Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Kadri amcaya selamlar burdan rektörümüz olarak gönül isterdi ki Faruk Birtek olsun ama kısmed değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 @Horizon: Aslında bana sormamışsınız ama cevap verme gereği duydum. Cumhurbaşkanı Sezer'in yaptığının yanlış olduğunu(seçimde birinci olan rektörleri atamaması yüzünden) bir iki fanatik dışında herkes kabul ediyor zaten. Buradaki önemli nokta ise, AKP'li yetkililerin -tamamiyle haklı olarak- Sezer'in uygulamalarına karşı çıkmalarıydı. Hatırlarsanız cumhurbaşkanı Abdullah Gül'de o dönemde AKP'liydi, dolayısıyla kendisinin de bu görüşü desteklediğini düşünebiliriz. Kısacası eskiden yapılan anti-demokratik hamlelerin yanlışlığını belirtenler şimdi aynı şeyi kendileri yapıyor. Demek ki, kendi çizgilerinde olmayanlar yanlış yapınca kötülüyorlar, kendi çizgilerindeki biri yapınca görmezden geliyorlar -ki destekleyen bile çıkacaktır-. Kızılması gereken bu ikiyüzlülüktür. Ayrıca kusura bakmayın ama Sezer yaptı Gül'de yapar mantığı, "Ali de cinayet işledi ben de işlerim"den pek farklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mortis said: Kadri amcaya selamlar burdan rektörümüz olarak gönül isterdi ki Faruk Birtek olsun ama kısmed değilmiş. Boğaziçindeki seçimlere iki hoca katıldı Ayşe Soysal ile Kadri Özçaldıran, diğer hocalar sadece seçimlere 6 kişinin katılması zorunlu olduğu için girdiler ve zaten Ayşe Soysal, eğer kazara cumhurbaşkanı kendisini seçerse -tabii ki- istifa edeceğini açıkladı. Yani zaten Kadri Bey'in rektörümüz olacağı belliydi, belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Cumhurbaşkanına gönderilen listede ilk sırada yer alan ancak atanmayan AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Akaydın sonuç için siyasi gerekçe si vardır dedi. İşte Akaydın'ın sözleri: Yüksek Öğretim Kurulunca (YÖK) Cumhurbaşkanına gönderilen listede ilk sırada yer alan ancak atanmayan AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Akaydın da atamaya ilişkin üzüntüsü olmadığını söyledi. Atanmaması için mantıklı hiçbir gerekçe olmadığını savunan Akaydın, ''Bir tek siyasi gerekçe vardı'' dedi. Rektör adayları arasında en uzun mesleki deneyimin ve en iyi araştırma dosyalarının kendinde olduğunu ifade eden Prof. Akaydın, şunları söyledi: ''Atanmamayı göze alarak mücadele ettim. Türkiye Cumhuriyeti'nin, başta laiklik olmak üzere ilkelerini savundum. Bunun için hiçbir hayıflanmam yoktur... Hiçbir pişmanlık duymuyorum. Bugün ÜAK Başkanı olsam ve aynı olaylar yine yaşansa gene aynı şeyleri yapardım.'' Akaydın, Cumhurbaşkanınca AÜ Rektörlüğüne atanan Tarih Bölümü Yakınçağ Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe'nin ''iyi bir arkadaş'' olduğunu ve çok güzel bir üniversiteye rektör olduğunu belirterek, ''Mensup olduğu güzelliğin farkında olmasını diliyorum'' dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 işte teziç zamanında "YÖK SON KALEMİZ, LAİKLİĞİN YILMAZ BEKÇİSİ" muamelesi yapanların paçası tutuşuyo, çünkü son derece keyfi bi rektör atama sistemi var, her başa gelen kendi ideolojisine göre, 1 oy almış adamı bile koyabilir üniverstenin başına. ama yandaş ideolojiden atanan olursa über, karşıt olursa yandık bittik. yök kalkmalı, hem de çok önceden kalkmalıydı, ama işte devletimiz bayılıyo tahakküme, denetim altında tutmaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Aket-Atum said: Uludağ üniversitesinde Merih Yurtkuran seçilmesine rağmen atanmayacak galiba , Bursa'da öyle birşey konuşuluyordu. Uludağ Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Medet Mete Cengiz bu arada bölüm nedir Uludağda okuyor isen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kadri özçaldıran oldu, süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Şimdi ne oldu AKP'nin adamlarımı geçti üniversitelerin başına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 rektörlük ne karıştı bee bizim vay bee can değer aıyor bakalım şimdi koltuğu ülküden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Üniversiteleri de ele geçirdiler. Yılbaşında türban tamam. Durmak yok yola devam. Ondan sonra da "biz hiç bir zaman laiklik karşıtı odakların merkezi olmadık". Bundan sonrası siyasetten yasaklılık değil, musalla taşı olur... Durmadı yola devam etti allah rahmet eylesin... El faaatiha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Haremlik selamlık eğitim başlayacak üniversitelerde , üzerine disiplin cezası yerine , el , kol , kafa ve diğer uzuvları kesilecek. Pardon , teşekkür ederim düzelttiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 uzuv uzuv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 o değil Sayın Ahmet Necdet Sezer 1.sıradaki adayı atamadığında kıyamet kopuyordu ABDullah gül atamayınca kimse ses çıkarmıyor ne güzel iş yav helal valla sisteme değil de kişilere laf edenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 12 öğretim üyesi İTUde istifa etmiş. yakında dersleri geçmeyide buna bağlarlar. başın açık kal başın kapalı zoraki açmışın sen geç :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde de istifalar olmuş. Hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sezer 1. adayı atamadığı zaman tepki gösterip şimdi durumu normal niye nitelendirenlerle, sezer'in atamasına normal deyip bugün tepki gösterenler riyakarlardır. sezer'e tepki gösterip gül'e de tepki gösterenlerle, sezer için cumhurbaşkanına verilmiş bir haktır, kullanmıştır deyip bugün de aynısını gül için söyleyenlerin söylemlerine saygım vardır. katılırım veya katılmam ama saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 muh. de okuyanlara zorunlu ders geliyormuş bilen var mı? hmm Arapça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Masquerade said: Aket-Atum said: Uludağ üniversitesinde Merih Yurtkuran seçilmesine rağmen atanmayacak galiba , Bursa'da öyle birşey konuşuluyordu. Uludağ Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Medet Mete Cengiz bu arada bölüm nedir Uludağda okuyor isen :) uludağda değilim, Yurtkuranları tanıyor sayılırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Curunir said: muh. de okuyanlara zorunlu ders geliyormuş bilen var mı? hmm Arapça hhahahah çok kmik lan d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bu gibi şeyler oluyor olabilir ama beni en çok namaz gazetesindeki haberler gıcık ediyor. Forum ortamında bana hayatımda ilk defa küfür ettirecek birşey varsa oda bu şerefsiz oğlu şerefsiz namaz gazetesidir. Yanlı haber yapılırda bu kadar olmaz , bundan önceki cumhurbaşkanının yaptığı aynı hataları şu an ki cumhurbaşkanına yarım benzeyen insanın yaptığı hataları savunanlara da birşey demiyorum ,elbet dönüp dolaşıp aynı zihniyetteki olaylar sizide bulacak o zaman ağlarsınız bolca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ...edit güncelleme tuşu karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Sufi said: sezer 1. adayı atamadığı zaman tepki gösterip şimdi durumu normal niye nitelendirenlerle, sezer'in atamasına normal deyip bugün tepki gösterenler riyakarlardır. sezer'e tepki gösterip gül'e de tepki gösterenlerle, sezer için cumhurbaşkanına verilmiş bir haktır, kullanmıştır deyip bugün de aynısını gül için söyleyenlerin söylemlerine saygım vardır. katılırım veya katılmam ama saygı duyarım. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 said: sezer 1. adayı atamadığı zaman tepki gösterip şimdi durumu normal niye nitelendirenlerle, sezer'in atamasına normal deyip bugün tepki gösterenler riyakarlardır. Ben atamaların demokratik olup olmadığında değilim, kimlerin atandığındayım. Sezer'in yaptığı atamalar gayet başarılıydı. Bi çok üniversitedeki faşist köpekleri bitirdiler(misal bizzat gördüğüm selçuk üniversitesi). Ama bu atamaları eleştiriyorum çünkü üniversitelere kendi çarpık zihniyetlerini aşılayabilmek için yapıyorlar. 2 gün sonra bu adamların yaptığı saçma salak şeylere tepki gösterecek yetkili kişi bırakmayacaklar, o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Nalıncı keseri demokrasisi... "Sezer, az oy alanı rektör atadı." "Sezer, çok oy alanı atamadı." "Sezer antidemokratik davrandı." "Sezer keyfi uygulamalar yapıyor." "Üniversiteler Sezer’in çiftliği mi?" * AKP korosunun badem bıyıklı dümbeleği... Pişmiş kelle gibi yılışık yılışık sırıtacağına yazsana şimdi "Gül antidemokratik davrandı" diye! * Atatürk düşmanlarının en nefret ettiği rektörlerden biri olan Kemal Alemdaroğlu’nu kim görevden almıştı? Sezer... AKP milletvekili adayını kim rektör yaptı? Gül... * Kayış surat! Hangisi demokrat? * Bakın bir örnek daha vereyim size. Dokuz Eylül Üniversitesi... 1.184 oy kullanıldı. Profesör Gidener 564 oy aldı. Profesör Füzün 181 oy aldı. Gül, hangisini rektör atadı? 181 oy alanı. * 564 oy, toplam oyun yüzde kaçı? Yüzde 47’si! Tamı tamına AKP’nin oyu yani. * Yüzde 47’yle geldi... Yüzde 47’yi yok saydı Gül. * E hani "azınlığın çoğunluğa tahakkümü" falan? "Az oyun çok oyu alt ettiği hangi demokraside görülmüş" diyen başbakan, Patagonya’nın başbakanı mı? * Özetle... İyi oldu. "AKP kapatılmadı, uzlaşma ihtimali doğdu" diye umutlanan şapşallar cevabını aldı. Özdil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bunlardan önceki n adet iktidarın msp, rp veya fp ile uzlaştıkları kadar bunlar da diğerleriyle uzlaşacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar