karakedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 patiler neredesiniz? hangi servera giriş yapacaz, yine ayrı ayrı serverlarda takılmayalım, bir seferde bir oyunda aynı serverda buluşalım. (hoş aslında serverlar farjklı olunca benim serverim daha iyi gibisinden kavgalar cıkıyor pekde heyecanlı oluyor ama ne bilim bi seferde tek bir yerde buluşsak iyi olur gibime geliyor. birde aranızda elf hatun varmıdır, varsa oyunda tanışalım, malum mart ayı.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Bartz dayiz[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 yaw bu oyun nası makine istiyo çalışmaz kesin bende[signature][hline]Blackice a.k.a Blake Mail | MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Bartz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Minimum Requirements Recommended Requirements CPU Pentium 3 800MHz or better Pentium 4 1GHz or better RAM Higher than 256MB Higher than 512MB Graphic Card GeForce2 or better 3D graphic card Geforce4 Ti or better 3D graphic card oy oy oy oy bende gaza gelip oyunlarımı silip 5gb yer açıp dl yapmaya başlamıştım 32mb tnt, 200mb ram ve p3 550 ile nasıl oynıcaksam artık heh :lol:[signature][hline]Blackice a.k.a Blake Mail | MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bartz a mı steingart a mı giriyoruz şimdi.? belli olsun da enazından yeni char. açıcaklar aynı yerde açsın[signature][hline]beer helping ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Soyle kesın belırlıyelım benım download yuzde 90 larda 2 gune orda bılın benı :) bırden fazla char acılıyorsa elf hatun acmayı dusunuyorum wallpaperdakı gıbın aynı deedlıt e benzıyor :)[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Simdilik bildigim kadariyla ben işte yukarda yazmış deep guru mighty_thor bartz dayiz[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Kain[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ben, dartagnan, virus, jonq bartz[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Kain ve Bartz[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bende bartz a girerim heralde mystery rud(aka sne)[signature][hline] Xne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Twilek hatunlarindan sonra elfler cirkin kaliyor zaten neyse idare edecez :d[signature][hline] Xne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 install bitti. bartz da başlıyorum[signature][hline]beer helping ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Bartz Yaklaşık : 11 kişi benle birlikte[signature][hline]Once, ßleeding is in My Own ßlood, Cant Help it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 elektirikler gitmese bende basliycaktim böhe simdide cekemiyorum oyunu serverlar patlak :([signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Bratzda Cicio diye bir Dark Elf açtım da pek çözemedim oyunu.yardımlara açığım :)[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bartz bu arada oyun cok garip bu makineyle swg oynadıgımda yamuluyorum 1-2 saatte 9-10 saat hiç kesintisiz oynadım halen ram cillop gibiydi superde grafikleri var yani oyunun helal valla adamlara ( gerçi çok kalabalık yerlerde kasılmalar oluyo ama swgye kıyaslarsam devede kulak misali )[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 benim makina celeron 1000 384 ram bi tek sehre donunce 500 kisi vendor acmıssa kasıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 yya lvl 8-10 bi dark elf varmi bartz da party yapabilecegim[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Beta bas vuruma yanıt gelsin hele bi bende 'Virus' un olduu yere atıcam kapaa :) Elinde account name password olan varsa beni bunalimlardan kurtarsin versin akıyım yanınıza :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Durlag'cım hergün kontrol ediyorum mailleri belki gelmiştir diye bana :) hele bir gelsin sana vericem hemen. Biz bir orca takıldık gidiyoz öyle dart john ben heh.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Bartz lvl 12 Orc name : Darug :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar