Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cola Turka light for men,for women

-Mandrake-

Öne çıkan mesajlar

siz nasıl buldunuz reklamı ?

sondaki yurdum insanı güldürüyo ama

reklam olmamış bence ,yani parfüm gibi pek olmamış ,mizahi bi hava vermek istemiş ama pek başarılı olamamış ,

en azından ibrahim kutluay-demet şener i oynatmak için vericeğin paraya daha güzel bi reklam çekersin,tabi çok büyük bütçeli oluyo diye iyi olucak diye bir kaide de yok.
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda orda sondaki arkadasin yerine su arka fondan karizma bi ses gelse CK ' nin reklamlarindaki gibi For men for women falan...daha hos olurdu bence[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kaliteli çekilmiş ama yine de iğrenç olmuş. İlk reklam güzeldi ama ben reklamı görür görmez değiştiriyorum, tahammül edemiyorum. Zaten oynayanların hepsinden nefret ediyorum.
Ama mesela Renault Scenic'in reklamı müthiş olmuş. (Özellikle "Bu programları bırakın!" yerine, "Sallayın bu dandik kanalları, Türk medyasını. Gidin kitap okuyun ya da en azından CNBC-E falan izleyin!" dese de olurdu :)) Türkler mi çekmiş bunu?[signature][hline]

[Bu mesaj Eraq tarafından 30 Mart 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
açıkcası içerik olarak pek beyenmedim ama sondaki adamın duruşu vaziyeti zaten içten kopartıyor.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...