Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Şu nesquiki görünce aklıma geldi. Çayda yada sütte bisküvi eritip kaşıklaya kaşıklaya çılgınlar gibi yemek ne güzel bi histi ya Ekmek arasına yağ + şeker kombosu çekmek Şekerli yoğurt yemek yada direk reçelli yoğurt... ilk işim petibör pisküvütlerinden dolu dolu almak olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 acıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 argh hele ssabahın köründe kimse uyanmadan dolaptan anneanne sütlaçı yemek. Süte bandıra bandıra eti cici bebe yemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 cidden tadı damağımda. ama sorun şu; o öğlen yapılan bir aktiviteydi benim için. böyle balkonda falan, yaya yaya.. şimdi ise öğlen yaya yaya böyle bir şey yapma ihtimalim yok. o yüzden emekliliğe kadar tadı damağımda kalacak sanırım. emeklilikte yapılacaklar listesine ekledim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 zaten dis de kalmaz o zamana, rahat rahat.. ooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 onun birde adı vardı, yamulmazsam papala gibi birşeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ekmeğin üstüne yağ sürüp üstüne tuz ekip yemek ahh ahh çocukluk (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 tuzmu şeker olmasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Masteis said: Çayda yada sütte bisküvi eritip kaşıklaya kaşıklaya çılgınlar gibi yemek ne güzel bi histi ya sütte hala yaparım.. hala da bebek mamalarından vazgeçemem şimdi bi de muzluları var ki öff diorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 of tereyağ tuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kış gelse de taze çıtır ekmeği tahin pekmeze batırıp taze demli şekersiz çaydan hüpletsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 SenariouS said: argh hele ssabahın köründe kimse uyanmadan dolaptan anneanne sütlaçı yemek. Süte bandıra bandıra eti cici bebe yemek... eti cici bebe büyük ihtimal bebekliğimde şuan yediğim kadar yememişimdir. muhteşem bişey abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ekmek tereyağ karabiber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kızarmış ekmeğin üzerine tereyağı sürüp tuz biber ekeceksin ohş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Şekerli yoğurrrrrrrt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ballı yoğurt var bide o da imba bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bi ara hayvan gibi eti cici bebe yiyodum. o nasıl bir lezzettir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 fan kılap açalım anasını satiyim. eti cici bebe severler diye. bunların sayısının azımsancak bişey olmadığına adım gibi eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Benimde canım bebe aspirini çekti. Kaşığa koyucan aspirini içinede su , erimesini bekliycen sonra ham yapıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Taze kaşar + bal/şokella = MMMMMH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 asıl olay, köy yerinde bi kazan süt sağıldıktan sonra üstünde biriken 4 parmak kaymağı köy ekmeği içine koyup şeker ekleyip yemektir. yapmadan ölmeyin.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Sut ve yogurt kaymagindan nefret ederim. Ama denicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yoğurt kaymağından bende nefret ederim. tüm yoğurdu mahveder. pis şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Süzme yoğurt + vişne reçeli kombosu deneyin bide. Mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar