Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 said: Kaçak yurtta kalan bütün ailelerin dramı aynı.. Baba işsiz, parasız.. Kızını ne yapacak! Ver tarikata, karnı sıcak çorba görsün! Ahmet Özbağrıaçık iki çocuğunu da yatılı Kuran kursuna vermiş.. Çünkü işsiz.. Diyor ki kızlarımın boğazından sıcak yemek geçsin diye yolladım.. İki kızı da yaralı kurtulmuş.. Biri Ankara’da, diğeri Konya’da hastanede.. Baba yanlarına gidemiyor, para yok.. Cebinde yol parası bile yok! Ülkenin büyük çoğunluğunun hali buysa bu ülkede tarikatlar tabii ki kök salar hayatı denetler, kontrolü altına alır.. Binden fazla kaçak kurs var.. Ülkenin her yerinde.. Halk fakir, halk cahil, halk işsiz.. Ne yapsın! Başbakan’ın felsefesini benimsemişler.. Allah rızkını verir diye beline kuvvet.. Üç çocuk, dört çocuk.. Kim bakacak? Tarikatlar ne güne duruyor! 10-11 yaşındaki çocuklara bütün gün ne öğretiyorlar? Sadece Kuran okumasını mı? Güzel özetlemiş Böyle birşey varmı ya . sen BU DEVLET yüzünden işsizsin ama kızını beyninin yıkaması karşılığı karnı aç kalmasın diye kuran kursuna veriyorsun. Ondan sonra allah razı olsun şeriyatçılar olmasa karnı nasıl doyar bu cocuğun diyorsun. Üstüne çocuğun ölüyor yinede forza akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Benim sorunum bu konunun eleştirlmesi değil ayrıca. Bende üzülüyorum günahsız çocukların orada can vermelerine. Bende kınıyorum kendi çıkarları için insanları tarikat çatısı altında toplayan insanları. Bende istemiyorum cahil insanların bu şekilde sömürülmesini.. Aramızdaki fark saçma düşüncelerimi bu olay sayesinde ortaya çıkararak kimseye reklam yapmamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bunların bütün sebebi halkın cehaleti eğitimsizliği kızlarımızı yurda yolluyoruz ama ne oluyo bu yurtta sonu nereye varacak kim olacaklar nasıl bi yönetim altındalar vsvs ayrıca bu yazı bütün olayı açıklıyor yorumunu cok beğendim(tu) said: Kaçak yurtta kalan bütün ailelerin dramı aynı.. Baba işsiz, parasız.. Kızını ne yapacak! Ver tarikata, karnı sıcak çorba görsün! Ahmet Özbağrıaçık iki çocuğunu da yatılı Kuran kursuna vermiş.. Çünkü işsiz.. Diyor ki kızlarımın boğazından sıcak yemek geçsin diye yolladım.. İki kızı da yaralı kurtulmuş.. Biri Ankara’da, diğeri Konya’da hastanede.. Baba yanlarına gidemiyor, para yok.. Cebinde yol parası bile yok! Ülkenin büyük çoğunluğunun hali buysa bu ülkede tarikatlar tabii ki kök salar hayatı denetler, kontrolü altına alır.. Binden fazla kaçak kurs var.. Ülkenin her yerinde.. Halk fakir, halk cahil, halk işsiz.. Ne yapsın! Başbakan’ın felsefesini benimsemişler.. Allah rızkını verir diye beline kuvvet.. Üç çocuk, dört çocuk.. Kim bakacak? Tarikatlar ne güne duruyor! 10-11 yaşındaki çocuklara bütün gün ne öğretiyorlar? Sadece Kuran okumasını mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ayrıca Ahmet Hakan'ın son 15 yıl içerisinde neler yaptığını konuşmak istemiyorum burada.. Yazdığı yazıyla son 15 yıllık hayatı arasında %100 fark var.. Para işte insanı böyle değiştiriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 MuDo said: Ayrıca Ahmet Hakan'ın son 15 yıl içerisinde neler yaptığını konuşmak istemiyorum burada.. Yazdığı yazıyla son 15 yıllık hayatı arasında %100 fark var.. Para işte insanı böyle değiştiriyor.. Ne yaptı. sallama ama bi belge kanıtla gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 O da bana kalsın ben bileyim yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 araştırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 MuDo said: Benim sorunum bu konunun eleştirlmesi değil ayrıca. Bende üzülüyorum günahsız çocukların orada can vermelerine. Bende kınıyorum kendi çıkarları için insanları tarikat çatısı altında toplayan insanları. Bende istemiyorum cahil insanların bu şekilde sömürülmesini.. Aramızdaki fark saçma düşüncelerimi bu olay sayesinde ortaya çıkararak kimseye reklam yapmamam.. Hehehe memlekette tarikat cemaat dedin mi tabu artık, kimseyi konuşturmuyorlar, hükümetin eteğinin altındalar. Yazsan noolcak, olmamış gibi davranırlar geçer gider. Yazdıklarının etkili olabilmesi için anca böyle bi vahim olayın insanların gözlerini açması lazım. Ki onun bile açamadığı gün gibi ortada, şehitmiş peh. Ahmet Hakan da bunu yazısında gayet güzel özetlemiş zaten, yazarın kişiliği önemli değil, yazılan her birin satırın doğruluğu önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 MuDo said: Eleştri eleştiren? Göremiyorum şu anda borusu ötenler arasında önceden eleştiri yapmış olanını? ahmet hakanin kacak kuran kurslari hakkinda ki yazilarini hatirliyorum. gayet elestiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 pkk örgütlenmesi yetmiyomuş gibi şimdide başımıza islamcı örgütlenmesi cıktı hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 eheh artık komik olmaya başladı bu c/p mantalitesi..ilk sayfaya bi girdim, sanki gazeteoku.com. az uğraşın da kendi fikirlerinizi falan yazın, eklemeler yapın. yoksa çok kolay ben de koyarım buraya sırayla kendi görüşüme yakın olan yazarları, hergün 10-15 topik açarım gelsin ahmet altanlar engin ardıçlar, gitsin hasan cemaller perihan mağdenler..siz de "onlar şöyle yalaka, onun finansörü böyle" bıdıbıdısı yapmaktan ileri gidemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Senaryoyu kurmuşsun zaten. Kendin çek kendin izle. Süleymanı sorsak kafanı öte yana çevirirsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 SG-1 , ben süleymancıları bilmem dedim , kızları değil. 12-16 yaşlarındaki kızlar ne olsa ne farkeder ? ergen olmayan çocuklara teröristmi diyorsun ? Ne diyeceksin yani ? Çocuk onlar başkabirşey değil. Sen başka birşey diyebilirsin onlara ben de buna karşıyım zaten onu biliyorsun. Tekrar ediyorum süleymancıları bilmem etmem dedim ben. Çarpıtmadan mesaj atarsan iyi olur. Onun dışında SG-1 gazetesi forum bölümü talep ediyorum senin için. Çok da güzel olur. C/P alışkanlığın gittikçe artıyor. Pardon 3. edit , demeden geçmeyeceğim , genel olarak sen de dikkat et başkaları da dikkat eder , drakhann seni örnek alıyor ha gayret sana yetişecek. Aşağı yukarı hergün o da yayın yapıyor. Digitürke de bekliyoruz yayınlarınızı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Kaçak bir kurs yıkılıyor, çocuklar ölüyor. Aileler şikayetçi değil. Evlatlarımız şehit oldu diye neredeyse teşekkür edecekler kursun sahibine. Bu rezilliği eleştirecekleri yerde bunların bahsedilmesinden rahatsız olmuş demek bazıları. C/p yapan adama çakma yarışına girmişler. Merak ediyorum bu konuda c/p yapılmış görüşleri beğenmiyorsanız siz de kendi görüşünüzde adamların yazılarını şuraya c/p yapın bir öğrenelim hoşunuza gidip savunduğunuz tarz neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bu yapılan ilk c/p olsa sesim çıkmaz da her allahın günü, her konuda illa hürriyet veya cumhuriyet veya vatan gazetesinden bi c/p yapılıyo..bi işin suyu çıkınca da değeri ve ciddiyeti düşüyo bence, bundan şikayetçi olan tek ben değilim yani. süleymancısı şusu busu bu konuda hiç mi hiç önemli değil, çünkü daha topiğin başında da dediğim gibi olay hepimizin sorumluluğundadır, geçmişten günümüze çok yaşadık biz bu cehaletten ve rantçılıktan dolayı pisi pisine ölen insanların acısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ya benim anlamadığım, o kızlar nasıl şehit oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 suleymancilar pis kaka akp ye ve kiymetlimisss birtanemisss baskanimisss a kesinlikle oy vermiyecekelrini soylediler ilahi adalet iste basbakanimisssi uzmek allahi uzmektir allahi uzerseniz boole buuuum diye patlatir 7.4 summon eder suleymancilara ders olmustur insallaah darisi baykalin basina :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 memleket keko cahil dolu, demokrasi ikinci bir din olmuş ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 said: "Bizim kızımız baleye, diskoya gitmiyor" "Köpük banyosunda ölmüyor" Konya'da çöken yurtta yaralanan kızın babasından şaşırtan tepki -YARALI ÖĞRENCİ ŞERİFE ATAYER'İN BABASI- ''Bizim çocuklarımız baleye gitmiyor, diskoya bara gitmiyor, köpük banyosunda ölmüyor, bazı medya grupları neden çok abartıyor aklım almıyor'' diyen Atayer, şöyle konuştu: ''Çocuklar dil bilgisinden, yabancı dilden (Arapça, İngilizce) mahrum kalmaması için yurda gidiyor. Ben de çocuğumu bu amaçla gönderdim. Yaralı babası olarak şikayetim yok. Benim çocuğum kayıt olmak için yurda gitti. Akşam geç saatler olduğu için o gece yurtta kaldı. Zaman zaman burada kalıyordu. Burada ölenler şehit, kalanlar ise gazidir.'' Binanın çökmesi sonucu büyük kızı Huriye Durmuş'u (14) kaybeden, küçük kızı Esra Durmuş ise yaralanan acılı baba Abdullah Durmuş, AA muhabirine, yaptığı açıklamada evlat acısını çok kötü bir şey olduğunu, kızlarını kaybettikleri için büyük üzüntü içinde olduklarını bildirdi. ''Böyle acıları Allah kimsenin başına vermesin'' diyen baba Durmuş, ''Olay günü küçük kızım Esra, ablasının yanına gitmiş. Geç saat olunca da orada kalmış. Bilemezdi ki binanın çökeceğini'' dedi. İşte böyle yerlere gidiyorlar yurt açıyorlar cehaleti bir yorgan gibi halkımın üzerine örtüyorlar. Ölenler sehit kalanlar gazi diyor bunu diyen baba.Senın babalıgının içine edim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 said: 18 küçük ölü kız için otopsi raporu nasıl psikopat bi cümle lan bu :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sir said: bu yapılan ilk c/p olsa sesim çıkmaz da her allahın günü, her konuda illa hürriyet veya cumhuriyet veya vatan gazetesinden bi c/p yapılıyo..bi işin suyu çıkınca da değeri ve ciddiyeti düşüyo bence, bundan şikayetçi olan tek ben değilim yani. süleymancısı şusu busu bu konuda hiç mi hiç önemli değil, çünkü daha topiğin başında da dediğim gibi olay hepimizin sorumluluğundadır, geçmişten günümüze çok yaşadık biz bu cehaletten ve rantçılıktan dolayı pisi pisine ölen insanların acısını. adam ülkeyi kurtarıyor tek başına sen ne diyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Viktor said: suleymancilar pis kaka akp ye ve kiymetlimisss birtanemisss baskanimisss a kesinlikle oy vermiyecekelrini soylediler ilahi adalet iste basbakanimisssi uzmek allahi uzmektir allahi uzerseniz boole buuuum diye patlatir 7.4 summon eder suleymancilara ders olmustur insallaah darisi baykalin basina :D değerli pati dostum.amacım polemik falan yaratmak sinerleri yıpratmak hçç deil.ama Allah ı üzmek,Allah ı üzerseniz böle olur.gibi şeyler bence yazılması hoş olmayan şeyler.bence az daha dikkat et.ben ne süleymancym ne akp cym ne de başka bişi ben koyun deilim sadece kendi inandığm şeylere saygı duyarım ve saygı duyulmasını isterim.umarım ricamı anlamşsındr.yanlış bişi yazdıysak affola.saygılarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 senin inancına saygı duymak zorunda degil o, üstüne bana baskı mı gösteriyorsun diyecek.öyle birşey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar