicem konu sapar gider[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 hehah mighty abi çok eksesif mesajlar atıyorsun =)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 alakası yok benim eniştem acıbadem hastanesinde yanlış tedaviden öldü aile dostumuz ameliyata girdi adamın bir ilaca alerjisi varmış girmeden önce doktora söylüyor alerjim var diye doktor birşey olmaz diyor adama veriyro ilacı, adam şimdi bitkisel hayatta ufak bir ameliyat için yatan bir arkadaşımın annesinin yanlış ameliyat sonucu rahmini aldılar bu mu abartma[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 =([signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Baggio Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Sahsen adamlarin -abartisiz- tek bir falsosunu gormedim, mukemmel bir hizmet ve kalite vardi. Bilgi islem sorumlusu herif bile deli dolu bilgisayar biliyor, hem de evanescence dinliyor, telefon actigimda arkada my immortal caliyordu, tam bir bilgisayarci :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 hastane kriterin bu olursa tabi hemşireler güzel resepsiyonistler güzel var mı daha kral hastane yaaa haksızlık ediyorum adamlara uzun lafın kısası estetik olmıyacaksanız uzak durun bu adamlardan[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: Baggio, 31 Mart 2004 22:30 tarihinde demiş ki: tam bir bilgisayarci :) Ne demek istediğini o kadar iyi anlıyorum ki..[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Baggio Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: Mighty_THoR, 31 Mart 2004 22:32 tarihinde demiş ki: hastane kriterin bu olursa tabi Gezmeye veya muayene olmaya gitmedim hoca, ciddi ve riskli bir ameliyat da gecirdi babam, o da beklenenden cok daha iyi gecti yani. Ben sana kendi yasadigimi anlatiyorum sadece, kizma hemen, yalancisin falan demiyoruz sana :) Sana da gecmis olsun bu arada.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
metboy Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 aheh süper ya =) geçmiş olsn bu arada =)[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ... ...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım ;;suicidal icq
Öne çıkan mesajlar