KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Llama said: özellik mözellik hikaye buluyon bi tane bi bakıyon hayatının kadını olu vermiş He valla, doru söylüyor adam. Sev birini, sonra hayalini ona uydur. O zaman gerçekleşir hayaller.
Allahsiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 go go liseli outfiti satan bir yer.
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Hazır bulmak yok hele ki bu devirde : ) Kendin trainliceksin yoksa nolmaz.
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bulursun hayalindeki kızı. Ama Spoiler'i görmen gerekli bunun icin.. + 18
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Hardter said: hayalindeki kızı hayalinde bırak dünyaya gelirse kirlenir
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 theridone banlansın :) ya şu olayı her seferinde yiyorum kahretsin
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Red said: theridone banlansın :) ya şu olayı her seferinde yiyorum kahretsin Kovmayın beni. İstifa Edeyim ?
Þeriat_Murat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hayallerdeki kızlar hep öbür tarafta , hayalinizdeki kızı öbür tarafta rahatça beklemeden bulabilirsiniz
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 göndericem şimdi seni hayalindeki kızın yanına murat
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Spastik_Serce said: O KIZ * 19-22 yaş tercihen * burnu pek büyük olmasın * dudakları kavrayabileceğim kadar olmalı * 85-62-90 ölçülerinde ( 3 aşağı, 5 yukarı önemsiz canım) * göz rengi farketmez ama yeşil olmasın bakamıyorum, elaya sabaha kadar bakarım * saç rengide farketmez ama hayatı boyunca sarıya boyuyacaksa olmaz *hah burası çok önemli işte. psikiyatri yada fizik tedavi okuyor olucak, psikoloji de olabilir. (niyemi? sürekli ikisine gidiyorumda ondan. bari birisi evde olsun.) * 1.68 - 1.78 boy * 52-58 kg civarı * dinlediği müzik önemsiz * konuşmaya başladımı aralıksız 10 saat konuşma kapasitesi olmuycak * şu nine west ın küçük şirin ayakkabılardan giyicek,converse yok ! * huzur moduna geçelim dediğimde susucak ve konuşmuycak * günde 10 + mesaj,3+ çağrı atmıycak. * diesel ve lacoste giymiycek * mutfakta tam bir mutfak robotu olabilecek * kurufasulye, lahmacun, kırmızı mercimek,karnıyarık yemeklerinde masterını yapmış olucak. * yemek yap dediğimde itiraz etmiycek * ütü olayında da aynı şekilde itiraz istemiyorum daha ekliyeceklerim var aklıma bunlar geldi şimdilik. böyle bir bayan arkadaş arıyorum. umarım bulabilirim, hayal etmek güzel şey. hayal edelim o zaman hep birlikte :) Varsa böyle bi tane bende sipariş vermek istiyorum.
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bulamazsın hayallerdeki kızlar hayallerdedir.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bi de şey var tabi. hayallerindeki kızı buldun. Eeee? Bulmakla bitse :D
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bir site vardı realdoll muydu neydi oradan siparis edilebilinir sanırım?
imbaymis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bulursun bence ya, karamsar olmaya gerek yok. tek sorun psikiyatri yada fizik tedavide okuyanını dek getirtmek. bol şanslar ortaam kerim.
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Patideki arkadaşlara listendeki kız modülünden birer tane ısmarlıyorum :)
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 belirten oldu mu bilmiyorum ama bulabilirmiyim'deki miyim ayrı yazılır. ilgililere duyurulur.
Öne çıkan mesajlar