Drall Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 millet 9u 10u bitirmiş, ben daha başlayamadım çalışmaya. odamda da klima olmadığından oturdum annemin yatağına klimayı açtım yatak odasında çalışmaya başliyim dedim. baktım 11inci sınıf matematik çekilcek çile değil, kolay bişeyle başliyim dedim. açtım geometri/çemberde açı çözmeye başladım 5 soru çözdüm kalktım gezindim, 3 daha çözdüm bi yemek yedim. sonra bidaha oturdum başına, sonra bi uzandım, sonra bi içim geçmiş bi kalktım 2buçuk saat geçmiş. uzun lafın kısası çalışamıyorum hiçbitürlü kafayı yicem yardım edin =( birazdan tekrar oturcam bakalım busefer normal çalışma masasına oturucam sıcak falan dinlemeyip bakalım yapabilicemmi =/
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 valla ben senin bahsettiin gibi bi duruma düştüümde çıkışı yoktu. ertesi günü beklerdim.
tarçýn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ders çalışmayı sevimli hale getirebilecek herhangi birşey yok malesef :(
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sevimli sevimli ders çalışmak. o da güzel bi şey olmalı.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 daha dur ya ağustos'un 2'sindeyiz :D 2 hafta sonra başlarsın dersaneyle birlikte. manyak mısınız kardeşim tatil yapın ya nası rakip lan bunlar :/
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 pazartesi seviye tespit sınavı var kötü sınıfa düşücem diye dötüm tutuşuyo şuan abi ne tatili:D
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hmmm bizim dersane biraz tembel o zaman, 19unda benimkisi edit: valla bence öyle konu konu oturup çözmek yerine al OKS ve ÖSS 2008 testlerini, onları çöz. Yapamadıklarına biraz bak ve gir sınava. Bence bu şekil daha mantıklı.
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Çözüm : Beraber çalışabileceğin bir rekabet ortamı oluşturmak, senin kadar zeki ya da üzeri bireylerle yakın arkadaşlık içerisine girmek ve çalışmalarını beraber yürütmek. Amaç : Başarılı olmak. Sonuç : Başarılı olmak. Tüm dersanelerin seviye tespit sınavı uygulamaları ve rekabet ortamı oluşturmalarındaki amaç budur, ancak dershane ortamı başarılı bir ortam değil kimileri için, çünkü özel ilgi maalesef bulunmamakta, sizleri push yapıcak birilerinin olması lazım, muhtemelen çok zeki bir kıza aşık olmalı ve ondan daha iyi olmaya çalışmalısın :) He he. Şaka gibi geliyor yazdıklarım ancak içerisinde başarının sırrını barındırıyor, grup çalışmaları bir çok alanda çok önemlidir, polislikten mühemdisliğe mimarlıktan zanaatkarlığa, kısacası bu mesajdan alman gerekeni al ve uygulamak için çabala.
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 şey bi de, belli bir başarı seviyesine gelmeden hadi toplanıp ders çalışalım demeyin. adam benden iyi yapıyor vay alçak insan diyip kendini gazla tek başına çalış onun yerine. 10 kişi toplanıp tüm gün çalışmak =/= başarıya giden yol. bi de seviye sınavı için bile erken gibi, hangi dershane/kaç kişilik ki ?
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 batı dershanesi, kaç kişilik bilmiyorum ama bence de erken seviye tespit sınavı için. bu ay ders verip ağustos sonu/eylül başı seviye tespit sınavı yapmalılar bence
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 seviye tespit yaptıklarına göre derslere başlıcaklar hemen galiba. böyle yapcaklarsa yaptıkları mantıklı çünkü çok fazla konu var biz geçen sene haziranın ilk haftasında bitirebildik konuları, 2. pazar sınav vardı zaten. ders çalışma konusuna gelince o iş sakat söleyim. ben de senin gibi bir insandım, sene boyunca da hep öyle oldu. insanın içinde falan olmalı sanırım. çalışan çatır çatır çalışıyor yani. biz 4 arkadaştık 4müz de adam gibi çalışamadık, tembellik kötü şey. ama her şey çalışma değil dersleri iyi dinleyip denemelerdeki yanlışlarının peşinden koşarsan gayet büyük bi başarı yakalayabilirsin. çok çalışıp patlayan da çok oluyor sonuçta, sana hangisi uygunsa onu uygula, zorlama ders çalışcam diye.
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hafif tempo konuları takip edin sadece bu dönem. şubat sonu-mart başı gibi gittikçe artan bir tempoyla çalışın, öss en yüksek tempolu anınız olsun. bu sene girdim ve bunu öneriyorum. daha erken başlarsanız erken bırakırsınız, daha geç başlarsanız mat2ler yetişmez. ben ea öğrencisi olarak mart nisan gibi başladım. sayısallar 1 ay erken başlamalı çünkü konuları daha fazla. ders çalışmak için de kendin için birşeyler yaptığını bilmen, idrak etmen lazım. zaten bir yerden sonra çalışmazsan rahatsız olacaksın.
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Drall said: batı dershanesi, kaç kişilik bilmiyorum ama bence de erken seviye tespit sınavı için. bu ay ders verip ağustos sonu/eylül başı seviye tespit sınavı yapmalılar bence 300-400 kişilikse minimum mantıklı aslında şimdiden yapması da, her koşulda ağustosun başı çook erken. lise sonları bile eylülün başına doğru alıyordu bir sürü dershane, önceki seneden devam edenleri mesela sınava almadan yeni gelenlerle karıştırıp.
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben yarın çok çalışacağım diyordum, ama o yarın hiç gelmedi hala bekliyorum :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ben öss'yi e bitirdim hala bilmiyorum ders nası çalışılır, ders çalışmak için ne yapmak lazım falan :D
Krizantem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 göt tutuşması, rekabet ortamı, gelecek kaygısı, ciddiyetin farkına varma. bunlar olunca insan ders çalışıyor. çalışıp yapınca da daha çok çalışası geliyor. bana öyle oluyodu yani :D
Krizantem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Akhlaur said: Bilgisayarı kaldır. +1 kesinlikle, hatta yok müzikti yok şuydu buydu diyosan da interneti yok et, tüm oyunları sil.
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 üsttekini dinleme bilgisayara sarıl mis mis
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Bilgisayar iyidir. Kaldıran delirir. Benden söylemesi..
Krizantem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Lexius said: üsttekini dinleme bilgisayara sarıl mis mis de get nasıl ders çalıştığını biliyoz :D sağlam irade lazım bu ders olayı için. yani yoksa rekabet ortamı bilmemne hikaye. zaten onlar iradeyi körükleyen şeyler :D
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Çalışmadığın her sene bir sene sonra çalışma koşulları daha da ağırlaşmış kollarını açmış seni bekliyor olacak onu bil.
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben sağlam çalışırım.. fizik çalışcaksan: half life 2 kimya çalışcaksan: böle çalkala karıştırlı herşey olur :D biyoloji çalışcaksan: impossible creatures matematik çalışcaksan: hacking tarzı oyunlar falan ipler zeka geliştirir
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ben tüm sene fm oynadım. İstatistik bilgisi, hızlı düşünme, soğukkanlılık bonusu aldım :D 325 yaptım. O kadar oldu işte...
Öne çıkan mesajlar