Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Xenocide said: ama bişey diyimmi lisede ilkokulda ne olursa olsun öyledir zaten. kızla yanyana oturursun "BURASI OKUL HAÖHOAOHAL RÖAAAR!" yapıyorlar 5 dk bıraksan sanki tuvalete gidip sevişcez hayret bişey. böyle angut oluyor bu müdürler işte. neyseki geçti benden. (kel kafalı müdürüm hep kafasına bitane patlatıp "nörüyon len haldun vay top haldun vay" demek istemişimdir. ukteleer ukteleer ukteler.) ilkokuldan üni.ye kadar hiçbi okulumda kız ve erkeğin aynı sırada oturmasına laf etmediler. hatta ilkokulda özellikle kızlı erkekli oturturdu hocamız kaynaşalım diye. gayet de güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bende aynı tip okulda okudum.okulun ilk gunlerınde delifişek zmnımda on sırada oturan kızın 1 adet sac telını cekip kökü nerde diye sacma bişi yapmıstım. o anda arkamda oturan cocuk: OLUM ABAZA MSIN?? diye bagırmıstı! o andan anlamıstım nasıl bi yere DÜŞTÜĞÜMÜ.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 O arkadaki çocuk var ya hayatta öyle adamlardan tiksinirim işte ben. Onlara su tutacaksın odunla vuracaksın lastikle vuracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Daemir said: ilkokuldan üni.ye kadar hiçbi okulumda kız ve erkeğin aynı sırada oturmasına laf etmediler. hatta ilkokulda özellikle kızlı erkekli oturturdu hocamız kaynaşalım diye. gayet de güzeldi. ehaha bizde de kız erkek oturmak zorunluydu kaynaşalım diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bizi zorla seviştiriyodu örtmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bizim sınıf 150 kişi olmuştu sene sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ginaly said: bizi zorla seviştiriyodu örtmen. hahahHHAHHahHSHAHhahHAHhahafhjgshgjsaphgjlshjldgş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bizde de serbestti ama kızlar imtina ediyor idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sapık? tacizci? pedofili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 o yaşta pedofili mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bizim örtmene dio onu. ben de dedim zamanında ama dinletemedik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 kendimden tiksindim olmaz olsun böyle post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ginaly said: bizi zorla seviştiriyodu örtmen. hahadhahgahagamgajgşsajfaksşjfgasad ah ahhhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 karpuzseven said: Zaten üniversiteleri yok diye biliyorum henüz Bi Yesevi var bir de bu sene izmire açılıyor izmir üniversitesi diye onlar da o ayak diyorlar Işık üniversiteside onların ginaly said: bizi zorla seviştiriyodu örtmen. ow yeah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar