SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Şimdi arkadaşlar yaklaşık 6 aydır kediii kediii diye deliler gibi aranmaktayım. İstanbulda oturuyorum ve kedi bulabileceğim insanların ilan verdiği site veya forum arıyorum. Eee dışarıdan al derseniz. Haklısınızda ev sakinleri anca belli kedilere izin veriyor. İran veya ismini yeni duydum yanlış yazabilirim çinçila... Aslında tekire benzemeyen kedileri yutturabilrim sanırsam. Bizimkilerde kedi uzmanı yok. Almayıda düşündüm ama forumdan vingtor arkadaşımız "abi kedi satın alınmaz gözünü sevem" tarzı bir tepki verince yavru bulmaya yöneldim. Yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bende çok aradım çook hep ucretsiz verilmek istenilen kediler sokak kedileri cins aradıgında çakma ankara kedileri bulabilirsin mesala ben çok ras geldim benbeyaz sokak kedileri işte ankara diye veriyorlar : ) ama cins ucretsiz bulmak çok zor paraya kıyacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 meraktan soruyorum, ev sakinlerinin belli kedilere izin verme nedeni nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Whoops said: meraktan soruyorum, ev sakinlerinin belli kedilere izin verme nedeni nedir? bilsem... anca cins kedi olurmuş... bana kalsa sokaktan kaptığım gibi siyah bi yavruyu getirecem eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 tüyü , egitimi falan filan mı diye merak ettimde bian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 iyide iran kedisi kadar tüylü kedi yokki.. bence evdekiler hem senin gonlun olsun hemde evde şekilli bi hayvan olsun istiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Cins kedi yavrularını genelde satıyorlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 iran kedilerinin pençe atma yeteneği bile yoktur, çinçila(mıdır nedir bende nası yazılıyo bilmiyorum) ise tırnakları sökülünce yüzü basık olmayan iran kedisine dönüşür gibi bişeymiş, annem de arıyodu biaralar ordan biliyorum. ama iran kedisi çok kötü ya yüzüne tavayla vurulmuş gibi =/ http://www.sahibinden.com/ a bakabilirsin orda var kedi satanlar falan ama satıyolar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 şunun nesi kötü abi allasen? ayrıca annen tüy dökümünü görünce çok pişman olacak haberin olsun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yahu ciddi anlamda sabah uyandığımda yatağımda görsem korkarım o kediden =/ halbuki bak şu kedi nekadar şirin http://image2.sahibinden.com/photos/298/10168996_1178286_a1is298.jpg alıcaktık gibi bunu ama vazgeçti annem niyeyse =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yavru halini mi koyayım illa? o büyümüo mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ama büyüdüğünde yüzüne tavayla vurulmuşa dönmüyo sdfgsdfh annem de bayılıyo iran kedilerine ama korkuyorum ben işte yüzünü görünce böyle bi gizli psikopat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Drall said: bu ne yav ahahah tiplemeye bak. bu kadar şapşal bi sevimlilik olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 şu kedi inanılmaz hoşuma gitti bide, indirdiğim bi pdf dosyasının ilk sayfasında its my cat "MEME" diye koymuş adam, yani kedinin adı meme sdfdfhfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yav bende öyle kedi istiyorum işte... aslınd aşirin olsun yeter.. bide bizimkiler çekingen olmasından korkuyor. babamın iş arkadaşlarından biri sokaktan almış. Kedi bunların yanına yaklaşmıyor hep onlardan kaçıyormuş o yüzden illa cins istiyorlar... Yok mu ya böyle site falan kimse ses çıakrmamış asıl konudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 dedim ya yukarda sahibinden.com diye, ama orda satıyolar işte. beleşe cins yavru veren yok ne yazıkki. ama veterinerlere sor bakalım belki oralarda bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 söyle bir sey var 2-4 aylık yavrular var,bazen denk geliyorum aralarında cins oluyor,takip etmek lazım surekli sabır işi bayaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 burada liste olarak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar