Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kesip atıcam şimdi kurtulcam, sağ elimin serçe parmağı sabah kalktığımdan beri (17:10) içinden kaşınıyo. bilirsiniz hani böle ısırık falansa dışardandır kaşırsın geçer. ama bide etin içinden kaşınıyo sanki, böle kesicen kaşıycan sonra dikicen. saatlerdir yardıra yardıra kaşıyorum geçmedi sıyırcam kafayı.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Elini masaya koy serçe parmağını özenle ayır azcık.Sonra öbür elinle üstüne sertçe vur.Geçmezse sağlık olsun başka çözümler yazarım geçmedi de buraya.
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 benimde sol serçe parmagım fena kaşınıyo ya napıcam deli ediyo
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 serçe parmağını buza sok. baya bi rahatlatır
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hmm buz olayını deniyim. üstüne vurmaya gelince, bin türlü işkence uyguladım. şiddet işe yaramıyo ( bu arada odamın karşısında bi yol var hergün ani fren sesleri duyuyorum, ÇARP ARTIK LAN! diye de beddua ediyorum. 15 sn evvel gerçekleşti. yaşasın!)
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 işe yaradımı buz? sinek ısırığı çok kaşındığında buz koyuyodum o anlık kaşıntısını alıyodu, bidaha ellersem tekrar kaşınmaya başlıyodu, oyüzden geçene kadar bidaha ellemiyodum :D
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ben vurunca işe yarıyordu valla.Neyse diğer çözümü yazayım olmadıysa.Bir bantla sıkıca sar.Baya sıkıca.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 buz yaradı gibi. bakalım kritik duruyo gerçi şöle bi temas uygulasam hemen kudurcakmış gibi pusuda beklio :D
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 benim parmaklar kaşınınca tetiğe abanıyorum! kaşınmasını istemezsiniz..
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 işe yaradı bu arada drall tenk yu:)
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 öenmli değil.. tetik her zaman işe yarar... kaç leş var?
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 şimdi avuç kaşınsa dayağa işaret parmak kaşınırsa neye onu bilemedim
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Xenocide said: işe yaradı bu arada drall tenk yu:) olsun sende sağ ol, hepiniz sağ olun niye ölüyozki durup dururken
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 karapara haklıyolar snen üzerinde fdsf
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 fede said: şimdi avuç kaşınsa dayağa işaret parmak kaşınırsa neye onu bilemedim parmak kaşınınca tetiğe abanıyos işte! sinir etme adamı, mermi manyağı yaparım alimallah! fede'nin mermiye doyduğu an diye reklam filmi çekeriz gece gece
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 fede said: şimdi avuç kaşınsa dayağa işaret parmak kaşınırsa neye onu bilemedim biri yemeye biri atmaya olabilir mesela
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 böyle bullet time gibi, öperim tüm mermileri
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 fede mermilerle oynuyor desek...?
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hah, öpersin.. gel de öptürelim lan! mobster mode on
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 NE DİYON LAN NE DİYON, Bİ KERE İNDİR O ELİ. KALAVYE DELİGANLILIĞI YAPMAYIN LAN
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 topakımın altında gerginlik yaratmayın benim topakım bu!
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 tamam sakinim abi, tamam bırak ya, tamam alla alla hayret bişey ya Bİ DAHA GÖRMÜYÜM LAN SENİ BURDAA
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ne topağı lan bu! artık buralar bize ait tamam mı? haydi yaylan.. UZA LAN! fede... BİTTİN OLM SEN!
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 OLM BAKHH. BANA BAKKHH.. YARIN SAAT 2 DE GELİYORUM LAN YANINA ADRES VER LAN. OCAĞI YIKARIM LAN ORAYA
Öne çıkan mesajlar