elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 benim tavsiyemi dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 gogsum agriyo benim de, iman tahtasi mi derler neyse o, gevurun sternum dedigi sey, olucem galiba lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 irin said: payroo,ölumlerden ölum beğen bebeyims,kork benden,lan hastayım eeğlenmesene!!!! Demek ki neymiş, forumdan koca karı ilacı sorulmaz ve doktora gidilirmiş. Ben aslında bizzat deneysel bir ders vardım, sonucu çıkarabilene artık. Tadı hakket kötü müydü ya sen zeytinyağı seviyordun? AHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sigara (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 shuTdoWnX said: sigara (td) sigara öldürür bi 3lü güldürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Pyro said: irin said: payroo,ölumlerden ölum beğen bebeyims,kork benden,lan hastayım eeğlenmesene!!!! Demek ki neymiş, forumdan koca karı ilacı sorulmaz ve doktora gidilirmiş. Ben aslında bizzat deneysel bir ders vardım, sonucu çıkarabilene artık. Tadı hakket kötü müydü ya sen zeytinyağı seviyordun? AHAHAH.de get seni muhattap almıyorum artık kapslarla gulmeler falan,intikam soguk yenen yemek soguk içilen zeytin yagı da olabilir sen hazır ol yeter sdfg. @shut sigara içmiorm zaten,alerjim var yogun dumana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Neyse bir daha tadı daha iyi olan birşeyler uydurayım ben, ne de olsa deneyecek saf çok haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Pyro said: Neyse bir daha tadı daha iyi olan birşeyler uydurayım ben, ne de olsa deneyecek saf çok haha. hakaret şok şok şokX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Neyse gece gece iyi güldüm ben derse geri döner, ilaç gibi geldi bu. Teşekkürler irin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ilık su iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ben ne zaman nezle olsam buzlu kola içiyorum, kalmıyor hiçbir sorun. İşin bilim noyutuna giremiyeceğim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Hardter said: sigara öldürür bi 3lü güldürür (tu) Neyse ilk yardım geldi, @irin : *Bol bol sıvı alacaksın. *Öksürmemeye çalış, boğazların tahriş olmaya başlar yoksa. Tabi öksürme dediysekte hiç öksürmemeye kasma yani. *Buhar kokla, bir nebze sıvı almanda ki olayla aynı etkide fakat kolaylaştırır. Bu arada sıvı almanda ki sebep bu akciğer ve solunum yollarında ki tıkanıklıkları açmak için. Sigar içiyorsan, sigara içmeden önce yada sonra şekerli birşey alma. Salgıları yapıştırır, öksürürken atmanı zorlaştırır. Bu yüzden onları yumuşatmak için buhar kokla. ve bol sıvı al. *Eğer çok öksürüyorsan, Oxolamine ilacından kullanabilirsin, öksürük ilacıdır kendisi. Ve en önemlisi, tozlu yerlerden uzakdur. Öksürdükce boğazların tahriş olduğu için bu toz içinde ki minik canavarlar için bir yuva olur orası. İltihaplanma söz konusu. Başka bir sorunun varsa söyleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 haha mersii herseyi anlatmıs.yopk sıvı takviyesi devam ama gecmior meret dun gece uyumadım mesela,uyuyamadım yattıkca nüksediyor meret.yarın doktor baska carem yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 geçmiş olsun hadi bakalım, ama sağlık ocağına ilk başta gitmen daha iyi olurdu. Şurup yazcaklar zaten muhtemelen eğer ciğerlerde bir araz oluşmadıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 1. basamak saglık hizmetleri diyorsun? eheh öyle yapiciim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 eheh o hep 1. basamaktadırda lafta kalır genelde XD Uygulamasında 1. basamakta hep "sağdan soldan şifa toplama" vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 oha pyro efsane keklemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 benim yaptıgım gibi,ama oyle yoksa adama kedi bi yerini gormus derler. ayrıca evet keklendim efsane de oldu hatta evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bronşit olmuşsun yada zatüre doktora koş hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar