Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iron maiden sonunda geliyor (yok ya. yalan)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biliyorum hepiniz benden nefret edeceksiniz bu başlık üzerine ama bunu diyebilmek isterdim hakkaten :( artık acı vermeye başladı bana inanılmaz bir sevgi var ve maiden dışında herkes geliyor bu bana özel bi cezamıdır nedir anlamıyorum. Duyduğum bazı dedikodulara göre eylülde gelme ihtimalleri varmış. Metallica konserinde önümde konuşuyorlardı "bunları ayarlayan organizatör eylülde asıl bombayı patlatcakmış olüm maiden olmasın lan?" falan yapıyolardı. banada olabilir gibime geliyor maidenın henüz eylül tarihleri belli değil. ayrıca ümit böyle bişey işte "ya olursa?" diye diye süründürüyo. geçen gün rüyamda gördüm zaten Türkiye'ye geldiklerini :(

bide söyleyin bakim kaç kişinin yüreği error verdi başlığı görünce :)

edit: abi kendi başlığıma bakınca bile fena oluyorum. değiştirdim.
Mesaj tarihi:
hayır garbıç değil ben dedikodularla ilgili bilgi öğrenmek istiyorum. asıl amaç o.

başlığın böyle olmasının sebebide biraz heycan yaratmak. bana hep oluyor. Biletix'te Iron Maidens konserinin yazısını gördüğümde ölüyodum az kalsın.
Mesaj tarihi:
bilmemkaç yıl önce atinaya kadar gelip türkiyeye o kadar çagırmaya ragmen gelmedi adamlar

ama gidip hindistanda konser veriyolar ( gerçi orda en çok satılan albüm olmus o ayrı :P )
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:
bilmemkaç yıl önce atinaya kadar gelip türkiyeye o kadar çagırmaya ragmen gelmedi adamlar

ama gidip hindistanda konser veriyolar ( gerçi orda en çok satılan albüm olmus o ayrı :P )
Mesaj tarihi:
3bin satmışsa gayet iyi satmış. yabancı bir grup için hele bir hm grubu için gayet iyi rakam türkiye'de. iron maiden'ın bu sene gelmesi gibi bir ihtimal yok. eylül'de gelecek dedikodusu yalan yani. fakat seneye yaz büyük bir ihtimal iron maiden türkiye'de olacak. bildiğim kadarıyla getiren organizasyon da purple concerts olmayacak..
Mesaj tarihi:
türkiyede heavy metal dinleyicisi azmı?konseri olsa 50 bin kişi 100ytl den alır bileti ama 15 ytl lik cd si alınmıyor.hindistanda 30bin satarken neden buraya gelmiyolar sorusunu sormak mantıksız bence
Mesaj tarihi:
emivoz güzel söyledin. türkiye'de heavy metal seyircisi pekala az değil ama konsere gelen seyirci sayısı oldukça az ki önemli olan da bu.metallica konserini sakın baz olarak alma çünkü bildiğin gibi metallica bambaşka bir olay. onun dışındaki heavy metal devlerine bir bakalım manowar 6bin kişi judas priest 5bin kişi slayer rock republic festivalinde 3bin küsur kişi iron maiden açıkhavada 2 günde toplamda 4500 kişi megadeth ilk konserinde 3bin küsur kişi çekti. bu rakamlar yurt dışı özellikle avrupayla kıyaslandığında oldukça sönük kalıyor. bugün iron maiden konseri olsa ve senin dediğin gibi 100 ytl gibi bir fiyattan satılsa 50bin kişi gelmesi mümkün değil. zaten organizatörler senin dediğine inansa yarın iron maiden konseri yaparlar. ne yazık ki 100 ytl'lik bir biletten iron maiden'ın keseceği bilet maksimum 10bin-12bin arasıdır ki o da maksimum söz konusu olduğunda. bir de şu albüm satma mevzusu var. insanları orjinal albüm almaya teşvik etmek tabi ki çok güzel bir olay. fakat bir grubun özellikle iron maiden gibi artık dev bir şirket haline gelmiş bir grubun türkiye'ye gelmesi burda sattığı albüm sayısına uzaktan yakından bağlı değil.bu tamamen ticari bir olay ve parasını bastırdıktan sonra hendrix bile mezarından dirilip istanbul'a gelir.iron maiden'ın türkiye'ye gelmesi organizatörlerin olası bir konser durumunda belli bir sayının üstünde bilet satıcağına inanması ve gruba sponsor olmak isteyecek şirketlere,firmalara bağlı bir olay tamamen.
Mesaj tarihi:
Albüm satma olayına bende inanmıyorum. Metallica'nın albümü kaç satmışki? (kaç sattığını bilmiyorum ama heralde 100.000 satmamıştır dimi?) ayrıca bildiğim kadarıyla Iron Maiden 97'de türkiye'ye geldiğinde konserine 15.000 kişi gitmiş ki ozaman Bruce Dickinson yoktu. Şu anda Maiden çok çok daha popüler Türkiye'de en az 20.000 kişiyi toplayabilceklerini düşünüyorum.

Duyduğum 2. bir dedikoduysa Iron Maiden bu turnesini bitirdikten sonra emekliye ayrılıyor. UMARIM kolpadır
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...