Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 tiksinmiyolar hacım merak etme. çok kişi başladı hatta wt ye. olayı biraz geyiğe vurduk zamanında hepsi bu bencede sen fazla ciddiye alıyorsun. @lex madem öyle 15 yıllık tecrübe bi videonu koyda arz-ı endam eyle bize sevgili dostum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ben ciddiye alıyorum evet, sen ciddiye almadığın için zaten 7 kişi kazandırdıysan 70 kişiyi yordun "wt rulz" geyiklerinle.aynı zamanda her şey video ya da şov değil bunu da anlaman lazım genç padawan, ummadığın taş baş yarar;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 dövüş sanatı öğrendikden sonra özgüveni yerine gelen insanların bunu tazelemek için genelde kurtlar vadicilik oynadığını gözledim bu yüzden kötü bişi olduğuna karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 peki şuna ne diyorsun wt olmayan yerler için temel wt tekniklerinin tek başına çalışılabilmesine olanak sağlayacak bir video hazırlamayı düşünüyoruz şimdilerde. içinde 1sg dan chi chain punch tekmeler 1sg lat-sao siu nim tao 1/3 siu nim tao 1/3 applications rast iras ve sağ sol dönüşler basic anti grapping olan bir video. böylece bulunduğu yerde wt olmayan kişiler bile temel prensiplerini öğrenebilme fırsatna sahip olucak yotube a koymayı düşünüyoruz. bildiğin yapılmış bişi varmı böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 adamınbiri said: dövüş sanatı öğrendikden sonra özgüveni yerine gelen insanların bunu tazelemek için genelde kurtlar vadicilik oynadığını gözledim bu yüzden kötü bişi olduğuna karar verdim. o sana bağlı bişi ben mesela orta 3 ten beri hiç kavga etmiyorum. hatta tanıdığım birçok wt ci de namazında niyazında insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 fui sin tekmesi yasak tabi ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 olum kavgada karşındaki bizim insanımız. adam yeminle sağa bakar, iç çeker, sağ gözünün üstüyle kafa atar. kavga tecrübe işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Chaotic said: peki şuna ne diyorsun wt olmayan yerler için temel wt tekniklerinin tek başına çalışılabilmesine olanak sağlayacak bir video hazırlamayı düşünüyoruz şimdilerde. içinde 1sg dan chi chain punch tekmeler 1sg lat-sao siu nim tao 1/3 siu nim tao 1/3 applications rast iras ve sağ sol dönüşler basic anti grapping olan bir video. böylece bulunduğu yerde wt olmayan kişiler bile temel prensiplerini öğrenebilme fırsatna sahip olucak yotube a koymayı düşünüyoruz. bildiğin yapılmış bişi varmı böyle? sen san şin gon tekmesi atmaya çalışırken biz gembuken öğreniyoduk genç padawan.. çekerim bi ara vidyo merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 o değil de chaotic yaş kactı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 21, 16 yaşında da sevgilisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Laraken said: olum kavgada karşındaki bizim insanımız. adam yeminle sağa bakar, iç çeker, sağ gözünün üstüyle kafa atar. kavga tecrübe işi. ahah bu çok güzel tespit. ama sola bakıp sağ gözünün üstüyle kafa atar olucaktı o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Fly said: 21, 16 yaşında da sevgilisi var ehuehueuhehu 23 üm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?62,3334686,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Metakuso said: Laraken said: olum kavgada karşındaki bizim insanımız. adam yeminle sağa bakar, iç çeker, sağ gözünün üstüyle kafa atar. kavga tecrübe işi. ahah bu çok güzel tespit. ama sola bakıp sağ gözünün üstüyle kafa atar olucaktı o sanırım yok abi sağa bakarken sağ gözün üstüyle atmak daha zor sanki. çevirmesi lazım kafasını iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 wt nin kötü yanı bu işte, iki zincir yumruk atınca öyle bir gaza getiriyor ki adamı B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar