Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

08/09 Sezonu Beşiktaş Formaları

nocom

Öne çıkan mesajlar

Netten bulduğum taraftarlar tarafından modellenmiş formaları paylaşmak istedim. 08/09 sezonu Beşiktaş formaları ile ilgili sitedeki yazı ;

Profesyonel Futbol Takımımız'ın 2008-2009 sezonunda giyeceği formaları 8 Ağustos Cuma günü saat 20.00'de Çırağan Sarayı'nda düzenlenecek olan defile ile tanıtılacak.

Taraftarımızın sabırsızlıkla beklediği yeni sezon formalarımız sponsorumuz olan Umbro ve Kartal Yuvası ile beraber yine 4 farklı model olarak hazırlandı.Tüm Beşiktaş camiasının beğenisini kazanacağına emin olduğumuz formalarımız, lansmanın hemen ardından tüm Türkiye'deki Kartal Yuvası mağazalarında ve www.kartalyuvasi.com.tr online satış sitemizde satışa çıkartılacaktır.

Formalarımızın tanıtılacağı defilede yeni transferlerimiz başta olmak üzere A takım futbolcularımız da yer alacak.

Ayrıca Kartal Yuvası Sonbahar Kış kreasyonundan örnekler ve yine Umbro'nun Basketbol Takımımız için hazırladığı formalar da taraftarımızın beğenisine sunulacak.

Yeni sezon formalarımızın Beşiktaşımızı şampiyonluklara taşımasını diliyoruz.

1 ) Beyaz ağırlıklı

2 ) Gri Beyaz tonlarda V yaka

3 ) Çubuklu Ülker

4 ) İki beyaz Üç siyah BJK arması tarzında

5 ) Düz Kırmızı gri-beyaz

6 ) Bwin.com

7 ) Nike Kırmızı

8 ) Puma - Audi Kırmızı

9 ) Gri Beyaz tonlar

10 ) Şeritli Ülker

11 ) Siyah ağırlıklı Cola Turka

12 ) Siyah Beyaz Cola Turka

13 ) Kartal baskılı beyaz-gri

14 ) Beyaz-Gri Çubuk Adidas

15 ) Delgado Gri-Beyaz arka

16 ) Delgado Gri-Siyah arka

17 ) Kırmızı yaka çubuklu umbro

18 ) Düz Gri ince çubuklu

19 ) Le Coq Sportif koyu gri - siyah Delgado

20 ) Nike Yeni Rakı

21 ) Koyu gri - siyah Umbro

22 ) Dar çubuklu Nouma bjk-istanbulspor kırmızı amblem

Güzel çalışmalar var. Arkadaşların ellerine sağlık. Bakalım cuma günü formalarımız nasılmış
Sosyal ağlarda paylaş

5-10-13-14-17 numaraları beğendim ben, diğerlerini pek tutmadım. Kimisi çok sıradan kimisiyse fazla uçuk ya da renk kombinasyonları tutmuyo falan. Bahsettiğim beşliden 2 ya da 3 tanesi güzel olur.

Yanlız düz siyah üzerine küçük eklemeler yapılan siyah bir forma beklerim ben beşiktaştan yakışır bayağı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya gerçekle alakalı şeyler değil bunlar. çığou farklı markalarda zaten formalar. elemanın kafası iyiymiş yeni rakı yapmış, durex yapar, efes yapar :) içlerinde gerçekten güzelleri var. düz kırmızı gerçekten hoş. ayrıca sıyah agırlıklı umbroya yakın yenı forma cıkacagını dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...