Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon seçimi


Plabla

Öne çıkan mesajlar

Ben şimdi uzun yıllar sonunda ilk telefonumu almayı düşünüyorum
sorunsa şu

-etrafımdakiler nokiadan şaşma diyo
-araştırmalarıma göre sony ericsson w810i güzelmiş + 4gb memory stick takar kullanırım diyorum
- bide iphone olayı var işte eğer türkiyeye gelirse alabilirim ama anlaşmalı 1 milyarı baya bi geçerse değermi değmezmi diye düşünüyorum

naapmalı?

edit : istediğim olaysa işte çok fazla fiyatı olmayan düzgün bi telefon almak rahatça şarkı vs. dinleyebiliceğim bişey olması +puan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nokia her zaman iyi, işi biliyo adamlar yani. Yıllar yılı Nokia kullanıp 3-4 sene Sony'e döndüm, yine Samsung vs'den iyi ama Nokia gibi de değil çoğu olayı.

Nokia 5310 XpressMusic ve Sony Ericsson W810i arasında düşünüp taşınıp, mümkünse deneyip karar versen en sağlıklısı bence. iPhone, N95 falan gereksiz pahalılıkta seçenekler olabilir aradığın özelliklere göre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası iphone bilgisayarla haşır neşir olduğum için daha çok çekiyo beni dier telefonların yanında ama işte türkiyede fiyatı nekadar olucağı belli deil emin deilim yani onun dışında arkadaşımda xpress music zımbırtısından var belli derecede dolunca acayip yavaşladığını arada kilitlendiğini söylüyodu bana
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nokia alma o zaman, hakkaten o symbian zımbırtısı çok yavaşlatıyor aleti. En pahalı nokialardan n95 te bir miktar müzik foto vs. varken mesajları 20 saniyede falan açabildik anca, delirtiyor yavaşlıktan. foto çekimi de çok yavaştı.

w810 gayet iyi bir alet, 4 gb alırsın dediği gibi kullanırsın. ya da daha üst walkmanler daha iyi olur tabii, w910 vs.

bunun dışında bi de iphone var tabii, yargılar :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence w810 biraz eski kalir artik, sahsen ben aldim (ilk sony'im telefon olarak) 2 sene oldu hala kullaniyorum memnunum fakat yenilerine gözüm kaymiyor degil :)

biraz bekleyip w302 alabilirsin, yada w880 ve bir sonraki sürümlerden birini alabilirsin, hem bu saydiklarim incelik olayinda w810dan 2 kat daha iyidir

ayrica nokia kesinlikle önermem 6500 aldim anca kutuda yatiyor 2 senelik w810un eline su dökemez, cok yavaslar ve sony kadar kesinlikle kullanisli degil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla samsung kullanıorum. işlemcisi yavaş gibi gelio. dier modelleri kullanan arkadaşlar da aynı sorundan şikayetçi.

eskiden nokia kullanıodum. kamerası olmıyan, direk konuşma ve mesajlaşmaya sahip olanlardan. tabii o kadar teferruat olmayınca daha da sağlam oluolar sanki.

iPhone hakkında çevremdeki 2 insandan bilgi edinmiştim. biri kullanışını beğenmio, dieri güvenemiorum her an sistem çökücekmiş gibi gelio dedi. (ikincisi nie öyle dedi bilmiorum. boş boş kötüleme olmasın telefona.)

ericsson da kullanmıştım bundan 2 telefon önce. onun da heralde bana kötü modeli denk gelmişti. o da baya bi yavaştı herşeyde.

son olarak ben de nokia'dan şaşma diyenler arasına giriorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:
6600 vardı bende eskiden beri. u700 aldım pişmanım 6600ım dursa devam ederim kullanmaya öyle diyim. bidaha nokiadan şaşmam.


aynen işte. şu an U600 kullanıorum ama fotoğraf desen zaten basmanla çekmesi arasında baya bi süre var. bu sürenin daha kısa olduu bi marka/model?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:
bende fotograftan felan sorun yokta. hem yavaş çalışıo hemde dokunmatik tuşları çok başarısız kafasına göre takılıo. çok sinirleniyorum kullanırken.


o dokunmatik olayında parmakların biraz da büyükse deliriosun. benimkiler normalde, bi arkadaş sırf o yüzden geri verdi telefonu. eheh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

w610i yi öneririm. Ses kalitesi ve hoparlor gücü bakımında 810 dan çok daha iyi bir telefon.
w810 a göre artıları

· 5.5mm daha ince, 2mm daha kısa
· ekranı 0.06 inç daha büyük
· 72 kanal polifonik zil sesi
· 64mb dahili bellek
· a2dp desteği
· rss
· java midp 2.0
· walkman player 2.0
· trackid
ayrıca işlemci gücü yükseltidiği için w810 daki gibi 4 gb m2 kart dolu da olsa sorun yaratmıyor.Tek sorunu tuşlarının inceliği ona da kullandıktan sonra alışıyor insan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...