Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun mouse'u

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
Logitech'in yanina yanasmam, her mouse'unu denedim, technical olarak FAIL direk.

EPIC FAIL.

logitech em all ! logitech > diğerleri

7 senedir logitechçiyim, a4, microsoft kullanma hatalarına düştüm arada ve gerçeği gördüm saygıl@r babz.

ps:logitech dışında alınabilecek tek mouse razer olabilir, ama tekrarlıyorum LOGITECH YARGILAR!
Mesaj tarihi:
Razr lar güzel ama cidden fiyatı fazla uçuk. Son zamanlarda türeyen "Pro Gamer" kavramıyla çocukları kazıklamak için çıkarılan onca üründen bi tanesi yani sonuç olarak.

Pro Gamer lar için mouse altı kaydırıcı sticker lar.

Pro Gamer lar için mouse kordonu tutacaklar böylece kordon mouse a dolanmaz.

Pro Gamer lar için devasa über mouse pad 100 dolar falan. Bebe şebeyi yolmak için yapılan ürünler bunlar.

Razr lar gene donanım bi yerde bu yukarda saydıklarım kadar kolpa değiller ama gene aynı kapı sonuç olarak. Yanından ışık çıkıyo woow cool mouse 100 dolar hesabı yani.

Mouse piyasasının en baba markası logitech. Her ihtiyaca uygun son derece kaliteli ürünleri var. Bendeki Mx518 (diğer herkeste de varmış bunu gördüm haha) mesela lazer mouse değil ama ona rağmen gayet iyi. Yeni çıkan laser mouse ların hassasiyeti çok daha iyiymiş.

Bi de Mx 518 in sol yanındaki back/forward tuşlarına accayip alıştım. Başkabilgisayara geçtiğimde bi önceki sayfaya geçmeden önce mal oluyorum :D
Mesaj tarihi:
valla simdikileri bilmemde zamaninda a4 marka bi mousedan logitech mx510 a gecince aradaki farki inanilmaz bicimde hissetmistim. diyorum simdiki agirlikli mouselari falan bilmemde mx510 + funcsurface zamaninda inanilmaz isler yapiyodu. o yuzden her gamer dedikleri donanim cocuklari kandirma amacli degil yani kullanmadan onyargi yapmayin. ha gamer, pro gamer lafini ota boka kullaniyolar ona hak veriyorum
Mesaj tarihi:
A4'e guzel diyen bi gitsin, tutunca elin kalitesiz plastik kokuyo be oyle bi mouse.

Logitech MX518 alin, bi de A4'un herhangi bir mouseunu, tutun saga sola oynatin anlarsiniz farki.
Nerden biliyosun derseniz evimdeki bilgisayarin Microsoft mouse u (ki o da salak biseydi) bozulunca A4 aldim, cidden kiyaslanamaz derecede kotu.

Bilgisayarin en onemli parcalarindan biri mouse, gamer olun olmayin farketmez. Kiyican 50 dolar fazla vericen Logitech alican bence.
Mesaj tarihi:
valla söyledim işte bir yılda bozuldu logitech lx7, ms fare 4 yıl oldu hala canavar gibi. a4tech'in bile bir yılda tuşunun bozulduğunu görmedim. logitech maalesef o kalite hissini pek veremedi heh

sonra klavyesinin tuşları silindi gene 9 ayda filan, ms klavyede 4 yılda tek bir cursor tuşu silinmedi. cidden logitech büyük hayalkırıklığı oldu benim için.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
A4'e guzel diyen bi gitsin, tutunca elin kalitesiz plastik kokuyo be oyle bi mouse.

Logitech MX518 alin, bi de A4'un herhangi bir mouseunu, tutun saga sola oynatin anlarsiniz farki.
Nerden biliyosun derseniz evimdeki bilgisayarin Microsoft mouse u (ki o da salak biseydi) bozulunca A4 aldim, cidden kiyaslanamaz derecede kotu.

Bilgisayarin en onemli parcalarindan biri mouse, gamer olun olmayin farketmez. Kiyican 50 dolar fazla vericen Logitech alican bence.

denendi,

yok öyle bişey
  • Yeni Oluştur...