Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Herkes neden delirdi bu olaya anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 "oldu görüşmeyiz" dense bu sefer "ABDullah işte ne beklenir" demeyecek miydiniz? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Köprü ülkeyiz herkesi sevelim deriz senelerdir ama işler karışmaya başlıcak yakında İran vs USA olarak. Bi tarafı daha çok sevmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Şeriatçı seveceğime Kapitalist severim daha iyi, hem ordusu da daha teknolojik daha güçlü. ABD sevmek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Sam said: "oldu görüşmeyiz" dense bu sefer "ABDullah işte ne beklenir" demeyecek miydiniz? (:P) Valla geçende bir yasayı veto etmiş, şaşırdık kaldık, şoke olduk. Görüşmeyiz dese gene şoka girebilirdik. Hayret doğru bir iş yaptı bu sefer falan derdik ama o kadar şoku bu bünye kaldırmazdı. ABDullah Amca'da o yüzden "istanbulda görüşelim canım anıtkabiri ziyaret etmesende olur yeterki gel yiğidim" formülünü ortaya koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Absolut said: Köprü ülkeyiz herkesi sevelim deriz senelerdir ama işler karışmaya başlıcak yakında İran vs USA olarak. Bi tarafı daha çok sevmek lazım :) ABD nin bizi tehdit edecek hali yok, gelirse tehlike İran dan gelicek. Ne yapıcaz?çatılara ak-47 li adamlar koyucaz 60 yıl once yaptıgımız gıbı=) Aman paşam dicez, biz dostuz size anlaşmalar imzalıcaz, Amerika üs isticek bir sürü gundem yaratıcaz iranın nabzını olcucez teskere cıkmayacak, 90 dakı hata yenılenmeyecek - ki AKP hukumetının ıyı yaptıgı ıslerden bırıdır savasa dahıl olmamak - Git kardeşim ırak üstünden vur iranı dicez. Iran sataştımı alttan alıcaz, çizgilerimizi aştımı - bir yere kadar alttan alınır sonuçta Tr nin toprak vermeme gibi sınırları var - ABD veya Nato abiye sığınıp yardım isticez, ki Iran'ın sataşması en en en kotu sey olur bızım ıcın. Ondan Iranla arayı hep iyi tutmak lazım, kimse bilemez bu savaşın ne durumda biteceğini - tabi olursa - Aslında akıllı davranıp, "ulusal guvenlıgımız tehdıt altında kuzey ıraka bır surelıgıne el koyuyoruz" dıyıp karmaşadan faydalanıp hiç kimse sesini çıkaramadan - hatta iranın işine bile gelir kısmen ABD nin yolunu kısıtlamış oluruz - çökücez o tarafta pkk nın üstüne. Zaten askerler orda yığılı. Tabi İran'ın bize kuzey Irak üstünden saldırdığını iddia edip gene guvenlık ıcın aynı hareket yapılabilir, koşullara bakar. Valla umarım o zaman ki hükümetimiz salak olmazda akıllı hamleler yapar, bole sacma sapan galeyana gelıp butun mılletı mahvetmezler. Bi kapatma davası nasıl durdurdu piyasayı, ole sacma bı hamle kımbılır neler yapar mazallah. Hanım benim kavun nerde kaldı getir bakim dünyayı kurtardım gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Iran'dan neden bu kadar korkuluyor onu anlamadim. Turk ordusu Iran ordusundan cok daha guclu. Benim bilmedigim gizli guclerimi var bunlarin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bilgisayarla msn çağında tanışmış son kullanıcı hevesiyle atomlarla filan uğraşıyorlar ya ondan tırsıyo millet bombaları var galibaaaaa 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bombalari yok bildigim kadariyla. Olsaydi bile kullanmak g.t ister, butun dunya ususur ustlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zonkar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Grange said: Glatheros said: sırf kendi evimde 1600 kitaplık bir kütüphanem var. resim isteriz. Hala resim yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Zonkar said: Grange said: Glatheros said: sırf kendi evimde 1600 kitaplık bir kütüphanem var. resim isteriz. Hala resim yok değil mi? ben koyduydum 1 dene idare ediverin gaaari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar