Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Nefr said: isin icine inanc girdi mi direk bas giti cekmeyin, biraz mantikli bakin bence. Ahmedinecad Şii mezhebindendir, mezar ziyaretini yasaklayan mezhep Vahabilik(Suudi Arabistan'da yaygın). Dolayısıyla inanç meselesi değil bu, hilafeti kaldıran, tekke ve zaviyeleri kapatan, ulemayı bitiren ve Türkiye'yi laik bir devlet haline getiren kişinin ideolojisine karşı olduğu için (ki oldukça normal buna karşı olması, kendisi İran İslam Cumhuriyet'inin başkanı) bu ziyareti yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 anıtkabir or GTFO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Gülün kanka çevresine kıyak yapılır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yani tam bilemiyorum dış politikaları yada prosedürleri ama bence anıtkabire girmesede olur sanki. güzel bi karşılama yapılmadan öle ayaküstü , protokolden uzak , ne diceksen de ve git şeklinde bi ziyarete çevirmek bizim elimizde. dogrudan git demek yerine öle bişeyde yapılabilir belki telefon görüşmesi kıvamında. sonuçta ülke ilişkilerini gerebilir hiç gelme demek. politik bi cevap bulunur illaki. pkkyada ortak operasyon falan yapılıyor , hoş pkkya en çok katılım irandanmış ama neyse. suyunu sıkıp posasını atmak lazım bu adamların. alıcagını al çokta muhattap olma şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 adam anıtkabir'e gitmem diip biz de kabul edersek, "alıcaını al, çok da muhattap olma" işlemio maalesef. edit: ayrıca ortamı geren de o oluo bu durumda. bizim elimizden gelen bi şey yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bu aslinda gayet guzel icerikli bir mesajdi, ama kufur etmemeyi beceremedigim icin nefr editledi, gitti caaanim mesaj bir dahaki sefere kufursuz ifade edecegim dusuncelerimi bir dahaki sefere kufursuz ifade edecegim dusuncelerimi bir dahaki sefere kufursuz ifade edecegim dusuncelerimi bir dahaki sefere kufursuz ifade edecegim dusuncelerimi bir dahaki sefere kufursuz ifade edecegim dusuncelerimi bir dahaki sefere kufursuz ifade edecegim dusuncelerimi bir dahaki sefere kufursuz ifade edecegim dusuncelerimi bir dahaki sefere kufursuz ifade edecegim dusuncelerimi ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 her ulkenin protokolu kendine hastir gerekirse haka dansi bile izliyiceksin ki senelerdir yen izellandalilar canakkalede haka dansi yapti rahatsiz olmadik bu iktidar doneminde mustehcen diye yasaklandi mustehcenlik, dini dogmalar, kisilerin veya ideolojilerin kendine has ahlak takintilari bunlar zaten dunyanin basina bela ama insanalr tepeden tirnaga ideolojiye bogulunca ve baska kutlurlerin duygularini umursamayinca boyle oluyor akp iktidari bu konuda hele bokunu cikardi japonyaya gidiyor protokole uymuyor, tapinaga giriyor kimono giymiyor oysa ingiltere kralicesi buraya gelicne camiye girerken coraplarini cikariyor basini ortuyor ki kralice elziabeth dunaydaki protokol kurallarina en sagdik liderlerden biri eh prtokol frak giy diyor bizim badem biyikli koyu takim giyip geliyor utanmasa kravat ta takmiycak iranli mollalar gibi ki maltepede yasiyanlar bilir bizim akp li belediye baskani 3 gunluk kirli sakalla bagri acik dolasiyor esnafi ziyaret ederken oysa karsindaki insana saygidir o heleki bir makamda oturuyorsan herseyden once makama saygidir sen bir insan olarak dingil olabilirsin ama secildikten sonra o makami temsil ediyorsun biraz kendine cekiduzen ver eh israile giderler soykirim muzesine girip kipa takmaz bilmemnereye gider gene ayni halt aslinda iranlilarla analsmalarinin sebebi bu bu adamlar bildigin bakkal cakkal kokenli cahil hirt hisir tipler ne anliyacakalr nezaketten protokolden veya protokolun anlamindan seneler once bir turk diplomat irana gidiyor ucaktan iniyor bir adam sac sakal karisik yaka bagir acik les gibi ter kokuyor adama diyorki su bavullari yukletebilirmiyiz filan tam bahsis vericek yanindkailer alelacele uyariyor o adam iranin disisleri bakani diye yani uzun lafin kisasi bu mollalar cahil gorgusuz ve saygisiz insanlar nezaket beklememek lazim, bunlar kendielri haric her kulturu ve dusunceyi hor gorur saygi filan duymaz ama kendi dusunceleri ayni muameleyi yiyince koparirlar kiyameti papa sirf ayasofyayi ziyaret edicek diye kiyameti kopardilar gecen yil, basbakan papa ile yanyana gorunmemek icin apar topar ulkeden kacti ideoloji boyle igrenc birsey ve boyle ideoloji icinde bogulmus cahil insanlar dunyayai yonettikce kultur zenginliginden ve dunay barisindan filan bahsetmek komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Viktor said: seneler once bir turk diplomat irana gidiyor ucaktan iniyor bir adam sac sakal karisik yaka bagir acik les gibi ter kokuyor adama diyorki su bavullari yukletebilirmiyiz filan tam bahsis vericek yanindkailer alelacele uyariyor o adam iranin disisleri bakani diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bu adamlar gelmesin artık ya... ne çok gelir oldular son dönemde... RTE delikanlısı bunlara da ananızı alıp gidin dese ya... ama nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 eee gül'ün de işine gelmiştir. istemeye istemeye girmicek anıtkabire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catpuke Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 İrospa çocuğu gelmesin bu ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Aket-Atum said: bi delikanlıda çıkıpta "bizim dinimize göre de ziyaret etmemek aykırı, ya kabu et ya gelme hadi bakalım" diyemiyor ya sanki bu delikanlılığı yapabilecek olanların dinine göre caiz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 O değilde Taksim arap iranlı kaynıyor.. Avrupa'dan çok Orta Doğu'dan geliyor turistler artık.. Bizim sıkmabaşlılar kara böcekler yetmiyormuş gibi diğer ülkelerin pislikleri de bize gelmeye başladı.. Tayyip iyice çöplüğe çevirdi ülkeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Kavga var dediler geldim... Sakin olun ya, saygılı tartışın. Kara böcekler falan saçma olmuş gerçekten bazı fikirlerimizi dile getirmeden önce düşünmeliyiz. Alınanlar olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Slat said: O değilde Taksim arap iranlı kaynıyor.. Avrupa'dan çok Orta Doğu'dan geliyor turistler artık.. Bizim sıkmabaşlılar kara böcekler yetmiyormuş gibi diğer ülkelerin pislikleri de bize gelmeye başladı.. Tayyip iyice çöplüğe çevirdi ülkeyi.. öyle deme body giymiş yüksek sesle arapça konuşan kadınlar da sürüyle gördüm. niye bütün turistler arabı ingilizi farketmez hayvan gibi yüksek sesle konuşur onu da anlamış değilim, nedir yani bana mı öyle geliyor acaba. neyse ama cidden ortadoğu kökenli turistler acayip arttı taksim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 e resmi ziyaret değil işte, gelmişten saymıyoruz adamı gene. (:P) arayol uydurulmasın ben de isterim ama iran en nihayetinde ermenistan gibi "fare dağa küsmüş" tavırı takınabileceğimiz bir komşumuz değil. mecbur birşeyler görüşülecekse en azından resmi ziyaret olarak sayılmayacak şekilde yapmışlar. kendisinden zerre hazzetmem ama işte maalesef gerçek hayatta sevilmeyen tiplerle bir iş gereği ilişkide bulunmak gerekiyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ki bence 2 tabirde gayet gereksiz ve saçmasapan tabirler.anca ortamı gerginleştirici şeyler.gerek yok arkadaşlar böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ziyaret edilen ülkenin protokollerine uymak gerek. Bunun dinle imanla bir alakası yok. Türkiye'ye geliyorsan seve seve Anıtkabir'e gideceksin, gitmiyorsa da almayacaksın ülkeye. Ama nerde bizimkiler de o yürek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 İğreniyorum arkadaşım kara çarşaflılardan var mı? Onları o çarşafa hapseden düşünceden tiksiniyorum, 21yy'da bir insanın bu kadar cahil olması beni deli ediyor. Hayatımda yaptığım en hayırlı işi, kara çarşaflı eski komşumuzu level düşürtüp türbana ikna etmek olarak görüyorum.. Zorla o kara çarşafa sokulan insanlara üzülüyorum, kendi özgür iradesiyle (ki küçüklükten beri süregelen beyin yıkamayla ne kadar özgür irade olduğu tartışılır) çarşafa bürünen ve bunun militanlığını yapan insanlar midemi bulandırıyor. Benim gözümde onlar kara böcek, saygıyı sizden öğrenecek değilim.. Onurunu ve özgürlüğünü yitirmiş bir insana saygı göstermem ama gene de hakaret etmiyorum.. Bu kadar basit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yazık vallahi billahi sana yazık. artık bıktım bu her olayda Atatürk e şunu dediler, aa atatürk ü küçük yazdı. geçin bu işleri geçin artık ileriye bakın biraz baydı ulan bu ülkenin kısır tartışmaları . birisi tutturmuş din, kitap , allah , diğeri atatürk, laiklik , cumhuriyet falan fistan. nerde bu memleket, ne yapıcak nereye gidicek diye soran eden yok, ancak kitleler bastırılsın, güçlü olan gücünü kullansın. birisi geçsin bilmem kaç oyumuz var yapsın, diğeri laikler hede hödö şöyleydir böyledir. aynı memleketin insanıyız, bu konuları partilere karşı koz olarak kullanmak sadece ülkeye zarar veriyor. akp nin %47 oy alması , mhp nın %14 oy alması ( halen mhp den umudu olan %14 var bu ülkede, cidden varmış yani) bu ülkenin gerçeği. şu anda ortada oy verilebilecek doru dürüst bir parti göremiyorum. sinirimden gidip dtp ye oy vericem valla. ha birde şeyler cıktı ya. koluna sırtına falan fılan atatürk dövmesi yaptıranlar. ulan nası bı trıbe gırmişsiniz.dinciler allah kitap dedikçe siz atatürk diyorsunuz adamlar iyice çıldırıyor. yok abi toparlanamaz bu memleket kolay kolay. genç zihinler bile aynı yoldan gidiyor. edit: slat a +1. saygı maygı yok kardeşim. o ne öyle teknoloji çağında insanları zorla kapatmak. 13 yaşında kızı kapatıyorlar yazık değilmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 slat abi onlar hakkında görüşlerine "tamamen" katılıyorum, ama annesi falan arşaflı biri olabilir. Sanmam ama ya varsa yani. Ayıp olur onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Annesi çarşaflı olan birisinin yapacağı iş bana sövmek değil, annesini bu ayıptan kurtarmak olmalı.. Bir düşünceye saygı göstermek için o düşüncenin meşru olması lazım.. Eğer benden kara çarşaf olgusuna saygı duymamı bekliyorsanız, o zaman ırkçılığa da saygı duymalıyız, nasyonel sosyalizme de.. Kadını hayvan yerine koyan, aşağılık bir varlık haline getiren bir düşünceye saygı gösterilmez.. AKP döneminin en büyük götürüsü bu oldu.. Artık dincilik, yobazlık saygı gösterilmesi gereken bir ideoloji haline geldi. Türban denen zorbalık aracı, özgürlük haline geldi.. Kadın haklarını savunmak faşistlik, özgürlük karşıtlığı oldu, sıçayım böyle demokrasinize de be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Çoooook haklısın da abi her düşündüğümüzü söylesek. Yani Tayyip hakkındaki düşüncelerini açıkça yaz şuraya bak ne oluyo? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Slat said: Kadın haklarını savunmak faşistlik, özgürlük karşıtlığı oldu, sıçayım böyle demokrasinize de be.. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Bu konu daha önce de konuşulmuştu bir arap kralı geldiğinde. Adamların dinlerine ters, anıt mezar kavramı yok adamlarda. Bunları geçtim, kimse Türkiye'ye geldiğinde illa Anıtkabir'e de uğramak zorunda değil. Ben hayatımda ne Anıtkabir'e gittim, ne Ankara'ya.. çok mu ayıp ettim şimdi ? Hz. Muhammed'in sçtığı boka tapanlar olmuş zamanında, onun gibi bir durum var ortada... Atatürk'ü bu kadar tabulaştırmayın. Fikirlerini benimseyin, bizlere öngördüğü yolu görün. Yoksa Atatürk siroz'dan olmuş birisi, çocuğuma örnek gösterebileceğim ne bir düzenli özel hayatı nede düzgün alışkanlıkları var.. Kurtuluş Savaşını kazanamamış olsak, alkolik, faşist birisi olarak okuyacaktık tarih kitaplarından şuan onu.. Atatürk, Türkiye'ye her geleni illa zorla kolundan tutup mezarına götürdüğümüzü görse memnun mu olurdu acaba ? Saçma yani. Gerçi o kadar mükemmel bir insanmış ki, tam bu durum içinde bir sözü var, ben sözü ulu önderimize bırakayım ; " beni övmeyi bırakınız gelecek için neler yapacağız onları söyleyiniz... " M. Kemal Atatürk. Dip not ; okuyunca bana biraz ağır geldi yazım, Atatürk'ü çok çok severim yanlış izlenim oluşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar