CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ağirlik eldiveni alicam. netten bakiyim dedim 4-5 ytl ye eldivenler var.. hangi marka iyidir bilemiyorum. bide şunu buldum : http://www.gym-market.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=61&ProductId=372 eldiven tavsiyesi verebilicek olan varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Eldivenin kavrama yerleri deri olsun, havadar olsun ve eğer bulabilirsen bileği kavramak için uzun şeritleri olan eldivenler var. Bu şeritler bench press etc. gibi bileğinin kıvrılmaması gereken hareketleri yaparken yardımcı oluyor. Onun dışında marka vs. tavsiyeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 hepsi parçalanıyo deri, kavrama yerleri destekli, bileği saran bişey bul al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 schiek var bende. acaip memnunum gittigidiyordan almıştım. harbringerda çok iyidir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 badici adam eldiven kullanmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 sonra nasırlarıyla mobilya zımparalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Nike a git al valla ben öyle marka model araştırmadan ilk önüme geleni aldım son derece kaliteli çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ucuza bulamadığım için gittim aldım bende geçen ay nike'dan 36,5 ytl mi neydi içime oturdu ama almam gerekiyordu ve daha ucuzunuda bulamamıştım :( , Kaliteli sonuşta bir yıpranma yok ama bana sorarsan çoğu aynı ucuza bulabiliyorsan al 36,5 çok :I( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ne ucuzcusunuz ya. 36 YTL diyorsun ama bi daha eldiven masrafın olmayacak işte. Moda aksesuarı gıda gibi diil ki bu. Bende zamanında 35 YTL civarı bi rakama aldım nike eldivenlerimi, 4 senedir kullanıyorum hala gıp gıcır kullanılacak durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Garadia said: sonra nasırlarıyla mobilya zımparalar zuhaskşljfasdşlfkj :D nike ta ucuzlamıştır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 sünger tak en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Valla ben de ucuz marka ürünlerden bir kaç tane kullandıktan sonra baktım ki olmuyor gittim bir tane nike aldım. Çok rahat etmiştim. Tavsiye ederim öyle ahım şahım rakamlar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metin Canel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Bencede Türkiyede su an bulunanlar arasinda Nike´dir veya yurtdisinda GASP adli markanin urunlerini alacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar