di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Selam, Sevdiğiniz, içebildiğiniz sade sodanın iki şişesini büyükçe bir bardağa boca edip, bardağı doldurmak için üstüne Ice Tea Şeftali ekliyorsunuz. Bileşenlerin hepsi soğuk olduğu takdirde feci şekilde ferahlatan süper-hafif bir içeceğimiz olmuş oluyor ve sodanın kalorisi olmadığından sadece eklediğiniz ice tea şeftali kalorisi kadar kalori almış oluyorsunuz. Onun da 100 gr'ı 21 kalori olarak yazıyor üstünde. Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 tutorials bölümüne iyi gidermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kokokola zero 0 kalori dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Çok kekosun Orçun. Yalan o =P //bölüm konusunda bi hata olduğunu seziyodum daha açarken ama çıkaramadıydım bi türlü =P edit : lan bi de sıfır kalori değil sıfır şeker o. eşŞek gibi kalorisi var yine. yazıyo üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Nestea Limon ile deneyeceğim bunu, sevmiyorum Ice Tea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Nestea de olur tabi de limon ile pek güzel olmuyor. Yine de dene sen kafana göre, bildir sonra bize =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 http://www.cocacolazero.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Litrelik zero var önümde 100ml icin 0.2kcal (0.8kj) yaziyor. insanlari yanlıs yönlendirme sdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Sadece soda içseniz günaha mı girersiniz :P , hem ice tea sodayla güzel olmaz peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Vücutta şeker ve bazı maddeler eksildiğinde sade halde içemiyosun sodayı, acı geliyor resmen. Yoksa gayet seviyorum sade halini. Öyle anlarda bunu yapıyorum. Pek güzel oluyor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 hm vişne suyu 55.1 kaloriymiş 100ml başına vişne soda yerine bundan yaparım artık fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Kalori fln yalan onlara bakmican , içinde deli gibi şeker fln var onlarda , kilo aldıran onlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 soda dediğin ya bi dilim limonla ya da vişne suyuyla içilir.. (ayranlıyı denemedim ondna yazmadım ona da bakıcam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 içim'in ayranlı sodası süfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 onu denemeye bariz korktum ben. şimdi böyle yoğunlaşmış yoğurt ile böyle baloncuklar çıkan sodayı gözümde yan yana getirdim. yok yaa dedim ve açmadım. nestea de çay tadı yok bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 nestea havuzsuyu ya. bildiğin klorlu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Bazıları soda üzerine ayran karıştırıyorlardı, üzerine de leblebi! atıyorlardı.:! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 evet kahvede falan çok görmüşlüğüm var sodalı ayran içen de şu içiminkini test edicem,bi rastlayamadım..hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ice tea+ soda + gin + vodka (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bugün akşam bi (soda + vişne) + vodka denemesi yapıyım madem. sodayı sade içme gibi bir takıntım vardı bu zamana kadar, şimdi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Ayran+soda iyidir ama çok çalışıp en iyi dengeyi bulmanız lazım :) İkisinden biri haddinden fazla olunca berbat bir tadı oluyor , konması gerektiği kadar konulunca da süper oluyor , ilginç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Bunu ice tea mango ile yaparsanız gerekli rom nane ve esmer şeker ile güzel bir mojito yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 "içim pasifik" diye bişey var sodalı ayran olarak ama cacığa benziyo tadı. dışım büyük okyanus diyenin katli vaciptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 İce Tea light iç , çok çok az kalorisi. Bol bol istediğin kadar iç. Light ın şeftalisini tavsiye ederim. Diğerlerinden pek tat alamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar