sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Eğlenceye mi açsaydım, bilemedim. Ne sanıyor bunlar kendilerini yav X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 puaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 roflmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r1 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 el-aziz akar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 genç kısmı akp ye kaymamışmıydı? recai okur artık hem genç sayılır necmüiddine göre zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 meheuheuhe fotoğraf daha bir eğlenceli yapmış ayrıca konuyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 erbakan'da almancı tipi var. benim bi akrabam vardı ona çok benziyor. ne zaman görsem o aklıma gelir. sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 zaten almanya da bulunmuş itü yü bitirir bitirmez.almanyanın leopard A1 tanklarında baş mühendislik mi ne yapmış. ilk alamancılardan erbakan heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 necmettin ownz, crit +78 haydar baş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 MacLeod said: zaten almanya da bulunmuş itü yü bitirir bitirmez.almanyanın leopard A1 tanklarında baş mühendislik mi ne yapmış. ilk alamancılardan erbakan heh almancıların bi ırk olduguna inanmaya basladim. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Atamizdan bahsetseydi yuzune tukurmezdim :) malbakan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yazık bunlara.Ne kadar önemli zannediolar kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 said: Allah hepimizi cennetinde buluştursun ne desem bilemedim ki? bir surat bir hitabeye bu kadar mı yakışmaz ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Genede bu adama AKP kadar kızamıyorum. 2 kesimde iğrenç şekilde dini alet ediyorlar doğru ama AKP'nin kapatılmaması için elinden geleni yapan Avrupa ve ABD'nin, zamanında Refah kapatılırken tam destek vermesi arada bir fark olduğunu gösteriyor. En azından bu adam ülkeyi tayyip gibi satmazdı gibime geliyor. Ve adamın takdir edilesi sözü var birde ; "ağır sanayi hamlesini başlatıyoruz ! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Erbakan > Tayyip e göre çok daha miilliyetçi ülkesini seven bir insandır. Kanunlara ve askere saygılıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Aralarındaki tek fark erbakan ın milliyetçi olması yoksa 2 side aynı halt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Erbakan=gerçeklerin çarpıtılmasının suistimalin önde gideni ahah ama o bile akpden iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Snefru said: Aralarındaki tek fark erbakan ın milliyetçi olması yoksa 2 side aynı halt. Erbakan göründüğü gibi. Tayiip değil. Erbakan kadayıfın önünde el pençe durur fotosu çıksa gık demez. tayyip bushun ayaklarına kapanır. fotosu çıksa bushun ayağına diken batmış çıkarıyordum der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Sonuçta bu ülkede birsürü değerli adam varken bunlara ancak bakkal işletmek layıktır.Fakat o değerli insanlarda da batılılaşma hareketinin son kısmı oturduğu için örgütlenme diye birşey yok.Halbuki örgütleneceksin o sahip olduğumuz içinde bulundugumuz şartlara göre saçma olan mantıklı düşünme olayını da herşey mükemmel olduğu zaman kullanacağız. Bu gençliğe hitabeye ise hiçbirşey söylemeye gerek yok foto herşeyi özetliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 MacLeod said: zaten almanya da bulunmuş itü yü bitirir bitirmez.almanyanın leopard A1 tanklarında baş mühendislik mi ne yapmış. ilk alamancılardan erbakan heh bu olaya da bittim ayrıca ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 necmettinin yazlığının arkasındaki sahilde sabahlamıştık bi gece. ateş yakıp kumpir bile yapmıştık.e tabi alkol de kullandık o gece.sanırım bahsettiği huzur o gece duyduğum huzur gibi bişey.veya değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bence inanılmazmış. fsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 MacLeod said: zaten almanya da bulunmuş itü yü bitirir bitirmez.almanyanın leopard A1 tanklarında baş mühendislik mi ne yapmış. ilk alamancılardan erbakan heh ya mal falan da mühendis olarka iyi işler yapmış biri diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 AHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar