Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 o moderatör seni kişiselden uzaklaştırmaz ise, bu zegna'nın felan yazdığı yeni moderatörlük olaylarına doyucam.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Yorgunluk, uykusuzluk, stres falan hep isteksizliğe yol açar. Okul durumu, aile durumu falan gibi şeylerde terslik varsa genel olarak kafanı taktığın, cinsel ilişki sırasında kafam oralara gitmez desen bile çok fazla etkisi var böyle şeylerin.
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 aritra said: ilişkinin içeriğinde bi sorun yok arkadaşlar. yahu nası yok. ya seksapeli sıfır olan bi odunla geziyon ya da oduncuk yeto işten anlamıyor. sana kadın olduğunu hissettiremiyo bile. lol son bir ihtimal milyonda bir görülen bi hastalığa yakalandın artık erkek oluyosun.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Sorunların kaynağı hep karşı taraf değildir. Ama anlamıyorsunuz ne diyim.
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Kaan sen de gayligini icinde yasa.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 İlgini çekmeye çalışıyorum engin cinsel tecrübemle =/.
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Engin cinsel isteksizliklerinle ya da yetemeyip `ay kovulmadim istifa ediyorum!`larinla cok etkiledin beni. Aseksuel olursam seninle olacagim.
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Herkes Haydar Dümen olmuş, ne güzel.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Hiç isteksizlik yaşamadım. Hatta italyon stalyon unvanı ilk bana layık görüldü. Neyse konu dağılmasın.
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ascraeus said: aritra said: ilişkinin içeriğinde bi sorun yok arkadaşlar. yahu nası yok. ya seksapeli sıfır olan bi odunla geziyon ya da oduncuk yeto işten anlamıyor. sana kadın olduğunu hissettiremiyo bile. lol son bir ihtimal milyonda bir görülen bi hastalığa yakalandın artık erkek oluyosun. Adam bütün olasılıkları gözden geçirdi ve bu sonuca vardı. Tipe bak ya hahaha Güya çaktırmadan ben çok iyiyim demek için bu kadar saçmalanmaz.
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 cesaretim aptallığa dönüştü, başlığı moderasyona bırakıp gidiyorum. ilgimi de topladım, mesudum.. *reputation with kişisel has increased by 0.5*
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Bu aralar her laf yiyen troll ayakların yatmaya başladı. Bu yavrum bi adım ileri giderek küfür etmeyi de denemiş =/
Öne çıkan mesajlar