GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 http://www.bunlardanistiyorum.com/productdetails.asp?ProductTypeID=184 said: berhan , 02.02.2008 22:27 : bnim anladıım kadarıyla bu bardaklar buzdan yapılıor peki bu bardaklar erimiyomu ltf en kısa sürede cewabı bekliorumm ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bu daha bi şey olmuş. şey = hayalgücü hebelöp said: buz kalıbına su dolduruyoruz, peki buzluktan cıkartınca içi su dolu olarakmı çıkıyor yoksa sadece bardak kalıbı olarak mı çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hayır erimio. fizik kuralları falan hep yanlışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 En kısa sürede cevabı bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bekleyip beklemediğini de bilmiyor ama. bu arada YETO KİM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sanırım o arkadaş, ürünün açıklamasının hepsini okumamış, sipariş ettiğinde bardağın buz olarak geliceğini sanmış. çünkü ilk bakınca öyle gibi anlaşılıyor. ürün sonuçta buzdan bardak :) sonuç? yine evrenin ve insanoğlunun aptallığının sonsuz olması :) ilkinden okadar emin değiliz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 "how do you make that backwards b" geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 said: buz kalıbına su dolduruyoruz, peki buzluktan cıkartınca içi su dolu olarakmı çıkıyor yoksa sadece bardak kalıbı olarak mı çıkıyor? yani kalıptan çıkardıktan sonramı koyuyoruz içeçeğimizi? ben su doldurup bardak kalıbı yaptıktan sonra çıkartıp içeçeğimi doldurmak istiyorum böylemi yapıyoruz? videoda hiçbirşey anlaşılmıyo buda fenaymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ardeth said: "how do you make that backwards b" /b/ akar said: it is called a d geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ardeth said: "how do you make that backwards b" geldi aklıma bunun fake olmasını isterdim gerçekten... o artık epic ötesi ultramegahiper bişey yani kelimeler yetmezki ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bunu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Xenocide said: Ardeth said: "how do you make that backwards b" geldi aklıma bunun fake olmasını isterdim gerçekten... o artık epic ötesi ultramegahiper bişey yani kelimeler yetmezki ona. ben bunu bilmiyorum=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Buzdan bardak-sudan bahane serbest çağrışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 alın daha beteri şurada bahsedilen olay http://forum.paticik.com/read.php?13,3448899 milliyetin sayfasında haber hakkındaki yorumlar http://www.haber7.com/haber/20080801/Istanbulda-yol-coktu-trafik-felc.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 GwindonSurion said: Xenocide said: Ardeth said: "how do you make that backwards b" geldi aklıma bunun fake olmasını isterdim gerçekten... o artık epic ötesi ultramegahiper bişey yani kelimeler yetmezki ona. ben bunu bilmiyorum=( d-_-b bunun gibi bişey yapmış elemanın biri. diğeride sormuş. "how do you make that backwards b" oda cevap vermiş. "it's called d" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HHC Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Quibble said: said: buz kalıbına su dolduruyoruz, peki buzluktan cıkartınca içi su dolu olarakmı çıkıyor yoksa sadece bardak kalıbı olarak mı çıkıyor? yani kalıptan çıkardıktan sonramı koyuyoruz içeçeğimizi? ben su doldurup bardak kalıbı yaptıktan sonra çıkartıp içeçeğimi doldurmak istiyorum böylemi yapıyoruz? videoda hiçbirşey anlaşılmıyo buda fenaymis.. harika yhaaa:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 başka bir aptal http://www.facebook.com/photo.php?pid=550047&o=all&op=1&view=all&subj=7522176722&aid=-1&id=806473376&oid=7522176722 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bu yorumların bazılarını burdan arkadaşların bilerek yazdığını düşünüyom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hayır gerçekten var bu kadar aptal insanlar... ne o yoksa bişey yapıyosun da ordan mı biliyosun ÇAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar