Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allahım bu nası bi ceza!

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşım. of. ooof of.

Geçen seneden okuldan bi tip var. Herşeyi bilirim ben , çok da coolum gibisinden bi eleman. Accayip burnu havada sürekli de böbürlenir tam kafasını kıracağım insan tipi.

Bikaç arkadaşımız var diye ortak, laf etmiyorum ortam gerilmesin diye. İyi kötü seneyi geçirdik.
Demin geldi. Taşındık dedi msnden.
Verdiği adres
BİZİM EVİN ÜST DAİRESİ oluyo.
adam bütün sene üstümde olcak. allah kahretsin. yuh be. koca şehirde daire mi bulamadın. kaldı ki adresimi de bilmiyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen de o kadar da negatif bakma olaya en olmadı görmemezlikten gelirsin olabildiğince ya da hoşlanmadıgını ilk once arkadaslarına soylersin ortamın bozulmasın diye daha sonra da mümkünse az görüşelim diye elemana. Ama soyle bir durum var müzik sesini acıp uyuz etmeye basladıgında ne yaparsın onu bilemiyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:
Sen de o kadar da negatif bakma olaya en olmadı görmemezlikten gelirsin olabildiğince ya da hoşlanmadıgını ilk once arkadaslarına soylersin ortamın bozulmasın diye daha sonra da mümkünse az görüşelim diye elemana. Ama soyle bir durum var müzik sesini acıp uyuz etmeye basladıgında ne yaparsın onu bilemiyorum =)

umudum ev sahipleri.
bu ev sahibi çok konuşur. sürekli çat kapı o eve girer. pis bi heriftir.

Zamanında yöneticiydi. kendi evinin içini yaptırırken apartman korkuluklarını kestirdi malzemeler üst kata kolay çıksın diye.
İşi bitince yaptırmadı. Bir gün babaannem bizdeyken, kardeşimi gezdirirken, kardeşim koşmuş ve görmemiş. 3 yaşında mı neydi. Bodruma düştü. kafatası 2 yerden çatladı falan. aylarca bizi tanımadı.
Tam kardeşim düşünce. babaannme feryat ediyo. öldü sanmış. babam noluyo diye evden çıkıyo. o da evde çivi çakıyomuş.
O piş ev sahibi demez mi babaanneme : bi çocuca sahip çıkamadın bunak karı diye.

babam elindeki warhammer ile vurduğu gibi adamın kolunu kırdı.
bu da o herifle bir anımız. of.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...