-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 siz nasıl buldunuz reklamı ? sondaki yurdum insanı güldürüyo ama reklam olmamış bence ,yani parfüm gibi pek olmamış ,mizahi bi hava vermek istemiş ama pek başarılı olamamış , en azından ibrahim kutluay-demet şener i oynatmak için vericeğin paraya daha güzel bi reklam çekersin,tabi çok büyük bütçeli oluyo diye iyi olucak diye bir kaide de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ibo para almamis. ulkerde oynadigi icin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Hos Reklam ya bence fena deqil ama adama coq quldum[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» [Bu mesaj rexx tarafından 29 Mart 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bence de güzel olmuş ama o parfüm olayı pek uymamış gibi geldi.[signature][hline]May the Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 birincinin basarisinin ardindan abuk sabuk reklamlar çekmek derim bu olaya..[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ilk reklamın üstüne tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bence gayet hoş. ama kronun çıkıp cola turka light for men for women demesi hoşuma gitmiyo[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 aslinda orda sondaki arkadasin yerine su arka fondan karizma bi ses gelse CK ' nin reklamlarindaki gibi For men for women falan...daha hos olurdu bence[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Çok kaliteli çekilmiş ama yine de iğrenç olmuş. İlk reklam güzeldi ama ben reklamı görür görmez değiştiriyorum, tahammül edemiyorum. Zaten oynayanların hepsinden nefret ediyorum. Ama mesela Renault Scenic'in reklamı müthiş olmuş. (Özellikle "Bu programları bırakın!" yerine, "Sallayın bu dandik kanalları, Türk medyasını. Gidin kitap okuyun ya da en azından CNBC-E falan izleyin!" dese de olurdu :)) Türkler mi çekmiş bunu?[signature][hline] [Bu mesaj Eraq tarafından 30 Mart 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Benim gayet hoşuma gitti. Başarılı bir reklam.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Ya o adaım TRT de Bır program gıbı bıseyı var ne o ne zamanları cıqııyor bole adam cok qomık seler soluyor bılen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 açıkcası içerik olarak pek beyenmedim ama sondaki adamın duruşu vaziyeti zaten içten kopartıyor.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ilk reklamları çok güzeldi ama bu reklam çok saçma olmuş bence yani normalde cola turka nın ilk reklamlardaki göstermek istediği olgudan uzakalaşmış bence[signature][hline]Ben... Güneşin içindeki karanlıkta Geçmişin gerisinde Olan ama olduğu bilinmeyen yerdeyim Ben Denanmor'dayım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 o adama hastayım trt de bi programda cıkıyor arada bazen raslıyorum.[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar