Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi bulabileceğim forumlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi arkadaşlar yaklaşık 6 aydır kediii kediii diye deliler gibi aranmaktayım. İstanbulda oturuyorum ve kedi bulabileceğim insanların ilan verdiği site veya forum arıyorum.

Eee dışarıdan al derseniz. Haklısınızda ev sakinleri anca belli kedilere izin veriyor. İran veya ismini yeni duydum yanlış yazabilirim çinçila...

Aslında tekire benzemeyen kedileri yutturabilrim sanırsam. Bizimkilerde kedi uzmanı yok.

Almayıda düşündüm ama forumdan vingtor arkadaşımız "abi kedi satın alınmaz gözünü sevem" tarzı bir tepki verince yavru bulmaya yöneldim.

Yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşşekkür ediyorum
Mesaj tarihi:
bende çok aradım çook
hep ucretsiz verilmek istenilen kediler sokak kedileri
cins aradıgında çakma ankara kedileri bulabilirsin mesala ben çok ras geldim benbeyaz sokak kedileri işte ankara diye veriyorlar : )

ama cins ucretsiz bulmak çok zor paraya kıyacan
Mesaj tarihi:
Whoops said:
meraktan soruyorum, ev sakinlerinin belli kedilere izin verme nedeni nedir?

bilsem... anca cins kedi olurmuş...
bana kalsa sokaktan kaptığım gibi siyah bi yavruyu getirecem eve
Mesaj tarihi:
iran kedilerinin pençe atma yeteneği bile yoktur, çinçila(mıdır nedir bende nası yazılıyo bilmiyorum) ise tırnakları sökülünce yüzü basık olmayan iran kedisine dönüşür gibi bişeymiş, annem de arıyodu biaralar ordan biliyorum. ama iran kedisi çok kötü ya yüzüne tavayla vurulmuş gibi =/

http://www.sahibinden.com/ a bakabilirsin orda var kedi satanlar falan

ama satıyolar işte
Mesaj tarihi:
yahu ciddi anlamda sabah uyandığımda yatağımda görsem korkarım o kediden =/

halbuki bak şu kedi nekadar şirin

http://image2.sahibinden.com/photos/298/10168996_1178286_a1is298.jpg

alıcaktık gibi bunu ama vazgeçti annem niyeyse =/
Mesaj tarihi:
ama büyüdüğünde yüzüne tavayla vurulmuşa dönmüyo sdfgsdfh

annem de bayılıyo iran kedilerine ama korkuyorum ben işte yüzünü görünce böyle bi gizli psikopat :D
Mesaj tarihi:
yav bende öyle kedi istiyorum işte...
aslınd aşirin olsun yeter..
bide bizimkiler çekingen olmasından korkuyor.
babamın iş arkadaşlarından biri sokaktan almış. Kedi bunların yanına yaklaşmıyor hep onlardan kaçıyormuş o yüzden illa cins istiyorlar...

Yok mu ya böyle site falan kimse ses çıakrmamış asıl konudan
Mesaj tarihi:
dedim ya yukarda sahibinden.com diye, ama orda satıyolar işte. beleşe cins yavru veren yok ne yazıkki. ama veterinerlere sor bakalım belki oralarda bulabilirsin
  • Yeni Oluştur...