fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 çok baba laf cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 harbi beğendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Llama said: özellik mözellik hikaye buluyon bi tane bi bakıyon hayatının kadını olu vermiş He valla, doru söylüyor adam. Sev birini, sonra hayalini ona uydur. O zaman gerçekleşir hayaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allahsiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 go go liseli outfiti satan bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Hazır bulmak yok hele ki bu devirde : ) Kendin trainliceksin yoksa nolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bulursun hayalindeki kızı. Ama Spoiler'i görmen gerekli bunun icin.. + 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Hardter said: hayalindeki kızı hayalinde bırak dünyaya gelirse kirlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 theridone banlansın :) ya şu olayı her seferinde yiyorum kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Red said: theridone banlansın :) ya şu olayı her seferinde yiyorum kahretsin Kovmayın beni. İstifa Edeyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Þeriat_Murat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hayallerdeki kızlar hep öbür tarafta , hayalinizdeki kızı öbür tarafta rahatça beklemeden bulabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 göndericem şimdi seni hayalindeki kızın yanına murat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Spastik_Serce said: O KIZ * 19-22 yaş tercihen * burnu pek büyük olmasın * dudakları kavrayabileceğim kadar olmalı * 85-62-90 ölçülerinde ( 3 aşağı, 5 yukarı önemsiz canım) * göz rengi farketmez ama yeşil olmasın bakamıyorum, elaya sabaha kadar bakarım * saç rengide farketmez ama hayatı boyunca sarıya boyuyacaksa olmaz *hah burası çok önemli işte. psikiyatri yada fizik tedavi okuyor olucak, psikoloji de olabilir. (niyemi? sürekli ikisine gidiyorumda ondan. bari birisi evde olsun.) * 1.68 - 1.78 boy * 52-58 kg civarı * dinlediği müzik önemsiz * konuşmaya başladımı aralıksız 10 saat konuşma kapasitesi olmuycak * şu nine west ın küçük şirin ayakkabılardan giyicek,converse yok ! * huzur moduna geçelim dediğimde susucak ve konuşmuycak * günde 10 + mesaj,3+ çağrı atmıycak. * diesel ve lacoste giymiycek * mutfakta tam bir mutfak robotu olabilecek * kurufasulye, lahmacun, kırmızı mercimek,karnıyarık yemeklerinde masterını yapmış olucak. * yemek yap dediğimde itiraz etmiycek * ütü olayında da aynı şekilde itiraz istemiyorum daha ekliyeceklerim var aklıma bunlar geldi şimdilik. böyle bir bayan arkadaş arıyorum. umarım bulabilirim, hayal etmek güzel şey. hayal edelim o zaman hep birlikte :) Varsa böyle bi tane bende sipariş vermek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bulamazsın hayallerdeki kızlar hayallerdedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bi de şey var tabi. hayallerindeki kızı buldun. Eeee? Bulmakla bitse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bir site vardı realdoll muydu neydi oradan siparis edilebilinir sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imbaymis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bulursun bence ya, karamsar olmaya gerek yok. tek sorun psikiyatri yada fizik tedavide okuyanını dek getirtmek. bol şanslar ortaam kerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 arayan bulur derler :S ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Patideki arkadaşlara listendeki kız modülünden birer tane ısmarlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 belirten oldu mu bilmiyorum ama bulabilirmiyim'deki miyim ayrı yazılır. ilgililere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar