fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 darbe yapın bence ama alttan gelsin. üstten gelenler işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sg-1 said: Bu verdiğin örnekten AKP de "elbette kendi halkını kalkındırma gayesinde değil, arada bi kömür verip pyalıyor" sonucuna varabilir miyiz? şu sonuca varmak kaç mesaj aldı ama geç olsun da güç olmasın demişler.. said: Avrupa'nın Afrika'yı kalkındırması diye birşey elbette söz konusu değil. Ama T.C. hükümetinin vatandaşını kalkındırmaması diye birşey söz konusu olabilir mi? evet olabilir, o yüzden işte kalkındırmaya en yaklaşabilen bunları gördük diye gittik oy verdik. o kadar rezil ülkenin standardı. said: Elmalarla armutlar. çürüdüler artık yiyin şunları. said: Nazi elit dediğin kimler, kaç kişiler, ne yiyor ne içiyor, ne iş yapıyor bunlar? Teröre harcanan parayı, batık bankalarda kaybedilenleri, devletten özelleştirme adı altında 3 kuruşa satılan dev şirketleri, iç borcu dış borcu, Tayyip zenginlerini düşününce memleket için tehdit sıraları nedir? birinci sıradalar zira bütün bu saydıklarına doğrudan ya da dolaylı olarak sebep oluyorlar. irtica tehdidi denen olayı düşün diğer sorularına cevap olarak. said: Bugün geç oldu, konu hakkında güzel bi yazı bulursam eklerim yarın, merak etme. rastgele seç yapıştır işte her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 GEd said: oha hocam pardon okumamışım , çıkıcam ama şimdi , yalnız bence bir daha düşün o kısmı , birdahaki sefere yarın falan epey uzun laflar hazırlıycaz çünkü arkadaşlarla :=) temeli çarpık bir düşünce diyim ama kısaca eğer bu sefer düzgün anladıysam,anlamadıysam zaten çok uykum var kaçtım. valla ben yıllardır herkese söylüyorum. başbakan kartal'a binmiş ya da lamborghini'ye binmiş hiç umrumda değil. ben vatandaş ne yiyor ona bakarım. başkası yemesin endişesiyle kendini aşından etmeye çalışana da hem güler, hem acırım. yemeyip yediren de kimse yok ortada. o yüzden ben haklıyım, bana laflar hazırlamayın. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Şu şeriatçılar da bi türlü emellerine varamadılar , her güç ellerinde hala şeriata dönüştürmediler ülke rejimini. Yeteneksiz adamlar. Nekadar yeteneksizler ki senelerdir değiştiremediler gitti yahu , bir başını örtmeyi bile üniversitelere kabul ettiremediler. Vah vah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Horizon said: Şu şeriatçılar da bi türlü emellerine varamadılar , her güç ellerinde hala şeriata dönüştürmediler ülke rejimini. Yeteneksiz adamlar. Nekadar yeteneksizler ki senelerdir değiştiremediler gitti yahu , bir başını örtmeyi bile üniversitelere kabul ettiremediler. Vah vah... Konuyla ne alakası var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 demokrasi amaç değil araçtır, zamanla o da olur. Zira durmak yok yola devam. Horizon said: Şu şeriatçılar da bi türlü emellerine varamadılar , her güç ellerinde hala şeriata dönüştürmediler ülke rejimini. Yeteneksiz adamlar. Nekadar yeteneksizler ki senelerdir değiştiremediler gitti yahu , bir başını örtmeyi bile üniversitelere kabul ettiremediler. Vah vah...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 güler sabancı gibi cahillere de oy hakkı vermemek lazım yeri gelmişken. tutup akpye oy veriyolar yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 akp benim de işlerimi kolaylaştırsa ve bende holding yöneticisi olsam bende veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sinan erçetin gibi değil mi? tüh, olmadı bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sir said: güler sabancı gibi cahillere de oy hakkı vermemek lazım yeri gelmişken. tutup akpye oy veriyolar yahu! sabancı o, verir :) biz değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Akp'nin Din propagandasını. Siyasette insanların Din gibi tamamiyle öznel olması gereken bir alanı kullanarak oy toplamasını Kesinlikle desteklemiyorum. Fakat buradaki Akp karşıtı arkadaşlara İçtenlikle soruyorum.. Kime oy vericek bu Halk o zaman. Kim daha iyi yönetir, Yönetti bu milleti. Baykalmı? Kendisinin halk tarafından bir tane destekçisi isteyeni yokken, Hala chp de olmasının nedeni, Güçlü yerlerden Belkide İktidardan Destek bulması değilmi. Anap a mı verelim oyumuzu.. Genç partiyemi. Tamam eleştri güzel şeydir fakat yapıcı olması daha makuldur. Sildik attık Akp yi başımızdan, Daha iyisi varmı şu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Evet her zamanki gibi yine bir akp'yi yuhalama kampanyalarından biri daha. Pek çoğunuzun bu forumdaki hareketlerini izlemek komedi filmi izlemekten daha eğlenceli. Bazen yazılarınızı okurken patlamış mısır yiyesim bile geliyor. Her neyse konumuza dönelim. Hokkabaz akp'nin %42 oy alma numarası; 1- Kömür dağıtmak, 2- Azıcıkta olsa istikrar sağlamak, 3- AB uyumu az da olsa gerçekleştirmeye çalışmak, 4- Her önüne gelenin kafasına bomba atmamak, 5- Daha fazla saymayacağım ama buraya kafanıza göre sıradan ve cahiller vatandaşlar için daha ilgi çekici başka faaliyetlerle, daha aklı başında kesim için diğerlerine oy vermeme sebepleri. Şimdi gelelim şu adını bir türlü telaffuz edemediğiniz parti ve partilerin akp'ye karşı kullandıkları karşı numaralar; 1- Vatan, millet, sakarya edebiyatını desteklemek, 2- Her önüne gelenin kafasına bomba atmak, (pardon 1. maddeyle ilişkili) 2- AB'ye karşı direnmek, (yok ya bu da 1. maddeyle ilişkili) 2- Milli duyguları güçlendirici, klonlanmış bayrak mitingleri yapmak, (bu da 1. den gidiyor) 2- Az veya çok istikrarı korumak ve sağlamaya çalışmak, (parti kapamak ve orduyu darbeye teşvik etmek istikrarı bozduğu için bunu da sayamayacağız) 2- Balık tutmayı öğretmek, (hiç sanmıyorum) 2- Aklıma bu adını bir türlü söyleyemediğiniz partilerin yaptığı başka bir şey gelmiyor. Varsa yazın. İki hafta önce bazı zeka parıltılarıyla beni kör eden arkadaşların tehdit olarak algıladığı "Hepiniz hak ettiğinizi alacaksınız" cümlemle bunu kastetmiştim aslında. Siz bu yaptıklarınızla, pardon yapmadıklarınızla akp'nin getirdiği her şeyi hakkediyor ve alıyorsunuz. Bu kafayla gittiğiniz sürece de akp ve yarın bir başkasının getirdiklerini de almaya devam edeceksiniz, devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 spawn77 said: Akp'nin Din propagandasını. Siyasette insanların Din gibi tamamiyle öznel olması gereken bir alanı kullanarak oy toplamasını Kesinlikle desteklemiyorum. Fakat buradaki Akp karşıtı arkadaşlara İçtenlikle soruyorum.. Kime oy vericek bu Halk o zaman. Kim daha iyi yönetir, Yönetti bu milleti. Baykalmı? Kendisinin halk tarafından bir tane destekçisi isteyeni yokken, Hala chp de olmasının nedeni, Güçlü yerlerden Belkide İktidardan Destek bulması değilmi. Anap a mı verelim oyumuzu.. Genç partiyemi. Tamam eleştri güzel şeydir fakat yapıcı olması daha makuldur. Sildik attık Akp yi başımızdan, Daha iyisi varmı şu durumda? şu an dediğin gibi Türkiye'de "iyi" parti yok. Öznel falan da olduğunu zannetmiyorum sonuçta gayet ortada her şey. Ayrıca AKP'ye oy veren büyük kısmın da senin gibi düşündüğüne inanıyorum. Ama şöyle de bir şey var ki AKP "kötünün iyisi" değil. İşte halk burda yanılıyor. Gözlerinizi açıp anlarsanız AKP gayet iyi süsü verilmiş "kötünün kötüsü" İşte bu sebeple AKP dışındaki herhangi bir partiye şu tabloda evet. Çünkü onlar kötünün iyisi. (Kötünün kötüsü 2-3 tanesi hariç) Ancak tabii ki gönül ister ki "iyinin kötüsü" "ya da "iyi" bi partiye evet diyebilmek asıl istediğimiz şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Rock said: Evet her zamanki gibi yine bir akp'yi yuhalama kampanyalarından biri daha. ... Hokkabaz akp'nin %42 oy alma numarası; 1- Kömür dağıtmak, 2- Azıcıkta olsa istikrar sağlamak, 3- AB uyumu az da olsa gerçekleştirmeye çalışmak, 4- Her önüne gelenin kafasına bomba atmamak, 5- Daha fazla saymayacağım ama buraya kafanıza göre sıradan ve cahiller vatandaşlar için daha ilgi çekici başka faaliyetlerle, daha aklı başında kesim için diğerlerine oy vermeme sebepleri. Şimdi gelelim şu adını bir türlü telaffuz edemediğiniz parti ve partilerin akp'ye karşı kullandıkları karşı numaralar .... 1. Kömür dağıtmak milletin parasını şahsi menfaatler için kişisel olarak çarçur etmek ve milleti kendi razısı isteği olmadan badem bıyıklı şirketlere borçlu yapmaktır. Bir açıdan millete ve parasına yaplmış bi hainliktir. 2. Bu zihniyetle istikrar iktidar başından beri yok. Tayyip halkın %53'üyle kavgalı, ülke tarihinde mafya gibi bu kadar korumayla gezmiş lider yok ülkenin içine edilmiş sınırda hergün asker politikanız olmamasından anadoluda hergün köylü sağlık bakanının çuvallamasından ölüyor ve hergün Türkiye'nin 2 parçası birbirinden uzaklaşıp bölünüyor sen hala ne istikrarından bahsediyosun? 3. AB uyumu falan yok. AB yok. Bu hayalleri unutun. AB bizi istemezken onların uğruna yapılanlar "uyum" değil "taviz"dir. 4. Her önüne gelenin kafasına bomba atan gerçek terör örgütleriyle "Cüneyd" Zapsu arasındaki bağlantılar "her önüne gelenin kafasına bomba atmamak" oluyor senin kafanda sanırım? Öğren de gel. Bariz terör bağlantılarından falan bahsediyoruz ne istikrarı? [sozluk.sourtimes.org] 5. Evet olay zaten saymadığın o "cahiller için ilgi çekici" faaliyetlerde bitiyor. AKP'nin en büyük oy alma sebebi budur. Kafası çalışan için "diğerlerine oy vermemek" AKP'ye oy verme sebebi olamaz. Böyle bi mantık yok yani, geçmişte varsa da bu seçimde de olması o bünyelerin kafası çalışan insan olmadığını gösterir başka bişey göstermez. Türban karın doyurmuyor yani, bunu badem bıyıklı da anladı anadoludaki çoban da. Devamında söylediklerin de tamamen "diğerleri kötü o zaman AKP'ye oy verelim" gibi yanlış bir mantığın ürünleri. En son yapılabilecek en çaresiz AKP'yi savunma sebebi yani. AKP bugün Türkiye'de bilinen en başarısız partidir. Her alanda çuvallamıştır. Her alanda da ispatlanabilir 2-3 haber sitesinde görebilirsiniz. Diğer partilerin başarısız olduğunu düşünmeniz sadece iddiadır, ispatı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Türkiyenin en başarısız partisi olarak nitelendirdiğin parti %42 oy aldı ve hala konuşa biliyorsun. Bu parti vasat olabilir ama sonuç olarak başarısız değil. akp bu vasatlığıyla bu başarıyı elde ediyorsa bir türlü ismini ve neden onlara oy vermemiz gerektiğini mantıklı bir şekilde açıklayamadığın o partilerin bir düşünmesi lazım "Acaba bu kadar vasat bir parti nasıl oluyor da bizi tepeliyor". Ayrıca benim yazdığım o yazında akp propagandası yapıyormuşum gibi bir sonuç çıkardın ya cidden helala olsun. Bu arada şu kötünün iyisi partileri bir söyle de biz de bilelim. Bi alahın kulunun da akp yi kötüledikten sonra biz şu, şu nedenlerden dolayı akp yerine bu partiye oy vermeliyiz dediğini duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Rock said: İki hafta önce bazı zeka parıltılarıyla beni kör eden arkadaşların tehdit olarak algıladığı "Hepiniz hak ettiğinizi alacaksınız" cümlemle bunu kastetmiştim aslında. Siz bu yaptıklarınızla, pardon yapmadıklarınızla akp'nin getirdiği her şeyi hakkediyor ve alıyorsunuz. Bu kafayla gittiğiniz sürece de akp ve yarın bir başkasının getirdiklerini de almaya devam edeceksiniz, devam edin. Eh i$te, bunu haketmedigini dusunen beyinler de yurtdisina gocuyor Kanada, Avusturya, Amerika ve dunyanin dort bir yanina gidiyorlar,istedikleri egitimi oralarda aliyorlar mesela, bulabilirlerse de daha iyi kosullarda orada yasiyorlar. Kimse kimseyi zorla tutmuyor bir yerde. Bir de; Her ulke hakettigi gibi yonetilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 parası neyse veririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Rock said: Türkiyenin en başarısız partisi olarak nitelendirdiğin parti %42 oy aldı ve hala konuşa biliyorsun. Bu parti vasat olabilir ama sonuç olarak başarısız değil. akp bu vasatlığıyla bu başarıyı elde ediyorsa bir türlü ismini ve neden onlara oy vermemiz gerektiğini mantıklı bir şekilde açıklayamadığın o partilerin bir düşünmesi lazım "Acaba bu kadar vasat bir parti nasıl oluyor da bizi tepeliyor". Ayrıca benim yazdığım o yazında akp propagandası yapıyormuşum gibi bir sonuç çıkardın ya cidden helala olsun. Bu arada şu kötünün iyisi partileri bir söyle de biz de bilelim. Bi alahın kulunun da akp yi kötüledikten sonra biz şu, şu nedenlerden dolayı akp yerine bu partiye oy vermeliyiz dediğini duymadım. %42 başarılı olduğunu göstermemekle kalmayıp hiçbirşey göstermez, sadece oy veren kitle hakkında fikir verir. AKP'nin %42 alması başarı falan değil. İnsanlara para vererek oylarını alabilirsin bu ülkede. Bunun adı başarı değil başka isimleri var. Ek olarak bir başarısı da zaten yok. O diğer partilerin de bunları düşünmesine gerek yok. Koşullar eşit değil çünkü, farklı sikletlerde dövüşen boksörlerden farkı yok yani. Adamların yapmadığı reklamcılık kalmadı hala başarı diyebiliyorsan helal olsun. Ayrıca ben sana direk olarak diğer partilere oy ver demiyorum, AKP'ye oy vermek en kötü seçenek diyorum. Bunun sonucu olarak istediğini yapabilirsin. Ayrıca yine aynı "en son ve en çaresiz savunma yöntemi olarak" konuyu diğer partilere getirme olayına girmişsin. Gerek yok böyle şeylere. Konu diğer partiler değil. AKP'nin en başarısız parti olması. En başarısız ve beceriksiz partiye niye oy veriyim. Onun ve yasadışı bir parti dışında diğer herhangi partiye oy atmam bile şu durumdan daha iyidir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 foruma gri tema değil islam yeşili tema lazım bazı kişiler için.. Bazı arkadaşlar hakikaten "kurnazca" savunuyor Adalet ve Kalkınma Partisini. BENİM ÖDEDİĞİM VERGİYLE BANA HİZMET EDERSİN. Devletin amacı budur. İkiyüzlülüğün kralını yapan bu partiyi sizin çıkarlarınızla kısmen veya tamamen örtüşüyor diye ölümüne savunmak için elinizden geleni yapanlar var. Adamların bazı yanlışları gün gibi ortada bunu kendileri de kabul ediyorlar pişkinlikle siz hala savunuyorsunuz. yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 beyinler göçüyor vayyy.. :( atom fizikçilerimiz vardı da onlar kaçıyor sanır duyan lol ha yok forumda "aha bu sefer hakkaten gidiyorum" diye başlık açmaktan usanmayan arkadaşlar kastediliyorsa onların 'gitmesine' alıştık zaten. (:P) sahi praw sen gidecektin, ne oldu o iş? dalga değil ciddi meraktan soruyorum, konuyla alakasız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Haftaya persembe ucuyorum Sam bir terslik olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sosyal devlet olamamış ve olmayı başaramamış güzel ülkemde AKP gibi her türlü değeri kendine seçim malzemesi yapan insanlar gelir iktidar olur. Sonra yardım dağıtıyorum der oyları toplar yapılan eleştirilince "vay anam onlar fakire yardım etmiş sen nasıl olurda eleştirirsin" derler. nede olsa koyunların otlatıldığı bir memlekette başta çoban olması anormal değil. geçirdiği kaza sonucu yaşam destek ünitesiyle yaşamını devam ettiren 7 aylık hamile bir kadının kocası maddi durumu yeterli olmadığı için doğacak çocuğa bakamayacağından karısının fişinin çekilmesini ister. Ama sosyal devlet anlayışını götünden anlamış olan ülkemde bu insana yardım etmek için televizyonda haberler yapılır, ortaya bir anda istanbul büyükşehir belediyesi girer, ardından cumhurbaşkanı abdullah gül ve pek muhterem yardımsever eşi. belediyeden hemen kendilerine TOKI konutlarında çocuğun üzerine olmak üzere bir ev verilir. ve gelsin seçim yatırımının en kralı. saf ve cahil halkım bunu gördükten sonra evlerinde televizyon karşısında göz yaşları dökerken bir yandanda tayyib abisine ve ampul amcasına teşekkürü bir borç bilir. halbuki sosyal devlet anlayışı gelişmiş ülkelerde oranın insanı aptal olduğundan bu işi devlet yapar. işin içine siyasi partiler, konuyla alakasız diğer devlet kurumları girmez. Orda amaç sosyal yardımı bir devlet görevi olarak ulaştırmaktır. Oysa onlar bilmez kısa yoldan malı götürmeyi. Ordaki halk bir kömüre değil sosyal haklarının verilip verilmemesine tav olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 iyi yolculuklar o halde. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Biri tüm bu olanlardan sonra hala AKP'yi savunabiliyorsa muhtemel ihtimaller şunlardır: 1. Zeka açısından yetersizdir. Düşünemez ya da az düşünebilir. 2. Teyzesinin kuzeninin eşinin amcasının yeğeni falan bürokrattır. İşine yarayabileceğini falan düşünür. Ama yüksek ihtimalle hayatı boyunca ihtiyacı olamayacaktır. 3. Şeriatçı ve zeka açısından yetersizdir. Bugün şeriatçının bile AKP'yi destekleyeceğini düşünmüyorum. 4. Amcası şeriatçı şirkette çalışıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar