Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 18+ Adam kiz arkadasindan intikam aliyor. Cok degisik bir olay. Edit: ID'yi sildim, gerek yok. Ana fikri görseniz yeter. Gerisi hafiften XXX'e giriyor. Pazarlama olayi cok degisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ahah saadet zinciri tarzı reklamcılık. çok ii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Resimleri çok merak ettin heralde hem buraya hem garbage'a açmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 işte reklamcılık çok iyi merak ettim resimleri =] Daha doğrusu kolpa mı gerçek mi diye merak ettim olay. Gerçekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 lol buda guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Herif oturmus neye kasmis ya. Pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 :D He walla sağlam intikam. İnternet MEMe lerinden olursa birde kıza rahat yok! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kayda değer bişi varsa tıklattıralım fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Hayir kizin diger fotolarindan anlasildigi kadariyla pozlari kendi rizasiyla vermis, erkek arkina herhalde cok guvenmis. Bence artik meshur olmanin da cezasini cekmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sir said: kayda değer bişi varsa tıklattıralım fsdfs Yok be abi, bildigin cibildak sevgili fotolari olayi. Sadece herifin mekanizmayi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Butun ek$i ac gibi saldirmis tabi olaya: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=i+hate+you+julia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kuvvetle muhtemel son videosunda bir nah işareti alacağınız site. said: ahaha fotolar olmasa inancam buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 proxy ile acıyorm asdfzd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Gereksiz bir site, sadece pazarlama yontemi guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Prawler said: Edit: ID'yi sildim, gerek yok. Ana fikri görseniz yeter. Gerisi hafiften XXX'e giriyor. Garbıçta açacağını açtığın için olabilirmi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Garbic'taki mesaj da editlendi ki. Zaten diger tarafta dedigim gibi, ararsaniz cok daha guzel kadin resimleri bulursunuz. Reklam ve pazarlama olayi degisik geldi, paylasayim dedim. O kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Prawler said: Edit: ID'yi sildim, gerek yok. Ana fikri görseniz yeter. Gerisi hafiften XXX'e giriyor. lol 50'yi bulduğundan olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bunun aynisi vardi, kiz baskaydi sanirim. intikam mintikam degil bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ben zaten hayatimda hic kuku meme falan gormedim. Bari resmini gormek istedim, karsima bu site cikti cika cika. 50 ye yetiseyim de hem tum fotolari goreyim dedim =[ Gelmeyin uzerime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kanadaya gitmeden kafayi mi yedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Hayir arkadas oyle bir yazmis ki, 50 ye ulasmak icin link atmisim da kizlari gorunce orgazm olacakmisim, o karakterde bir insanmisim izlenimi vermeye calisti olayi lol'larla susleyerek. Ironi yaptim ustteki mesajda. Bir yere kadar sistem calisiyor mu diye merak ettim. Calisiyormus ve kapattim sonra siteyi. Linki bile hatirlamiyorum, savelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Prawler said: Ben zaten hayatimda hic kuku meme falan gormedim. Bari resmini gormek istedim, karsima bu site cikti cika cika. 50 ye yetiseyim de hem tum fotolari goreyim dedim =[ Gelmeyin uzerime. Olay kuku & meme görmedin değil Prawler, ÖM atmışsın cevap verdim de, madem buraya da yazdın, burada da cevap vereyim. "Çok enteresan gelmiş paylaşayım dedim ehehe" tarzı bir konu açan adam, birincisi kendi referrer linkini vermez, ikincisi iki farklı bölümde aynı konuyu açmaz. Basbayağı "Hemen 50 kişiye ulaşayım da videoyu göreyim" diye açmışsın işte, ulaşınca da linki kaldırıp "Neyse yeaa" ayağına yatmışsın. Boş yere dellenmenin lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sen oyle dusunmedinde, birazdan oyle dusunenler dolusabilir, benimkinede tikla, surayada bak seklinde, olur olmadik yerlerde fake linkler vermeler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 secret videwo die bişe yokl kasmayın boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ayrıca Serdar videoya erişimi ulaşmadan kaldırdı linki. MSN'den countdown yapıyordu kaldırdıktan sonra. Suçlamayın boş yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar