Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşırı güvensizlik :S

pontipati

Öne çıkan mesajlar

peki şuna ne diyorsun wt olmayan yerler için temel wt tekniklerinin tek başına çalışılabilmesine olanak sağlayacak bir video hazırlamayı düşünüyoruz şimdilerde.
içinde
1sg dan chi
chain punch
tekmeler
1sg lat-sao
siu nim tao 1/3
siu nim tao 1/3 applications
rast iras ve sağ sol dönüşler
basic anti grapping
olan bir video. böylece bulunduğu yerde wt olmayan kişiler bile temel prensiplerini öğrenebilme fırsatna sahip olucak
yotube a koymayı düşünüyoruz.
bildiğin yapılmış bişi varmı böyle?
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
dövüş sanatı öğrendikden sonra özgüveni yerine gelen insanların bunu tazelemek için genelde kurtlar vadicilik oynadığını gözledim bu yüzden kötü bişi olduğuna karar verdim.

o sana bağlı bişi ben mesela orta 3 ten beri hiç kavga etmiyorum.
hatta tanıdığım birçok wt ci de namazında niyazında insanlar
Sosyal ağlarda paylaş

Chaotic said:
peki şuna ne diyorsun wt olmayan yerler için temel wt tekniklerinin tek başına çalışılabilmesine olanak sağlayacak bir video hazırlamayı düşünüyoruz şimdilerde.
içinde
1sg dan chi
chain punch
tekmeler
1sg lat-sao
siu nim tao 1/3
siu nim tao 1/3 applications
rast iras ve sağ sol dönüşler
basic anti grapping
olan bir video. böylece bulunduğu yerde wt olmayan kişiler bile temel prensiplerini öğrenebilme fırsatna sahip olucak
yotube a koymayı düşünüyoruz.
bildiğin yapılmış bişi varmı böyle?

sen san şin gon tekmesi atmaya çalışırken biz gembuken öğreniyoduk genç padawan.. çekerim bi ara vidyo merak etme.
Sosyal ağlarda paylaş

Metakuso said:
Laraken said:
olum kavgada karşındaki bizim insanımız. adam yeminle sağa bakar, iç çeker, sağ gözünün üstüyle kafa atar. kavga tecrübe işi.

ahah bu çok güzel tespit. ama sola bakıp sağ gözünün üstüyle kafa atar olucaktı o sanırım

yok abi sağa bakarken sağ gözün üstüyle atmak daha zor sanki. çevirmesi lazım kafasını iyice.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...