Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazık be vallaha yazık billaha yazık...

Drakkahn

Öne çıkan mesajlar

Sam said:
"oldu görüşmeyiz" dense bu sefer "ABDullah işte ne beklenir" demeyecek miydiniz? (:P)

Valla geçende bir yasayı veto etmiş, şaşırdık kaldık, şoke olduk. Görüşmeyiz dese gene şoka girebilirdik. Hayret doğru bir iş yaptı bu sefer falan derdik ama o kadar şoku bu bünye kaldırmazdı. ABDullah Amca'da o yüzden "istanbulda görüşelim canım anıtkabiri ziyaret etmesende olur yeterki gel yiğidim" formülünü ortaya koydu.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Köprü ülkeyiz herkesi sevelim deriz senelerdir ama işler karışmaya başlıcak yakında İran vs USA olarak. Bi tarafı daha çok sevmek lazım :)

ABD nin bizi tehdit edecek hali yok, gelirse tehlike İran dan gelicek.
Ne yapıcaz?çatılara ak-47 li adamlar koyucaz 60 yıl once yaptıgımız gıbı=)

Aman paşam dicez, biz dostuz size
anlaşmalar imzalıcaz, Amerika üs isticek
bir sürü gundem yaratıcaz iranın nabzını olcucez
teskere cıkmayacak, 90 dakı hata yenılenmeyecek - ki AKP hukumetının ıyı yaptıgı ıslerden bırıdır savasa dahıl olmamak -
Git kardeşim ırak üstünden vur iranı dicez.
Iran sataştımı alttan alıcaz, çizgilerimizi aştımı - bir yere kadar alttan alınır sonuçta Tr nin toprak vermeme gibi sınırları var -
ABD veya Nato abiye sığınıp yardım isticez, ki Iran'ın sataşması en en en kotu sey olur bızım ıcın.
Ondan Iranla arayı hep iyi tutmak lazım, kimse bilemez bu savaşın ne durumda biteceğini - tabi olursa -

Aslında
akıllı davranıp, "ulusal guvenlıgımız tehdıt altında kuzey ıraka bır surelıgıne el koyuyoruz" dıyıp karmaşadan faydalanıp hiç kimse sesini çıkaramadan - hatta iranın işine bile gelir kısmen ABD nin yolunu kısıtlamış oluruz - çökücez o tarafta pkk nın üstüne. Zaten askerler orda yığılı.
Tabi İran'ın bize kuzey Irak üstünden saldırdığını iddia edip gene guvenlık ıcın aynı hareket yapılabilir, koşullara bakar.

Valla umarım o zaman ki hükümetimiz salak olmazda akıllı hamleler yapar, bole sacma sapan galeyana gelıp butun mılletı mahvetmezler. Bi kapatma davası nasıl durdurdu piyasayı, ole sacma bı hamle kımbılır neler yapar mazallah.

Hanım benim kavun nerde kaldı getir bakim
dünyayı kurtardım gene
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...