Burax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ACIBADEM HASTENESİ'NDE TEDAVİ GÖRÜYORDU 02.08.2008 02:31 AK Parti Milletvekili Osman Yağmurdereli, tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi'nde enfeksiyonda ilerleme olması ve solunum sıkıntısı yaşaması üzerine yoğun bakım ünitesine alınmıştı.. Osman Yağmurdereli saat 02:20'de yaşama veda etti.. gaynak:haberturk ---- bir çok başarılı projeye imza atmıştı Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin her ne kadar akp ye geçtikten sonraki yaptıklarını hoş karşılamasam da merhumun arkasından konuşulmazmış Allah rahmet eylesin tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kalpten miymiş. allah rahmet eğlesin.başarılı adamdı cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 aa, allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 anaaaa.. allah rahmet eylesin. :şok: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 oha ciddi misin? diyesim geldi bian fake falan sandım. tvye bakim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ama herkes mi dakka başı güncel başlıkları tıklar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 allah rahmet eylesin. tv'de hep osman yağmurdereli sundu/yaptı gibi şeyler görürdüm bir çok diziden sonra. Bu başlığı görünce bi garip oldum açıkçası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 offf allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Aaa yazık ya :( Sevenlerinin bsşı sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hadi yaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 AKP nin iktidardan dususunu goremeden.. Yazik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Politik mesaj vermeyin bari boyle bir basliga.Mide bulandirmayin.Sevenlerinin basi sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Neden vermeyelim? http://www.metacafe.com/watch/1356002// Alin izleyin Nihat Genc den osman fazil say yagmurdereli yorumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 osman sınav sandım bir an çok sevinmiştim ki bu da pek üzmedi yani. toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 @Recall bence sen onu şu an search ettin ve izlemeden koydun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Izledim dostum, Biraz hafizanisi kuvvetli tutun, olmus tamam da hepimiz geberip gidicez birgun.. Osman yagmurdereli kim ya? Cok mu onemli biri? Birsey uretmis mi? Bu ulkeye bir deger mi katmis? Ne yapmis? Bosverin ya.. Ah olmusmu sisko amca tuh tuh.. Sanki TURKIYEye birsey katmisda uzulmemi bekliyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben senin dostun değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 benim bi dayım olsa, ülkeye zerre faydası dokunmasa, sonra o dayım ölse, ben de topik açsam dayım öldü diye, allah rahmet eylesin demicen mi armut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sesli güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sesu@ Ah cok bozuldum.. lutfen boyle laflar etme bana.. Yurtcoktu bugun, millet uzulmedim dedi 17 cocuga, bende bu adama uzulmedim, zorlami yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 recall benle dost olabilirsin. bi kısmımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ginaly said: benim bi dayım olsa, ülkeye zerre faydası dokunmasa, sonra o dayım ölse, ben de topik açsam dayım öldü diye, allah rahmet eylesin demicen mi armut? Kardesim senin dayinin vefatina, insanlik geregi sana basin sag olsun derim, eger zarari dokunmadiysa bana veya ulkeme dayinin, Ama gelip Osman yagmurdereli olmus vah vah yazik, cok buyuk degeri kaybettik geyigi yapmayin.. Biz bu vatani sah,sohret,para icin satan adamlarin olusune RAHMET okumuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 allah rahmet eylesin.=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar