nocom Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Netten bulduğum taraftarlar tarafından modellenmiş formaları paylaşmak istedim. 08/09 sezonu Beşiktaş formaları ile ilgili sitedeki yazı ; Profesyonel Futbol Takımımız'ın 2008-2009 sezonunda giyeceği formaları 8 Ağustos Cuma günü saat 20.00'de Çırağan Sarayı'nda düzenlenecek olan defile ile tanıtılacak. Taraftarımızın sabırsızlıkla beklediği yeni sezon formalarımız sponsorumuz olan Umbro ve Kartal Yuvası ile beraber yine 4 farklı model olarak hazırlandı.Tüm Beşiktaş camiasının beğenisini kazanacağına emin olduğumuz formalarımız, lansmanın hemen ardından tüm Türkiye'deki Kartal Yuvası mağazalarında ve www.kartalyuvasi.com.tr online satış sitemizde satışa çıkartılacaktır. Formalarımızın tanıtılacağı defilede yeni transferlerimiz başta olmak üzere A takım futbolcularımız da yer alacak. Ayrıca Kartal Yuvası Sonbahar Kış kreasyonundan örnekler ve yine Umbro'nun Basketbol Takımımız için hazırladığı formalar da taraftarımızın beğenisine sunulacak. Yeni sezon formalarımızın Beşiktaşımızı şampiyonluklara taşımasını diliyoruz. 1 ) Beyaz ağırlıklı 2 ) Gri Beyaz tonlarda V yaka 3 ) Çubuklu Ülker 4 ) İki beyaz Üç siyah BJK arması tarzında 5 ) Düz Kırmızı gri-beyaz 6 ) Bwin.com 7 ) Nike Kırmızı 8 ) Puma - Audi Kırmızı 9 ) Gri Beyaz tonlar 10 ) Şeritli Ülker 11 ) Siyah ağırlıklı Cola Turka 12 ) Siyah Beyaz Cola Turka 13 ) Kartal baskılı beyaz-gri 14 ) Beyaz-Gri Çubuk Adidas 15 ) Delgado Gri-Beyaz arka 16 ) Delgado Gri-Siyah arka 17 ) Kırmızı yaka çubuklu umbro 18 ) Düz Gri ince çubuklu 19 ) Le Coq Sportif koyu gri - siyah Delgado 20 ) Nike Yeni Rakı 21 ) Koyu gri - siyah Umbro 22 ) Dar çubuklu Nouma bjk-istanbulspor kırmızı amblem Güzel çalışmalar var. Arkadaşların ellerine sağlık. Bakalım cuma günü formalarımız nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Araladından en beğendiğim bu oldu. Ama bunda da 90-60-90 çizgileri olmamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 5-10-13-14-17 numaraları beğendim ben, diğerlerini pek tutmadım. Kimisi çok sıradan kimisiyse fazla uçuk ya da renk kombinasyonları tutmuyo falan. Bahsettiğim beşliden 2 ya da 3 tanesi güzel olur. Yanlız düz siyah üzerine küçük eklemeler yapılan siyah bir forma beklerim ben beşiktaştan yakışır bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bu yeni rakı falan nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Bunlar ne hakkaten yav Sahaya yeni rakıyla çıkacak değil herhalde. Yönetim "takım bu sene de s.çacak, için güzelleşin, derdi tasayı unutun" mesajı mı veriyor nedir ehüehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ya gerçekle alakalı şeyler değil bunlar. çığou farklı markalarda zaten formalar. elemanın kafası iyiymiş yeni rakı yapmış, durex yapar, efes yapar :) içlerinde gerçekten güzelleri var. düz kırmızı gerçekten hoş. ayrıca sıyah agırlıklı umbroya yakın yenı forma cıkacagını dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hepsi umbronun şimdiye kadar bizim için yaptığı formalardan 1000 kat daha güzel kalıbımı basarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Valla bizim takıma en çok bu gider lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 13-15-21. gerisine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 22 tane formaya ne gerek var her maçta başkamı giyicez bune be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ulay bu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 benim söylediklerim yeterli iste onlari giysinler, biz de giyelim. ayrica bes cesit forma alana bir baska bes cesit bedava kampanyasi rahat duzenlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 çok uçuk tasarımlar olmuş, sırf fm forma templateleri ile ekle/çıkart yapmışlar. Hiç birini beğenmedim, daha doğrusu hiç biri gerçeğe yaklaşamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 4 formamız çıkıyor. 1 tanesi siyah beyaz enine çubuklu 1 tanesi siyah gri (bu da enine çubuklu olabilir) 1 tane düz çubuklu 1 tane de beyaz gelmiş geçmiş en güzel formalarımız olacağı söyleniyor görenler tarafından ama bilemiyoruz bekleyip göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Enine çubuklu forma her zaman kötüdür bence. 1 siyah ağırlıklı ufak beyaz-kırmızı şekilleri olan siyah forma 1 siyah beyaz çubuklu forma 1 düz beyaz beyaz ağırlıklı siyah desenli forma 1 kırmızı forma bence ideal 4 lü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 enine çubuklu şişman gösterir. yeni rakılı çok iyi ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Yeni rakı(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 aradım bulamadım, bana göre beşiktaş dedimmi en güzel formaları o yaka kısmında siyah baklavalar olan beyaz renkli beko göğüs reklamlı formalarıydı. hatta sverrisson'un üzerinde bir başka güzel dururdu o forma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 audi iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yeni rakı güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sondan bir önceki forma da ciddi ciddi hoşuma gitti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 fede said: enine çubuklu şişman gösterir. yeni rakılı çok iyi ama :De 1 normal çubuklu çıkar 1 enine çubuklu. isteyen istediğini giyer ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Dynun said: sondan bir önceki forma da ciddi ciddi hoşuma gitti ama o tür bir forma çıkacağını tahmin ediyoruz zaten, taraftar forumlarında koyu griye acayip talep var. yönetim bunu dikkate almıştır diye ümit ediyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Hehe topic şaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 aman rew naptın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar