Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bu konudan sonra araştırma yaptım malesef ukraynada çok iyi bir üniversite göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 aslında bu hareketten bir protesto akımı çıkabilir. bizim kızlar da yarın taksim meydanına çıksın açsın pankartları "biz paraya pula önem vermeyiz" "erkeğin cüzdanı veya dışı değil içi önemlidir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 A'LAR TÜRKLERDE UKRAYNALILAR ÇILDIRDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 arkadaş ukraynada makine mühendisliği okumaya gitti, eğitim berbat, can güvenliği yok, ortalıkta 3-4 kişilik 2 metrelik ırkçı ukraynalı gruplar dolaşıyor, koruma sağlamak için komünistlere veya radikal islamcılara katılıp istedikleri gibi yaşamak gerekiyor falan dedi. ha protesto ayaklarına gelince, bu ülke genelev türk erkekleri koşun gelin yazılı pankartlarla reklam yapacak değillerdi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 [large]evet[/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kemalisthllwndr said: koruma sağlamak için komünistlere katılıp istedikleri gibi yaşamak gerekiyor falan dedi. bu bana uyar da (komunist değilim ama adapte olmakta zorlanacağımı sanmıyorum sdf) iyi üniversite yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 said: 12345678 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Kithnos said: Whoops said: ayıptır sölemesi geçenlerde yaptıgım bilimsel bi araştırmada enteresan bi arkadaşlık sitesi buldum. site enteresan bütün rus hatunlar türkçe yazılar yazmışlar infolara. kolpa mıdır lan bu ne böle diye daha derin incelemelerim sonucu sitedekilerin harbiden dogru oldugunu gördüm. e şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum habere.. rus ve ukraynalı arasında pek fark göremeyen şu bünye ne eylesin şimdi. bakmaya doyamadım siteye. siteninde adını vermiyorum tüm bilimsel araştırmam rezil olur diye. Aynı siteden bakamışız galiba , ben de bi 10 gune belarus a gidicem , bi netten takılıyım kızlarla tanışıyım dedim . 3 tanesi turkce konustu benimle biri turkce ogretmeni cıktı :d hangi site bunlar PMden atsanıza ciddiyim tüm kuzey ülkesi hatunlarına aşığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Viking verelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dalga geçmesene:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hayırlı işler diye pankart açıcam bende cevaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 para vermiyoruz ki zaten diyebilirsin mesela bi cevap vermek istiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 onların istedikleri şey bende var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 attention whore tanımı cuk oturuyor sanırım duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 GENEL EV DEIL PARA ALMIYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 almıyoruz dııl vermıoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ahah bunu koymak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ahahaha bu ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 acilen oraya gitmem lazım ! hemen yollayın beni oraya çabuk aranızda para toplayın !!111bir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bir otobüs abazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 nileppezdel said: Ukrayna'yı raidlemek için sponsor arıyoruz :D dawfh sdfhdjhdafh afdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 o vidyo nedir ahaua resmen raid yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar