Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öksürük?

irin

Öne çıkan mesajlar

irin said:
payroo,ölumlerden ölum beğen bebeyims,kork benden,lan hastayım eeğlenmesene!!!!

Demek ki neymiş, forumdan koca karı ilacı sorulmaz ve doktora gidilirmiş. Ben aslında bizzat deneysel bir ders vardım, sonucu çıkarabilene artık. Tadı hakket kötü müydü ya sen zeytinyağı seviyordun? AHAHAH.
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:
irin said:
payroo,ölumlerden ölum beğen bebeyims,kork benden,lan hastayım eeğlenmesene!!!!

Demek ki neymiş, forumdan koca karı ilacı sorulmaz ve doktora gidilirmiş. Ben aslında bizzat deneysel bir ders vardım, sonucu çıkarabilene artık. Tadı hakket kötü müydü ya sen zeytinyağı seviyordun? AHAHAH.
de get seni muhattap almıyorum artık kapslarla gulmeler falan,intikam soguk yenen yemek soguk içilen zeytin yagı da olabilir sen hazır ol yeter sdfg.
@shut sigara içmiorm zaten,alerjim var yogun dumana
Sosyal ağlarda paylaş

Hardter said:
sigara öldürür bi 3lü güldürür

(tu)

Neyse ilk yardım geldi, @irin :

*Bol bol sıvı alacaksın.

*Öksürmemeye çalış, boğazların tahriş olmaya başlar yoksa. Tabi öksürme dediysekte hiç öksürmemeye kasma yani.

*Buhar kokla, bir nebze sıvı almanda ki olayla aynı etkide fakat kolaylaştırır. Bu arada sıvı almanda ki sebep bu akciğer ve solunum yollarında ki tıkanıklıkları açmak için.
Sigar içiyorsan, sigara içmeden önce yada sonra şekerli birşey alma. Salgıları yapıştırır, öksürürken atmanı zorlaştırır. Bu yüzden onları yumuşatmak için buhar kokla. ve bol sıvı al.

*Eğer çok öksürüyorsan, Oxolamine ilacından kullanabilirsin, öksürük ilacıdır kendisi.

Ve en önemlisi, tozlu yerlerden uzakdur. Öksürdükce boğazların tahriş olduğu için bu toz içinde ki minik canavarlar için bir yuva olur orası. İltihaplanma söz konusu.

Başka bir sorunun varsa söyleyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...