Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 snowhite said: biri sataşırsa napıcağımı gerçekten bilemedim sag ustteki unlem sikayet butonu, rahatsiz oldugun bir mesaj gorunce bas ona, unut sonra o mesaji hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 tamam öyle yapayım, yardım için çok teşekkürler. hoşbulduk tekrardan :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hoşbulduuk :) evde tıkılmaktan çok sıkıldım foruma sardırıcam gibi gözüküyor (:D hangi başlıklar eğlencelidir, muhabbet döner tavsiyeniz var mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Hehe bu aralar azıcık gergin ortam.Az bekle derim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hiii kavga mı var ::o nerde kavga çıkmış, biri birini dövmüş mü (:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 selam hoşgeldin:I Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 merabalaaar. ya yeni gelen biri olmak ne zormuş bütün nickler birbirine karışıyo, avatar da olmayınca beynim sulandı biraz :S Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Karışsıın. 3 sene oldu benim hala karışıyo. Herkes kalmaz ki aklında bazı üyeleri iyi tanırsın, aa bu bunu derdi bunu savunurdu dersin, bazıları hiç aklında kalmaz. aa bu da vardı da nasıl biriydi bu dersin. :) Zamana bırak geçer. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hosgeldin, bende yeni sayılırım o kafa karışıklıgı beklediginden hızlı bitiyor merak etme. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 daha çok smiley ve avatar istesem şımarıklık etmiş olurum dimi, özellikle de 100 fırın mesaj atmadan :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 10.000 mesaj atıp da avatar isteyeninki bile kabul edilmiyo ki :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bu kararlılığı takdir mi etsem isyan mı etsem bilemedim :D bari balonum kalsın şirin duruyo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Kalmaz patlayacak o balon. Hadi başka bölümlere de takıl kalma yeni gelenlerde :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 burda kalmıyorum ki başlıklara mesaj atıp duruyorum :D dedim ya evde tıkıldım diye başka işim yok Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itülmüþ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben de yeni geldim, açmayayım başlık, kıvrılayım şuraya. merhabalar herkese. ^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yok sende ac kendi baslığını mis gibi geniş geniş, avatarsızlık iyidir, alışırsın hemen nick olayına Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 itülmüş said: ben de yeni geldim, açmayayım başlık, kıvrılayım şuraya. merhabalar herkese. ^^ bu benim erkek arkadaşım :) tanıştırayım itülmüş, bu da yeni forumumuuuuz. daha doğrusu forum eski biz yeniyiz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 direk itilmiş bi edayla başladın olaya, topic acsaydın :D hoş geldiniz ikinizde. edit: itülmüş isimli arkadaşa dedim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itülmüþ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 snowhite said: itülmüş said: ben de yeni geldim, açmayayım başlık, kıvrılayım şuraya. merhabalar herkese. ^^ bu benim erkek arkadaşım :) tanıştırayım itülmüş, bu da yeni forumumuuuuz. daha doğrusu forum eski biz yeniyiz Hıh, belki değilim ben o İtülmüş, belki kızım ben. Hiç... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 itülmüş said: snowhite said: itülmüş said: ben de yeni geldim, açmayayım başlık, kıvrılayım şuraya. merhabalar herkese. ^^ bu benim erkek arkadaşım :) tanıştırayım itülmüş, bu da yeni forumumuuuuz. daha doğrusu forum eski biz yeniyiz Hıh, belki değilim ben o İtülmüş, belki kızım ben. Hiç... bu senin eski nicklerden. hem hiçbi kız itülmüş diye nick almaz hıııh... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 itülmüşle kakılmış vardı ksıacası gak diebülürük Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 karbeyazdır ölüm. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itülmüþ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Lütfen, lütfen aynı kısaltmayı bende kullanmayalım. =P O değil de, kız Snow, ilk defa forum işine giriyoruz. Aklına uyduk geldik bak, rezil-i rüsva olmayalım... :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Süper bi feyk organizasyonu var gibi geldi bana ama...hayırlısı...feyk değilseniz sallamayın bu mesajı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.