Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Trabzon'da, bir otel odasında buluştuğu erkeğin cinsel organını bıçakla keserek bitişikteki binanın çatısına attığı iddiasıyla gözaltına alınan kadın, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kaynak:http://www.haberturk.com/haber.asp?id=89504&cat=200&dt=2008/08/04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 abi oha... kesmeyi de anlarım bi yere kadar. tepkidir de, çatıya fırlatmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Finkel said: Trabzon'da, bir otel odasında buluştuğu erkeğin cinsel organını bıçakla keserek [i]bitişikteki binanın çatısına attığı iddiasıyla gözaltına alınan kadın, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. [/i] Kaynak:http://www.haberturk.com/haber.asp?id=89504&cat=200&dt=2008/08/04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 uyurken kesmiş bide ahahah tam çingene ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 adamın uykusu sağlam ağırmış demek ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kadın nasıl serbest bırakılır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bide diyo kadın hırsızlık yapmadım anlım ak falan ahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 o kız işte ordunun başına koy,ver gazı savaşsın valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kesip atmışki adamın cinsel organı bulunmasın yerine dikilmesin gerçi dikilse nolcakda :) süpermiş yaa sevdim ben bu hatunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ağlar ilerde nerde nerde diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sechil said: kesip atmışki adamın cinsel organı bulunmasın yerine dikilmesin gerçi dikilse nolcakda :) süpermiş yaa sevdim ben bu hatunu O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 cinsel organin carpici fotograflari icin tiklayin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 capsler yok evet, yoksa inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sechil said: kesip atmışki adamın cinsel organı bulunmasın yerine dikilmesin gerçi dikilse nolcakda :) süpermiş yaa sevdim ben bu hatunumanyak mısın ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sechil said: kesip atmışki adamın cinsel organı bulunmasın yerine dikilmesin gerçi dikilse nolcakda :) süpermiş yaa sevdim ben bu hatunu sen olsan sende aynısını yaparsın dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 o da bağyan sonucta. Belki de sevgilisinden ayrilmistir. Tüm erkeklere nefret duyuyodur asdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ekmek bıçağı da olayı dramatize emek icin jokerdir ha, böle olaylar hep ekmek bıçağıyla yapılır. Burda olay ekmek bıçağında asıl incelenmesi gereken bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 böle feminist yaklaşımlardan nefret ediyorm dfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 süt dişleri çıkan çocuklara anlatılan bi geyik vardı. bi evin çatısına at leylekler yenisini getirir miydi neydi.. ordan mı yola çıkmış acep ablamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sechil said: kesip atmışki adamın cinsel organı bulunmasın yerine dikilmesin gerçi dikilse nolcakda :) süpermiş yaa sevdim ben bu hatunu selam bende çılgınım asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kestimi emaneti ağlarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ben deli o benden deli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 daha sakin olsun: feminism kötü bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sechil said: kesip atmışki adamın cinsel organı bulunmasın yerine dikilmesin gerçi dikilse nolcakda :) süpermiş yaa sevdim ben bu hatunu KAÇIN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 zm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar