byzasz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Laraken said: alka seltzer.hatta iki atne atarsan yatmadan sabah miss gibi kalkarsın.. haraketli bir tatil planlıyorsanız hele bire bir(bodrum falan gibi) bide: alkol alınca ve tuvalete gidince vucut suyla berağber mineralleride atıyor, dolayısıyla asıl ihtiyaç duyulan mineral gibi. yoksa cücük kadar soda nasıl keser susuzluğunu. alınan ilaçlarda mineral desteği başka bişey değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Penthesilea said: yatmadan once geberiyo olsan bile 2 litre su icicen, super kalkiyosun eheh tek çaresi bu. ilaçsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imbaymis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kaliteli alkol tüketimi sonucu baş ağrısı oluşmaz. bkz : single malt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 abi o kadar ağri kesici almayin ya sonra ciddi bişey olunca ağri kesici etki etmiyor. Yatmadan direk suya abanirim, kalkincada içerim su, he baktim hala geçmiyor 1 tane minoset geçirir hemen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Alkolden sonra yatmadan once bol su ic, agri falan olmuyo sabaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 benim nie hiç başım ağrımıyo? aman ağrımasın zaten de hiç akşamdan kalma olupta birisine başım çok fena ağrıyo diyemedim...yok yani sırf alkolden de diil hiç başım ağrımadı benim bugüne kadar. alkolde tükettiğim zaman eğer bi arkadaş ortamıysa deli gibi içerim gastritte var mide dayanmaz zaten kusarım illa ki ama baş ağrısı olmuyo. tek sorunum birayla çok içtiysem sabah kalkınca ayılamıyorum vücut bi hantallaşıyo halim kalmıyo neyse hocam baş ağrısı istemiyosan bence yavaş git özellikle rakı tüketiyosan mezeyle yuvarla hiçbişicikler olmaz olursada sabah kalkınca yap bi koyu kahve çak kendine gel...he imkanın varsa mırra yap onu iç hatta dur tutoriala istek yapıyım ben bunu çok sağlam bişi mırra gel gör ki yapmayı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Pıtık ne kadar içtiğinede bağlı abicim. gel iç benim gibi 15 duble. noluyor gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 off kitana yıktın beni 15 duble içtiysen tek derdin baş ağrısı olsun:D yok abi ben 8 e 9 a gelince mide delincek gibi oluyo bi kıyılıyo içim direk vitamini çıkartıyorum geri. senin işin artık gülü seven dikenine katlanır olayı hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yani o kesim için bahsediyoruz bu baş ağrısı olayını. yoksa iç 3-4 bira ne olacak. güzel bile gelir , misler gibi uyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 soda ayran kusmak icin sarhosa icirilir sabah en iyi cagre bi agri kesici + bol bol su tuketmek bide hafif bisiler yemek ornegin kizarmis ekmek gibi(sade bisi surmeden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 daha çok daha çok daha çok içmek ve böylece vücudu alıştırmak. ha bi de o başağrısı mineral eksikliğinden oluyor.süt, soda ayran vs. süper gider.bi de uyku tabi becerebilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sölenmiş bolcana ama tekrar edelim su su tuvalet bi daha su su gece o kadar alkolun üstüne su kaldırmayabilir mide, direk uyumak gerekebilir o durumda koyuyoruz hemen başucuna 1.5luk şişe su 4te mi yattın güneş doğarken fln gözünü bi açarsın ztn dik o şişeyi kafana sora geri uyku 12 de zımba gibi kalkarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar