Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 gayet normal ve en doğal hakkın. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Parasal kismi neden geceyim?? Gayette tercih meselesi. Giydigi kiyafete karisirsanda angut yasarsan angut gidersin bu dunyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 pony tail hafif kısa saç siyah olmayacak yeterli. fetişim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ismarlama olsa bu işler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Recall06 said: Muzik zevgi gelismis, romantik muzik seven Doktor romantik müzik nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 axedice said: Recall06 said: Muzik zevgi gelismis, romantik muzik seven Doktor romantik müzik nedir? genel olarak yavas ritimler ile yapilan, romantizm ve ask kokan müzik türüdür. 19. yüzyılın tamamı müziğin romantik donemi olarak nitelendirilebilir. 19. yüzyılın yarısında edebiyatta ve diğer sanatlarda romantizm akımının son bulmaya başladığı söylenebilirken, müzikte erken romantik, romantik, ve gec romantik olmak üzere, mahler ve rahmaninov ile 20. yüzyılın ilk 30 yılına kadar sarkan ve üç evreden oluşan kocaman bir romantik dönem yaşanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 maddelerle belirtmis bence bu sekilde bulamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 axedice said: Recall06 said: Muzik zevgi gelismis, romantik muzik seven Doktor romantik müzik nedir? I love you olan her tür müzik olur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 beri vayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 biri recall e ayar versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bende elf kızı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben de merkezde gordugum yakisikli turisti istiyorum. boyle saclar rasta, uzun boy, yesil goz, yanik ten, dovme kolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sly-One said: bana da sayısal loto çıksın. sen sayısal lotoya ne sunacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sayısal lotodan ben cıkayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 çok pis harcıcam karşılığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bugun ben de akçay da gördüğüm orta boylu siyah saçlı bi kızla tanısmak istiyorum ama nerde o sans =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yav tanışmakta ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kingpin said: Spastik_Serce said: O KIZ * 19-22 yaş tercihen ASUDHDSAF NO WAI ERALP HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben akcaya gidiyorum yarin gorursem soyliyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ardeth said: Sly-One said: bana da sayısal loto çıksın. sen sayısal lotoya ne sunacaksın Cok bilimsel bir cevap olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Letsgetthesunshine said: Bugun ben de akçay da gördüğüm orta boylu siyah saçlı bi kızla tanısmak istiyorum ama nerde o sans =/ ben de bu kriterlere uyan über kızı akçayda görmüş ve tanışmıştım. ama kız akçaylıydı. giden biri varsa selam söylesin. sarışındı. çok güzeldi. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ya neyse o kız o kız değil yanlıs bir yanlıs anlasılma olmus. =P typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Letsgetthesunshine said: ya neyse o kız o kız değil yanlıs bir üfürme olmus. =P Diazapem de de üfürdüm diyordun neler oluyor? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hiç bir kız hayallerinizdeki kadar ... olamaz. noktaları kendiniz doldurun diyeceğim bu sefer spastiğin listesi gibi olacak. leyla ile mecnun hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar