BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Yetenek sınavına girdim istanbul kültür burslu iç mimarlık istiyorum geçmişim sınavı yarın mülakat var mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 o kadar gazı almışken ben olsam tekrar össye girerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Fasülye gazı iyi gelmiş. Aban kuruya. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bu mülakattan yatma ihtimali var mıdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 iç mimarlıga cok meraklıyım.hayal gücüm geniş.kültür universitesini seviyorum ve başka okula yetenek sınavı için başvurmadım dersen garanti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ayrıca bu dediklerin tamamen doğru :D kültürden başkasına baş vurmadım, beni resme teşvik eden iki hoca orda olduğu için gidiyorum oraya burslu istiyorum ama hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 tamam burslu istiosan bunların sonuna bide maddi durumumuz burssuzu karşılamayabilir.aileme yük olmak istemiyorum dersen tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mülakatlarda yapacaklarını söyleyeyim: - Çoğunlukla mekan çizimlerinden oluşan bir dosya hazırla, jürideki hocaları o dosyayı göster. -Dosya yok = Burs yok -Mekan çizimleri yok = Burs yok -Sakın bilmiş davranma. Bildiğin soruları cevapla, bilmediklerini bilmiyorum de. -Gerçekten istediğini belli et -Burs istiyor musun diye sormazlarsa açık açık istemende bir sakınca yok. Ben söylemiştim. Bölümüme birincilikle girdim,kaptım bursu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Şimdiden hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 tebirkler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 tebriks lan, ama şu var mülakatta kendini göstermelisin. fazla heyecan yapma, kendinden emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 tebrikler.İku güzel bi okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar