Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk (83), kalp spazmı ve pnömani (akciğer enfeksiyonu) teşhisiyle hastaneye kaldırıldı.Cumhuriyet Gazetesi Başyazarı İlhan Selçuk’un iki gün önce hastaneye kaldırıldığının açıklanması üzerine, siyasetçiler Vehbi Koç Vakfı Hastanesi’ne akın etti. Zatürre ve kalp spazmı teşhisi konulan Selçuk’un durumunu öğrenmek amacıyla, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, İstanbul Milletvekilleri Çetin Soysal ve Mehmet Sevigen önce gazeteye, ardından da hastaneye giti. Cumhuriyet Gazetesi yöneticileriyle görüşen ve Selçuk’un durumu hakkında bilgi alan CHP’liler, daha sonra Vehbi Koç Vakfı Hastanesi’ne geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 abi işkence mi ediolar ya bu insanlara , içerdeki herkes sağlık sorunları yaşıyor ya 1 değil 2 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ilhan selçuk dışarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 @diablo adam 83 yaşında normal sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Dedemle yaşıt adam ya. Dedem göçtü gitti, bu adam hala yaşıyor. Böyle hastalıklar geçirmesi anormal değil, buna rağmen turp gibi maşallah. Allah hepimize bu kadar ömür ve sağlık verir inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 genemi bu sefer gitti : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ergenekon diye diye bu adamı da öldüreceksiniz. Vebali ağırlaşıyor bu işin, hep derler ya bir de öbür tarafı var, Allah sizi korusun, bu adamların hakkıyla yanına almasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ergenekon olmasa bi 20 yıl daha yaşardı diyosun? acil şifalar diliyorum kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 karpuzseven said: @diablo adam 83 yaşında normal sanki. yahu kendiniz söylüyosunuz 83 yaşında diyosunuz ne işi var adamın hücrelerde falan ellerinde kalır o adam ondan sonra fazlasıyla tepki çekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 hücrede değil yahu adam şimdi. gazetenin başında. tamam bir ara sabahin korunde tutup kelepçelerle götürdüler, olay oldu o sırada ama bitti gitti yahu. şimdiki rahatsızlığının onla alakası yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sir said: ergenekon olmasa bi 20 yıl daha yaşardı diyosun? acil şifalar diliyorum kendisine. 83 yaşında kalp rahatsızlığı olan bir adamı sabaha karşı 4'te yatağından kaldırıp göz altına almak, onu suçlamak, tutuksuz yargılanmak için serbest bırakmak, iftira atmak, çevresinde ve halkın içinde küçük düşürmek... Bunların hiçbiri kalbe etken değil di mi? İnsanlar böyle bir suç işlediği iftirasıyla intihar ediyor. Onuruna dokunuyor. Ama kime neden bahsediyorum di mi? Onur, şeref falan.. Uzak kelimeler size. Sorumluluk dahi hissetmez kaçak kuran kursları yıkılıp altında ölenler olsa bile vekilleriniz değil mi? Kene bassa, paçaları sokun çoraba gezin der vekilleriniz, sorumluluk hissedip istifa edeceklerine, kime neyi anlatıyoruz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Bone said: hücrede değil yahu adam şimdi. gazetenin başında. tamam bir ara sabahin korunde tutup kelepçelerle götürdüler, olay oldu o sırada ama bitti gitti yahu. şimdiki rahatsızlığının onla alakası yok :D bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Bone said: hücrede değil yahu adam şimdi. gazetenin başında. Oley be, çok sevindirici haber. Artık hücrede değil ve kalple alakalı her ne sorun çıkarsa çıksın doğal nedenlerde olacak, yaşasınnnnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Sabahın köründe yaka paça götürülmelerin, sorgulamaların filan da o kadar yıpranmasında etkisi vardır tabii, ancak bu derece fanatikliğin cilde zarar olduğunu eklemeden geçemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sağlık drurumu gayet iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 İlhan Selçuk yaşlı diye yargılanmasın. Yoksa ölümü ergenekon soruşturmasını yapanların üstüne kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 eheh hızlı faşistimiz yanıltmadı, bi kez daha alakalı alakasız ezberlediği ne kadar laf varsa sıraladı.. he gülüm he, kenedir kene..allah uzun ömürler versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sir said: ergenekon olmasa bi 20 yıl daha yaşardı diyosun? acil şifalar diliyorum kendisine. Gecen gun 95 yasinda bir teyze ile saatlerce oturdum. Yerimden bkaldirmadi beni, bir suru sey hazirladi. Zrola yardim ettim, Ben yoruldum o yorulmadi. O kismi hic belli olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Drakkahn said: Oley be, çok sevindirici haber. Artık hücrede değil ve kalple alakalı her ne sorun çıkarsa çıksın doğal nedenlerde olacak, yaşasınnnnn! heh iyi ki bir ergenekon olayıyla tutuklandı. artık ölene kadar her hastalığını ergenekon tutuklamasıyla bağdaştırcaz di mi, karşı çıkanla da dalga geçeriz, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bone said: Drakkahn said: Oley be, çok sevindirici haber. Artık hücrede değil ve kalple alakalı her ne sorun çıkarsa çıksın doğal nedenlerde olacak, yaşasınnnnn! heh iyi ki bir ergenekon olayıyla tutuklandı. artık ölene kadar her hastalığını ergenekon tutuklamasıyla bağdaştırcaz di mi, karşı çıkanla da dalga geçeriz, oh mis. bu ikisini bağdaştırmak iddianamedeki pek çok bağdaştırmadan çok daha mantıklı ve zrkice bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Horizon said: İlhan Selçuk yaşlı diye yargılanmasın. Yoksa ölümü ergenekon soruşturmasını yapanların üstüne kalır. Erbakan gibi yargilansin mesela yasli diye, suclu olursa onun gibi cezalandirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sizi ilgiyle takip ediyorum tartışmanın sonucunu artık kaçınılmaz takip edilesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 said: insanlar hapisanede kanser olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yaşlı abi adam ya gayet doğal böyle şeyler .. ama acil şifalar tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar