Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alkolden sonra sabah gelen baş ağrısına çözüm

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Laraken said:
alka seltzer.
hatta iki atne atarsan yatmadan sabah miss gibi kalkarsın.. haraketli bir tatil planlıyorsanız hele bire bir(bodrum falan gibi)

bide:
alkol alınca ve tuvalete gidince vucut suyla berağber mineralleride atıyor, dolayısıyla asıl ihtiyaç duyulan mineral gibi. yoksa cücük kadar soda nasıl keser susuzluğunu. alınan ilaçlarda mineral desteği başka bişey değil..
Sosyal ağlarda paylaş

benim nie hiç başım ağrımıyo? aman ağrımasın zaten de hiç akşamdan kalma olupta birisine başım çok fena ağrıyo diyemedim...yok yani sırf alkolden de diil hiç başım ağrımadı benim bugüne kadar. alkolde tükettiğim zaman eğer bi arkadaş ortamıysa deli gibi içerim gastritte var mide dayanmaz zaten kusarım illa ki ama baş ağrısı olmuyo.

tek sorunum birayla çok içtiysem sabah kalkınca ayılamıyorum vücut bi hantallaşıyo halim kalmıyo

neyse hocam baş ağrısı istemiyosan bence yavaş git özellikle rakı tüketiyosan mezeyle yuvarla hiçbişicikler olmaz
olursada sabah kalkınca yap bi koyu kahve çak kendine gel...he imkanın varsa mırra yap onu iç hatta dur tutoriala istek yapıyım ben bunu çok sağlam bişi mırra gel gör ki yapmayı bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sölenmiş bolcana ama tekrar edelim

su su tuvalet bi daha su su

gece o kadar alkolun üstüne su kaldırmayabilir mide, direk uyumak gerekebilir
o durumda koyuyoruz hemen başucuna 1.5luk şişe su 4te mi yattın güneş doğarken fln gözünü bi açarsın ztn dik o şişeyi kafana sora geri uyku
12 de zımba gibi kalkarsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...