Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acibadem Hastanesi - Bakirkoy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baban hasta senin düşünüdüğüme bak :yapma:!
:).[signature][hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler, Oysa bugünler, dünlerin yarınları değil mi?
  • Admin
Mesaj tarihi:
ehe babam ameliyat diye girmiş cümleye bende hass bişimi oldu acaba diye düşündüm
baktım topic farklı olmamıstır derken internert 80-90kb lol
güzel olmuş :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[01:36] olm nickimi alanı bulursam
[01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan
[01:36] oyacam
Mesaj tarihi:
bravo[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Mesaj tarihi:
eheh geçmiş olsun =)
ameliyat ne ameliyatı bu arada ?[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
"şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu"
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
Sagolun, cok onemli birsey degil, daha dogrusu onemli de babam onemsiz atlatti, beklenenden kolay gecmis ameliyat. Kulaginda su denge hodusunun orda, uzengi miydi neydi, iltihap ve polipler vardi, kemigi yemeye basladigi icin dengesini vs kaybediyordu, onu temizlediler. Yuz sinirlerini zedeleyip gecici kismi yuz felci gecirme riski vardi da yirtti cok sukur.

Dedigim gibi ama, ara sira ya hasta ziyaretine ya da biyerinizi cikarip yatmaya gidin, super internet :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
iyi fikir aslında :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
ssk lılar girebiliyomu ? :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
yaw bu acıbadem hastanesi ssk dan bile kötü bir hastane[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Mesaj tarihi:
alakası yok benim eniştem acıbadem hastanesinde yanlış tedaviden öldü aile dostumuz ameliyata girdi adamın bir ilaca alerjisi varmış girmeden önce doktora söylüyor alerjim var diye doktor birşey olmaz diyor adama veriyro ilacı, adam şimdi bitkisel hayatta ufak bir ameliyat için yatan bir arkadaşımın annesinin yanlış ameliyat sonucu rahmini aldılar bu mu abartma[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Mesaj tarihi:
hastane kriterin bu olursa tabi hemşireler güzel resepsiyonistler güzel var mı daha kral hastane yaaa haksızlık ediyorum adamlara

uzun lafın kısası estetik olmıyacaksanız uzak durun bu adamlardan[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 31 Mart 2004 22:30 tarihinde demiş ki:
tam bir bilgisayarci :)

Ne demek istediğini o kadar iyi anlıyorum ki..[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
In the name of the council !
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Mesaj tarihi:
said:
Mighty_THoR, 31 Mart 2004 22:32 tarihinde demiş ki:
hastane kriterin bu olursa tabi

Gezmeye veya muayene olmaya gitmedim hoca, ciddi ve riskli bir ameliyat da gecirdi babam, o da beklenenden cok daha iyi gecti yani. Ben sana kendi yasadigimi anlatiyorum sadece, kizma hemen, yalancisin falan demiyoruz sana :)

Sana da gecmis olsun bu arada.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
aheh süper ya =)
geçmiş olsn bu arada =)[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ...
...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım
;;suicidal icq

• Yeni Oluştur...