Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 o moderatör seni kişiselden uzaklaştırmaz ise, bu zegna'nın felan yazdığı yeni moderatörlük olaylarına doyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ekstraya giriyomuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Yorgunluk, uykusuzluk, stres falan hep isteksizliğe yol açar. Okul durumu, aile durumu falan gibi şeylerde terslik varsa genel olarak kafanı taktığın, cinsel ilişki sırasında kafam oralara gitmez desen bile çok fazla etkisi var böyle şeylerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Baluu banlansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 -Wissy, Alkollü müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 qonuyu daqıtmayaQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 aritra said: ilişkinin içeriğinde bi sorun yok arkadaşlar. yahu nası yok. ya seksapeli sıfır olan bi odunla geziyon ya da oduncuk yeto işten anlamıyor. sana kadın olduğunu hissettiremiyo bile. lol son bir ihtimal milyonda bir görülen bi hastalığa yakalandın artık erkek oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Sorunların kaynağı hep karşı taraf değildir. Ama anlamıyorsunuz ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Iste o olamaz. Konsepte aykiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Kaan sen de gayligini icinde yasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 İlgini çekmeye çalışıyorum engin cinsel tecrübemle =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Engin cinsel isteksizliklerinle ya da yetemeyip `ay kovulmadim istifa ediyorum!`larinla cok etkiledin beni. Aseksuel olursam seninle olacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Herkes Haydar Dümen olmuş, ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Hiç isteksizlik yaşamadım. Hatta italyon stalyon unvanı ilk bana layık görüldü. Neyse konu dağılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Go get him Tiger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ascraeus said: aritra said: ilişkinin içeriğinde bi sorun yok arkadaşlar. yahu nası yok. ya seksapeli sıfır olan bi odunla geziyon ya da oduncuk yeto işten anlamıyor. sana kadın olduğunu hissettiremiyo bile. lol son bir ihtimal milyonda bir görülen bi hastalığa yakalandın artık erkek oluyosun. Adam bütün olasılıkları gözden geçirdi ve bu sonuca vardı. Tipe bak ya hahaha Güya çaktırmadan ben çok iyiyim demek için bu kadar saçmalanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Çok iyiyim de diyememiş btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 tbh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 cesaretim aptallığa dönüştü, başlığı moderasyona bırakıp gidiyorum. ilgimi de topladım, mesudum.. *reputation with kişisel has increased by 0.5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Domino Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 hiç yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Bu aralar her laf yiyen troll ayakların yatmaya başladı. Bu yavrum bi adım ileri giderek küfür etmeyi de denemiş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar