-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Yarın Ayvalığa gidiyorum. Üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ktnxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Sarımsaklıyada git.Kızlarıda kes.Fortlarıda çek.Yolun açık olsun genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ii tatiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ayvalığın olayı sarımsaklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Xelee said: ayvalığın olayı sarımsaklı mı? Abi yok aslında rezalet bi yer orasıda bakımsız falan.Ama emekli insanların yuvası.Emeklilerinde çocukları(kızları) yaş ortamalası 20-25.İşte olay budur? Ne altınoluk ne akçay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 emeklilerin kızları... hmmz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Yazık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yanına sivrisinek ilacı al bir kamyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 -Deno- said: Yarın Ayvalığa gidiyorum. Üzgünüm. ben de çarşamba gidiom neresindesin ayvalığın heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 gitme deno :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 byby bize anlatıcak guzel hikayelerle gel.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 güneş , deniz , tatil of T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 he bide eline beline cebine condom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Xelee said: emeklilerin kızları... hmmz... aahawhdfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mortis said: -Deno- said: Yarın Ayvalığa gidiyorum. Üzgünüm. ben de çarşamba gidiom neresindesin ayvalığın heh Ayvalığa girerken sağa döndün mü sitelere gider orası. İşte o sitelerden birindeyim löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ben ayvalıktaydım döndüm bugün. çantamı da ekbirde unutup dolmuşçuları paraya boğdum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 -Deno- said: Yarın Ayvalığa gidiyorum. Üzgünüm. lan bendemi gelsem gene suda meditate fln yapsak o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madrid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Okuldan hıyarın teki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Kane&Lynch said: he bide eline beline cebine condom orda anca balon yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yok be iş var orda öyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 1 ay ordaydım bu sene yaşlı ve bebek yeri olmuş ayvalık, altınova.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 iyi tatiller denyo.. (odesa abin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Odesa ama hangisi ? Hala iki kişisiniz bizim için lol. Emre , gel burda kız dışında hiç kimse yok. Comrade lazım yanıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Finkel said: 1 ay ordaydım bu sene yaşlı ve bebek yeri olmuş ayvalık, altınova.. altınova ^o) 6 yaşımdan beri altınovaya her yaz gittim son 4 sene dışında. son 4 sene haftasonları bazen gitti. bittiydi ayvalık filan ama yeniden canlandırmaya çalışıyorlar sanırsam. güzel zamanlarım geçti valla :) 18 sene be peeh ilk altınovaya gittiğimiz de sadece 3 site vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar